Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

waznepytanie

wazne pytanie o prezerwatywy

Polecane posty

Troche ponad miesiac tem kochalam sie chlopakiem. kupilismy w aptece durex performa . moje pytanie jest takie bo mielismy potrojne opakowanie . jedna zuzylismy i mamy jeszcze dwie leza one u niego w domu. jakbysmy chcieli sie teraz kochac moemy ich spokojnie uzyc. wiem ze jest to troche glupie ale ja nie jestem doswiadczona . a nie chce zrobic bledu a slysy sie rozne reczy ze prezerwatwy nie powinny lezec itd dlatego pytam

Gość dkkkdkqalle
wez przestan a czemu nie? Przeciez to nie jest do zuzycia w jedne dzien

Gość xjjjssssssssssssss
jasne ze tak nawet po kilku miesiacach jest ok

Gość hehehehdc
a w sklepie na półkach stoją miesiącami............. ile ty masz lat? 14?

Gość erwer
jesli nie leżały w słońcu ani na kalaoryferze ani nie zostały uszkodzone w żaden inny sposób ani nie minęła data ważnosci to powinny byc o.k

Gość a w sklepie to co nie leżą
nie mogą leżeć w gorącu, na słońcu, na mrozie. ale w normalnych warunkach to mają swoją datę przydatności.

Gość klopsik mielony
Jasne, ze mozecie uzyc, bez obaw. Na opakowaniu jest zapewne data waznosci, jeszcze dluuugo. Nosic sie nie powinno w ciasnych kieszeniach i w portfelu, bo sie niszcza.

Gość delirjóm
ej a Ty wiesz w skuteczność tych prezerwatyw ? ja używałam extra safe i arouser i i tak się boje i chlopak kaze mi zrobic test :(

Gość dopuki prezerwatywa
nie pęknie, nie zsunie się, została poprawnie nalożona to jest bezpieczna w 100%. my używaliśmy przez 6 lat spokojnie, w każdy dzień, nawet najbardziej płodny i nie zawiodła. raz na początku nam pękła, na ironię, durex extra safe, ale to była wina, że źle założona.

Gość bzzt
ja bym wprawdzie osiwiała, gdybym miała używać samych prezerwatyw (biorę tabletki i to mi wystarcza), ale jeśli dobrze się ich używa, to działają w stu procentach. najlepszym przykładem jest mój brak rodzeństwa ;) przez 20 lat ani jednej wpadki, a dopiero od roku moja matka zaczęła używać tabletek.