Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konwalijka82_jasna

zafanie w zwiazlu - jak to jest

Polecane posty

Gość konwalijka82_jasna

madre slowa AMOZEBYTAK, przytocze dla was, drogie panie mile... wnioskuje, ze kobiety spalaja sie bardziej na ogol glownie z tej przyczyny, ze za bardzo analizuja kazdy niewinny nawet i nic nieznaczacy gest faceta dopatrujac sie w nim 10 dna... cos ktos moze dodac...? u mnie tego na szczescie nie ma, ufam.

zaufanie w związku to bardzo ważna rzecz, można ogromnie ufac partnerowi, ale nigdy w 100%. Tak nie ufa się nawet sobie, bo tyle wiemy o sobie, na ile nas sprawdzono" - święte słowa mądrej poetki ślepe zaufanie, to złe zaufanie

jakos tak sie skalda, ze ja mam naprawde bardzo duze zaufanie do swojego faceta- to po prostu zalezy od osoby z jaka mamy do czynienia... po czesci przynajmniej, tak sadze.... a to moje zdanie, ktore zostalo z innego watku przytoczone to po prostu wniosek jaki wysnulam czytajac posty na tym forum,.....

Gość literatkalolo
Nalkowska;)

Gość do amozebytak
chciałoby się rzec "a co ty k..a wiesz o zaufaniu", jeśli wątek wyżej doradzasz komuś aby zataił zdradę.

jaka zdrade? oni wtedy nie byli razem, a przynajmniej tak wynika z tego co Autorka pisala a ja jestem absolutna i zagorzala przeciwniczka zdrad, o czym tu nieraz pisalam :) :)

"a co ty k..a wiesz o zaufaniu", jeśli wątek wyżej doradzasz komuś aby zataił zdradę." to, że ktoś komuś doradza, żeby zataił zdradę nie znaczy, że ja pochwala lub sam praktykuje. Masz za ciasne horyzonty myślowe, żeby cokolwiek z tego zrozumieć :P

Gość krystianek
jak wiekszosc na tej calej kafe:) a zaufanie jest NAJWAZNIEJSZE! od niego sie zaczynaja wartosci, seks i inne...