Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jessienna

Irytuje mnie dwulicowość kafeterian!

Polecane posty

A dla tych, co dalej nie rozumieją o co chodziło autorce topiku: Czarne nicki ile by ich osoba nie miała, sa powtarzalne i "coś" mówią o nas, zastępują nas relanych w wirtulanym świecie. Pomarańczki to postaci całkowicie anonimowe. Dlatego uważam, że jeśli ktoś woją krytyke wyraża jako pomarańczka, jest tchórzem i już.

No.. są też tacy co nie mają w ogóle czarnucha... ja z trzy miesiące pisałem na kafe na pomarańczowo nim założyłem sobie czarny nik... bodajże Mariana własnie.

Gość
alez trzeba miec nasrane we lbie, zeby komus robilo roznice czy ktos pisze na czarno czy orencz:D wiecie ze to tylko Internet i kazdy jest tu anonimowy, czy jeszcze nie posiedliscie tej (jakze istotnej i przydatnej) wiedzy?? :classic_cool:

Ja również, jak już napisałam wyżej. Ta cała wyimaginowana anonimowość to na kafe to istna bzdura. Bo każdy wywala tu część swego życia, nie mówiąc już o fotkach...

Gość
jesienna - przeczytalam, jakos ciezko mi cie skumac;) nie robi mi roznicy czy gadam z orendzem czy czarnym - jak ktos jest chamem i idiota, to nawet nick w kolorowe ciapy mu nie pomoze.

Gość
zarzygana🖐️ nooooo, a reszta debili wierzy w to, ze to ich fotki i ich historie zyciowe:classic_cool:

niektórzy są tu prawdziwi ale nie realnego życia się szuka w internecie, raczej alternatywy dla niego, ewentualnie jego substytutu, jeśli życie realne jest w totalnej rozsypce... wtedy tak, wtedy szczerość innych wobec człowieka może mieć znaczenie, bo takie forum może być traktowane poważnie, wręcz emocjonalnie... Jesienna, wiem, że nie należysz do tych ostatnich - nie trać więc nerwów, potraktuj to jako żart, całe to forum :)

Gość
o matko, z ta anonimowoscia chodzi mi o to, ze tak czy inaczej nikt nie poczuwa sie do wziecia odpowiedzialnosci za to, co/o czym pisze. w monitorze nie ma geby psp, myrevina i jesiennej dlatego mozesz chlapac klawiatura we wszystkie strony siwata bo tak naprawde w dupie masz to, co pomysla o tobie kafeteriusze.

Gość
jesienna, nie, nie wszystko o czym tu napisalam jest klamstwem, ale nie powiem, ze pewnych rzeczy nie kolorowalam, np na potrzeby rozwiniecia topikow:classic_cool:

Człowiek zakłada topik do dyskusji na forum a już go chcą leczyć, zaraz dojdzie że depresję znajdą. Wolę napisać że irytuje mnie dwulicowość kafeterian niż to, że gotuję na obiad kaczkę z jabłkami alebo że idę oglądać Modę na sukces. Przynajmniej można porozmawiać z sensem.

" Ja również, jak już napisałam wyżej. Ta cała wyimaginowana anonimowość to na kafe to istna bzdura. Bo każdy wywala tu część swego życia, nie mówiąc już o fotkach... " Ja tylko kawałek nogi pokazałem:P.

Gość
yyyyy, nie rozumiem. a co do twojego tematu - ja tez wole te dyskusje od grzybic i innych studiach:)

Gość niedouczona
a mnie irytuje dzieciarnia :O

[zgłoś do usunięcia] Amant Wszech Czasów (amantws@yahoo.de) " Ja również, jak już napisałam wyżej. Ta cała wyimaginowana anonimowość to na kafe to istna bzdura. Bo każdy wywala tu część swego życia, nie mówiąc już o fotkach... " Ja tylko kawałek nogi pokazałem . swojej nogi:) pijawko, ja nad niczym nie płaczę. Od początku nie potrafisz czytać tego, co piszę. Zauważyłam wcześniej.

grzybic i innych studiach - hehehe :D fajnie to zabrzmiało :) Jesienna, nikt Cię leczyć nie chcę, ja bym tylko chciała, bo mam wrażenie, że traktujesz to z byt emocjonalnie, abyś się tym tak nie przejmowałam wrzuciła na luz, bo to tylko Twoje nerwy, i niepotrzebnie sobie je szarpiesz :)

*nie chce *zbyt owszem, jakoś się tutaj uzewnętrzniamy, nie znaczy to jednak, że tworzą się tutaj bliskie relacje - nawet nie międzyludzkie a międzynickowe - czyli nie można się tym za bardzo przejmować. I już!

Gość Mariolka crajzolka
a ja kocham was wszystkich 👄 👄

A gdzie tu widzisz nerwy? Ja nie z tych.Nie widziałam żeby pojechała po mnie jakaś pomarańczka, więc topik nie jest sprowokowany osobistą sytuacją. Przestańcie więc tak to odbierać.

pijawko, i nadal się mylisz. Dokładnie czytam co piszą inni. Ale Ty od początku nie rozumiesz, o co mi chodzi. Po co więc tak to przeżywasz?

Gość Mariolka crajzolka
jestem kolorowym motylkiem :P