Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Co zrobic zeby spokojnie zasnac

Polecane posty

kiedy ja sie wyciszam , naprawde... dzisiaj spedzilam moze 3 godziny na spacerze i w parku pomocy...

Gość posłuchaj ja Tobie powiem tak
pójdź czasem później spać i śpij krócej, następnego dnia umęcz się na maxa będziesz spać jak złoto zobaczysz :)

Gość magdaamama
jezuuu..mam tak samo tylko z ta roznica ze jestem w 9 m-cu ciazy i zamiast łapac ostatnie spokojne noce to ja leze w łózku nie mogac zasnąc...dramat...zasypiam około 4-5 potem znowu pobudka i tak juz chyba od 3-4 tygodni....

Gość alan wilder
Nieee depeche ja prochow zadnych nie biore(od tego syfu mozna sie uzaleznic) ale mam identyczny problem z zasnieciem jak ty. Ostatnio tez jakies wstrzasy mam w lóżku haha. Leze i tak jakbym spadala w jakas przepasc i od razu sie budze. Mnie bardzo uspokaja browar lub drink)

hey wilder mam to samo! z ta przepascia. tak jakbym spadala z lozka i sie budze , chociaz chce mi sie spac jak cholera...

ja też tak mialam, ale jak trenowalam podróże poza ciałem, jeśli wam się to zdarza przypadkowo, to poszłabym do lekarza

h ale to jest taka iluzja.. lezysz i jestes pomiedzy jawa a snem no i ci sie sni ze idziesz na jakies krawedzi i spadasz...

z tym że ja leciałam głową w dół ze sporą prędkością, jak otworzyłam oczy wszystko wróciło do normy... od tamtej pory nie trenuję tego, nie wiem czy to była przepaść, ale było ciemno i przestrzennie

może masz jakieś złe wspomnienia z przeszłości? podświadomość sie odzywa

Gość alan wilder
Mi sie te "wstrząsy" coraz czesciej zdarzaja pozniej nie moge zasnac.

czasami ludzie ''interesują się'' okultyzmem, reiki itp, a potem zaczynają się u nich problemy nie wiadomo skąd, często są to problemy ze snem

alan jakie wstrząsy?

hej u mnie to nie ma nic wspolnego z ciemnymi mocami, nie wierze w takie bzdury. jak dla mnie jest to jakas fizjologiczna eakcja organizmu.

Gość alan wilder
No wlasnie takie ze wydaje mi sie ze ląduje w przepasc i sie budze albo ze cos mnie atakuje ostatnio mialam tak ze myslalam ze jakas pszczola mnie zaatakowala i tez podskoczylam i automatycnie sie zbudzilam. Mialam tez takie akcje ze spadajaca windą.

Gość alan wilder
Na innym topiku pisalam tez ze mam nerwice lękową a takze nerwice natręctw. Myje co chwile ręce. Nie pije nic z puszki czy z butelki która nie jest przezroczysta gdyz boje sie zadlawienia, zawsze mam obawe ze moze tam byc jakies cialo obce i sie udusze:( Nie jadam tez zadnych potraw gdzie moga byc kosci czyli np udek z kurczaka bo rowniez boje sie zadlawienia.

kurcze... jedyne co mi przychodzi do głowy to modlitwa Ojcze Nasz dręczą was koszmary i tyle, trzeba sie wyciszyć na maxa przed snem i zrelaksować porządny wypoczynek wakacyjny też nie zaszkodzi. To leży w podświadomości i może minąć rok zanim to minie jeśli chcecie przyspieszyć to tylko optymistycznie, relaksacyjnie i na wesoło w dobrym towarzystwie spędzać czas to minie :)

alan przecież masz własną świadomość jak się masz adławić szansa jest na to jak ta, że we mnie piorun walnie tzn 1 na milion