Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Co zrobic zeby spokojnie zasnac

Polecane posty

podaj mi @ to napisze co robić. to jest trochę zlożone ale bardzo proste do wyleczenia. Bo teraz kładę sie spać.

Zloty- dlaczego nie? poslucham. optymistcznie &wesolo.. latwo mowic... alan wilder- hmmmmmmmmm... nerwica natrectw, cos o tym wiem.

Gość posłuchaj ja Tobie powiem tak
ja się śmieję losu na przekór, inaczej bym już dawno zwariowała

dobra zapisałem jutro się odezwę :) Napisze co masz robić. Powiem ze trosze będziesz musiała zmienić dietę i pic pewne herbatki ziołowe to wszystko. Nie martw się :) będziesz zdrowo sypiała jak ja :) :) :) Dobranoc Depeche👄 Ps. jeśli masz w domu mięte to zrób herbatkę.

Gość alan wilder
No wlasnie to nie jest latwe. Ja juz nabawilam sie takiej nerwicy ze zrezygnowalam z zycia towarzyskiego a wyjscie po zakupy to dla mnie katorga. Zazwyczaj robi mi sie slabo przy kasie heh

:) dzieki zlocutki alan - hmm.. a moge sie spytac- czy ty mialas jakies przezycia niemile?

Gość posłuchaj ja Tobie powiem tak
nie jesteś sama z takimi problemami, walczyć trzeba, nic więcej mi nie przychodzi do głowy poza w/w, czasu trzeba i będzie ok. nie poddawaj się, idź do psychologa z tym jeśli konieczne. Będzie dobrze. Pozdrawiam i spokojnej nocy życzę. pa!

Gość alan wilder
Owszem- kiedys jakies 7 lat temu grozono mi nozem przez jakigos dresiarza nacpanego na szczescie na pogrozkach sie skonczylo i normalnie funkcjonowalam. Bywalam tez w lokalach ale czasem dostaje takich atakow ze boje sie wyjsc z domu.Wystepują w najmniej spodziewanych się okolicznosciach. Często też w marketach, na festynach, ogolnie gdzie ejst tlum ludzi.

Gość alan wilder
Bylam u psychologa/psychiatry. Przepisal lorafen po ktorym bylam nieprzytomna- moglam spac bez przerwy. Odstawilam to gówno i przez rok nie mialam zadnych naoadow , ostatnio niestety powrócily

Gość alan wilder
napadów czyli tych lęków co wiazalo sie z arytmia serca, klucha w gardle itp oraz nieuzasadniony niepokoj, lęk ehh szkoda gadac

Gość alan wilder
Z rodzina roznie to bywa a faceta nie mam bo raz tylko bylam zakochana i od tej pory nie moge sie z nikim zwiazac kto by mi odpowiadal. Ostatnio zastnawiam sie nad jakims zwiazkiem/ przyjaznia z dziewczyna

Gość alan wilder
ehh ja mam po prostu swoj swiat w ktorym czuje sie najlepiej. Dzieki temu jakos sobie radze i jako tako funkcjonuje

Gość alan wilder
Czasem nawet w tlumie czulam sie samotna bo ci ludzie mnie nie rozumieli.Mam swoj swiat i poki co jest ok teraz nawet do tej nerwicy natrectw podchodze z dystansem bo kiedys to byl dla mnie szok i myslalam ze ejstem juz totalna wariatka haha

Gość alan wilder
Dla mnie rowniez- ja nawet zasypiam przy wlaczonym sprzecie. Zazwyczaj są to lata 80 te a dokladnie new romantic :) Czesto tez dm

w tlumie to najlatwiej o samotnosc, bo rzadko kiedy trafiasz na kogos sensownego. new romantic ma taki fajny kilimacik, to dla mnie taka alternatywna rzeczywistosc.

Gość juz nie mam problemów
Złoty ma rację. Kiedyś było to dla mnie koszmarem, dziś wyzbyłam się tego, bez pomocy lekarza. Uważam, że w takim przypadku kawa odpada nawet rano. Lekkostrawne jedzenie szczególnie na kolacje, wskazane produkty zawierające błonnik. Tuż przed snem mała kromka chleba tylko z masłem, (ważne!) - wtedy nie powinnaś budzić się w nocy. Pacierz bardzo wskazany, gdyż odwraca uwagę od uporczywych myśli. Na lęki nocne najprawdopodobniej herbatki ziolowe nie drażniące żołądka. To wszystko jest ze sobą ściśle powiązane.Nie zalecałabym zadnych środków nasennych.

eh dobra... herbatka wypita.. jutro szkola wiec cholera musze juz isc :P dobranoc wszystkim :) slodkich snow

Gość alan wilder
dobranoc i spokojnych snow zycze