Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Stracilam wszystkie przyjaciolki

Polecane posty

Gość OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Ehh musze sie gdzies wyzalic bo dluzej juz tego nie zniose. Mialam 3 przyjaciolki. Swietnie sie rozumialysmy, mialysmy takie same poczucie humoru byly dla mnie jak rodzina i ogolnie wszytsko bylo super ale teraz je tracilam.Wszystkie :(( Jedna wyprowadza sie do anglii z rodzicami, wiec nie bedziemy sie zbyt czesto widywac, moze raz na rok z reszta jestem pewna ze nasz kontakt sie urwie... z druga sie poklucilam i wiem ze mi juz nie wybaczy bo zrobilam cos strasznego i bardzo tego zaluje. Nawet gdybysmy sie pogodzily to nasze relacje juz nigdy nie beda takie same.... a 3 zmienila sie nie do poznania ( pod wplywem towarzystwa ) i juz nie jest ta sama osoba co kiedys. A to wszytsko stalo sie w przeciagu miesiaca :( Nie wiem co mam robic, sa wakacje a ja jestem smutna i sie nudze... Mam kilka innych kolezanek ale tak naprawde ich nie lubie bo sa strasznie puste i zadaje sie z nimi tylko po to zeby nie byc sama....Wszyscy ludzie jacy mnie otaczaja to lalunie glupie i puste... Ehh nie wiem co mam robic juz od tygodnia siedze w domu i placze ;[

Gość smutna myszka pi pi pi
mam tak samo :(

Gość daj trochę tej mocy
znaczy ze nie mialas zadnej, skoro wszytskie stracilas