Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Mezczyzni na Kafe....

Polecane posty

Gość fenooon
Bo mamy problem i nie potrafimy zrozumieć kobiet :)

Gość robert 45
bo się onanizujemy czytając was

Gość fenooon
No mój problem jest np. opisany w temacie 'Calowanie'.. Trudno to pojąć..

Gość Minaciarz
zaglądam 4fun, lubie sie posmiac :D

Gość lojkot
super wygladsz, na pewno sie jej podobasz

Gość bo walimi pod twoje zdjęcie

Gość lojkot
depeche15 a co chcialabys wiedziec. dlacego siedze na kafe? bo zabijam czas, nude, inne miejsa znudzily mi sie, a tutaj mozna sie czasami posmiac, pcozytac jakie ludzie majaproblemy, zrozumiec moze troche lepiej otaczajacy swiat, jak mysla ludzie.

no tak ale przeciez jest tyle for dla mezczyzn... o samochodach, kobietach i seksie. czemu kafe? nie nie budowalam zamkow na piasku.

Gość lojkot
a czemu ty nie idziesz na forum o smochodach, mezczyznach i seksie? Kafe, przez przypadek.

Myślałem że to dość uniwersalna metafora, cóż. Każdy z nas szuka czegoś w życiu, każdy przed czymś ucieka (niekoniecznie fizycznie). Dziecko które buduje zamek z piasku nie wie do końca jaki on będzie. Wie natomiast że chce go zobaczyć, stworzyć coś czego jest pewne. Pójść gdzieś gdzie zaprowadzi go wyobraźnia. Czuje że instynkt, serce nie jest w stanie go okłamać i choćby nie był tym wymarzonym z wysokimi wieżami i basztami; na zawsze pozostanie tym naszym. Zaglądamy to chyba złe określenie. Trafiamy wydaje się lepsze. A ty, co ciebie tu sprowadza, poza faktem iż to kobiece forum? Bo z tego co można wywnioskować po twoich wypowiedziach to używanie k***a zamiast przecinka i propagowanie treści destrukcyjno-nihilistycznych nie jest twoją domeną. Szukasz czegoś Depeche, a może chcesz być znaleziona?

dla mnie zamek na piasku oznacza budowanie czegos na niestalym gruncie. dlaczego tu jestem? bo nie mam co innego do roboty i lubie sobie poczytac o probelmach innych.

Gość tak słyszałem
bo tu som podobno ładne babki

Cóż o gustach i skojarzeniach nikt nie dyskutuje bo tych nie zmienimy, chyba że same wyewoluują z biegiem czasu. Każdy z nas będzie kiedyś ziarenkiem tego piasku. Budować można wszędzie i ze wszystkiego, szkoda tylko że najwięcej wysiłku i poświęcenia wkładamy w budowanie tego, czego inni czasem nie mogą nawet dostrzec... Ja też lubię czytać, lubię też słuchać. A świadomość tego że jest ktoś kto myśli podobnie, że jestem w stanie towarzyszyć mu przez chwile w jego wędrówce i czasem pomóc w osiągnięciu jakiegoś celu jest dla mnie bezcenna. Ludzie nie wiedzą nawet ile tracą gardząc sobą nawzajem. Człowiek jest nieocenionym źródłem wiedzy, to prawdziwy skarb. A ja lubię ich szukać (bardziej historii niż skarbów), nawet jeśli oznacza to czasem babranie się w błocie.

Gość depeche lo matko
jedyny inteligentny sie znalazl na tym forym ,chyle czola:) masz farta do ciekawych rozmówców

Gość depeche lo matko
to jarek czy podszyw ? kropke ma

Odnośnie tego oceniania, nie wiem jak tobie, ale mnie wystarcza świadomość i poczucie własnej wartości. Poza tym nie sposób jest ścigać się z kimś kto biegnie w przeciwną stronę. A dowartościowywać się kosztem innych muszą ci których najłatwiej zranić. Śmieją się bo robią to inni, choć tak naprawdę w ich życiu nie ma nic zabawnego. Byle dalej od siebie i tak dzień po dniu...