Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wstrząs

Najbardziej żałosne i głupie są baby z gatunku

Polecane posty

\"jesteśmy razem X lat, ale coś się wypaliło....nie kocham swojego faceta, nie zależy mi na nim, ale jestem z nim nadal, bo panicznie boje się samotności\" :o:o

Gość elkaztopez
Niestety masz racje :) Zwroc jednak uwage, ze to malolaty uzywaja tego typu sformulowan.

>> Zwroc jednak uwage, ze to malolaty uzywaja tego typu sformulowan. Zwracam uwage, że jest wręcz przeciwnie - im laska starsza, tym bardziej boi się tej samotności, bo kolezanki już mężatki, mają dzieci, nie mają czasu dla przyjaciółeczki, itp :o

najbardziej żałośni i głupi sa faceci z gatunku: "jestesmy razem od 5 lat, poznałem młodszą pinde na imprezie, zdradziłem z nią swoja dziewczyne, zostawiłem ja, bo myslałem, ze ta nowa jest lepsza ale sie pomyliłem, chce wrocic, kocham ja, załuje" :|:|

a co do tematu to fakt - takie kobiety sa najgorsze, sa bo boja sie byc same, albo nie maja materiału na ojca dziecka...

Gość free woman
najbardziej załosi to są faceci co mają kasę, wydaje im się, że są bóstwami..i że mogą sobie pomiatac drugim człowiekiem- kobietą.. dawno przejrzałam tę grę:O

Gość xazui
Mam parę pytan : Z jakiego powodu Ci na nim już nie zależy? i od jakiego czasu?,stopniowo coś zaczęło się psuć? czy nagle się ocknęłaś że już go nie chcesz 10 lat to sporo czasu,warto szczerze porozmawiać i przemyśleć...

Gość free woman
10/20 LAT Z CZEGO TAK NAPRAWDE BYLI MOZE Z 3,4..nIE LICZY SIĘ ILOSC, A JAKOSC BYCIA W ZWIĄZKU. Kazde sobie, dalej tylko czasem razem co to za związek? nawet jka "trwa " 30 lat.

>> e mogą sobie pomiatac drugim człowiekiem- kobietą.. To się zdecyduj - albo człowiekiem, albo kobietą :classic_cool:

Gość 089
to ludzie dzielą się na gatunki????