Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama filipia

Grupa wsparcia przeciw tesciowej...

Polecane posty

Gość mama filipia

Nie cierpie swojej tesciowej i nwet jak teraz o niej pisze to noz w kieszeni sie otwiera, wredne babsko, wpierdziu sie do wszystkiego!! Czasem nie mam juz sily, tak potafi czyms ujebac, jak pies... Kto ma jeszcze taka zolze w rodzinie??? Babki laczmy sie razem, bedzie nam latwiej:)

ja do mojej nic specjalnie nie mam i jesli dalej będzie postępowała tak, jak dotąd, to raczej sie z nią nie zetnę :) więc Cie nie wesprę, ale moge podpowiedziec, że w sprawie teściowej to dużą role powinien odegrac Twój mąż. Moja raz próbowała się wtrącić w nieswoją sprawę i mój mąz od razu wszedł do akcji, jeszcze zdania nie zdążyła dokończyć ;) - od tamtej pory spokój i jest ok. :)

Gość mama filipia
Moj M. raczej duzo tu nie zdziala, bo jest zadko w domu, a ja tesiowa za to mam na co dzien, bo u niej mieszkam, chociaz mamy osobne mieszkanie to niestety daje sie we znaki nawet w nocy pod czas snu... A zeby szlo cos zrobic to napewnno nie siedzialabym bezczynnie.. Dlatego szukam wsparcia..

Gość kaśkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
A nie lepiej poszukać mieszkania i się wyprowadzić?

Gość maniana25
wspieram z calego serca :) takiej podlej k***y jak moja to daleko by szukac...

Gość anna_27
o rzesz ja swojej też nienawidzę a chciałam się z nią zaprzyjaźnić nazwijmy to tak ale ona jest zby wredna i wścibska

Gość mala brunetkaaaaa
Powiem tak nie mam jeszcze tesciowej ale matka mojego narzeczonego strasznie mnie wkurwia. Tylko ze jestem taka osoba i nie dam sie za bardzo zawsze mam jakas glupia odpowiedz na jej jebniete pytania:) ostatnio spytala sie czy przypadkiem nie jestem w ciazy bo przytylam !!!! jasne i co jeszcze waze 50kg i nie iwem w ktorym miejscu, ale wiecie chciala mi dogrysc to odpowiedzialam jej nie no jasne to juz widac?? a miala to byc taka niespodzianka i dodalam wie Pani co moze przejdzie sie do lekarza po silniejsze leki depresyjne:D i sie zamknela:)