Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

perfectfit

Hej,dziewczyno,nie oddawaj się na pierwszej randce...

Polecane posty

Jak to jest,drodzy mężczyźni? Dziewczyna,która idzie z Wami od razu do łóżka jest już skreślona,czy może generalizuję? Można stworzyć dobry,trwały związek,który rozpoczął się od fizyczności,zanim nastąpiło uczucie?

Gość takk właśnie
Wydaje mi się ,że seks na pierwszej randce to zdecydowanie nie jest dobre posunięcie , aczkolwiek nie jest regułą , że po takim epizodzie nie ma szans na trwały związek , czego dowodem jest choćby moja historia. Będąc na szkoleniu w innym mieście poznałam mój ideał faceta, bynajmniej tak mi się wtedy wydawało . Ze względu na napięty grafik nie rozmawialiśmy prawie wcale, jednak już wtedy coś między nami zaiskrzyło i wymieniliśmy się numerami tel. Po tygodniu takiego pisania zdecydowaliśmy się razem wyjechać na weekend. No i stało się.. takiej chemii nigdy do nie czułam , poprostu nie mogłam mu się oprzeć , chociaż wiedziałam , że nie powinnam. Nie żałowałam , chociaż PO miałam mnóstwo rozsterek.. Dręczyły mnie wyrzuty sumienia , że mogłam mieć takiego faceta i wszystko zaprzepaściłam . ON wyczuł moje wątpliwości i przekonał mnie, że to , co się stało tylko wzmocniło to ,co było między nami . Ze niczego nie zmarnowałam, a jedynie poprawiłam. Byliśmy razem półtorej roku , był to piękny i szalony związek ,ale w końcu rozpadł się , z całkiem innej niż seks przyczyny

Gość koreczek od szampana
Jezeli kobieta nie wiaze z nim przyszłosci a jej sie bardzo podoba to co ma sobie żałowac :) Jak ma ochote to smiało :)

Gość frufru
o amtko wszystko zalezy od tego jak dorosłą osobą jestes . w sensie dojrzałości a nie pełnoletnosci. dorosła osoba traktuje seks normalnie, bez demonizowania. jesli masz ochote pojsc z kims do łóżka na pierwszej randce albo i w ogole tylko jeden raz - Twoja wola. to tylko od Ciebie zalezy. a dobry i stały związek tworzy sie z odpowiednim człowiekiem. a nie kalkulując czy pojde z nim do łóżka od razu, czy wcale, a moze poczekam od ślubu, a moze go złapię na ciążę... a jak sie znajdzie odpowiedni człowiek to sie samo wszystko ułoży tak jak ma byc najlepiej.