Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tan

sluz plodny w ciazy?

Polecane posty

Gość tan

dziewczyny kochalam sie z chlopakiem 4.06 pozniej 13.06 dostalam okresu (w terminie albo dzien przed), moje cykle trwaja 26-27 dni, wiec ten 4.06 byl juz dniem nieplodnym... kochalismy sie z prezerwatywa, ktora nie pekla, on i tak wyszedl na chwile przed wytryskiem (przepraszam za szczegoly) wszystko byloby ok, gdyby nie to, ze moj okres byl bardzo skapy trwal 1,5 dnia (pierwszego dnia lalo sie ze mnie dosc ostro, lecialo duzo farfocli, krew byla czerwona) a pozniej juz tylko taka koncowka okresu jaka zwykle mialam w 4 dniu i teraz moje pytanie czy to, ze mialam taki okres moze byc spowodowane tym, ze cykl wczesniej przyjelam escapelle? czy moze wpadlam? zrobilam 5 testow i wydaje mi sie ze sa negatywne :p z tym, ze jest mi bardzo niedobrze... w tym cyklu okolo 13-16 dnia mialam sluz plodny... a dzisiaj jest dokladnie 17 dzien cyklu i pojawil sie taki bialy gesty sluz myslicie, ze mam sie czym martwic?

Gość w ciąży nigdy nie ma
sluzu płodnego. a tak jak piszesz 4 .06 mialas nie płodne więc bądz spokojna. nie ma szans na dzidzię.

Gość tan
zrobilam test beta hcg wynik wyszedl ujemny, czy po 25 dniach od stosunku jest wiarygodny?

Gość anka156
pewnie ze wiarygodny:)