Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dobra dupa

Mam dzis urodziny, kto mnie...

Polecane posty

Gość Fajowy -Wolny
Mówi blondynka do koleżanki: - Wczoraj wchodzę do kuchni a mój mąż siedzi na taborecie i wali sobie konia! - I co?! Zrobiłaś mu awanturę? - Nie - zrobiłam mu laskę - lepiej umyć zęby niż podłogę... wszystkiego naj,naj

Gość Zboczek_calkiem miły
A które urodziny masz? :)

Gość facet konkretny
piękne życzenia różnorodnego d*pcenia - delikatnego, mocnego, solidnego ale też zaskakującego i gwałtownego. Te 25 to piękny wiek - wszystko śliczne i seksowne a doświadczenie i konkretna wiedza czego się chce i jak to dostać już zwykle jest. Różne wstydy i zahamowania już zostały, nic tylko śmiało i odważnie d*pcyć, d*pcyć i jeszcze raz d*pcyć

Gość Zboczek_calkiem miły
To w rmach życzeń całuje wirtualnie w cipke :)

Gość Ajron ze przelotem
ja Cię nawet pocieszę ;) :classic_cool: :D

Gość rajtar w butach
Już lat 25, powoli dzień po dniu, rozkwita nam dupencja , jak pęk czerwonych róż. Jeszcze +75 życzę.

Gość rajtar w butach
W mordę, jestem nienormalny, mam 20.Zaprosisz na może pifsko?

!100lat i spełnienia marzeń :P :D ________________.e$$$$$$.____ _______._______e$$$$$$$$$____ ____e$$$$e____$$$$$$$$$$$$___ ___$$$$$$$u__u$$$$$$$$$$$$___ __e$$$$$$$$__$$$$$$$$$$$$$___ __$$$$$$$$$__$$$$$$$$$$$$$___ __$$$$$$$$”__$$$$$$$$$$$$____ __$$$$$$$$___$$$$$$$$$$$”____ __$$$$$$$_____$$$$$$$$$______ ___$$$$*_______*$$$$*”_______ _$___________________________ _$e__________________________ _”$$______________________e$_ __”$$u_________________.e$$__ ___”$$$e.___________.e$$$*___ _____*$$$$$eeeeee$$$$$$$”____ _______”$$$$$$$$$$$$$*_______ ___________”\"***”\"”__________

Wszystkiego naj... 🖐️ Tak po cichu życzę Ci żebyś co najmniej do siedemdziesiątki nie musiała zmieniać nicka na "wątła dupa"

Z kacem pourodzinowym dziekuje wszystkim za zayczenia, no to jeszcze po dziubasku. p.s. Sutki tez postawilam :D

Gość przyjaciel salonu z paukami
Poka suty w 3/3 :p

Gość XXXYYY
Jeszcze raz wszystkiego czego sobie zapragniesz, na kaca może zimne piwko ?

Gość facet konkretny
na kaca i poranne lenistwo dobre jest nakręcenie nastroju i krążenia szybkim numerkiem. Problem w tym że twój facet też pewnie ma kaca. Ale szybkie i mocne j*banie odtylcowe z trzaskaniem bioder o pośladki, paroma klapsami i wymiętoszeniem cycków dobrze rozpocznie ci nowe ćwierwiecze. A jak zacząć jak nikomu się nie chce - nie jesteś wstydliwą małolatą, możesz więc być zupełnie bezpośrednia - wypnij gołą d*pę pochylając się na stół w kuchni i zwołaj go na śniadanie.

Wszystkiego najlepszego... a na odbiór prezentu zapraszam do 3miasta ;-)

Gość drab jeden paskudny
no to co robisz przy komputerze - majtki w dół, wypinaj d*pę i zaczynaj następny rok i dzień ostrym j*baniem. Jak dasz d*py w kuchni posmaruj jeszcze c*pę śmietanką albo masełkiem, chociaż śmietanka lepiej wygląda. Malutka palcówka dla gościnnego otwarcia p*zdy jak najbardziej wskazana.

Gość XXXYYY
To jak ? Jakie piwko lubisz ? Pierwsze łyki (zależy od kaca) mogą być takie sobie za to następne raj w ustach (dla jasności pisze o piwie ) a jak będzie mocno zimne tym lepiej, życzę smacznego...

Gość bleeeeeeee
najpierw lepszy zastrzy energii choooojem w doooope a piwko dopiero po tym

Gość facet konkretny
tak z czystej ciekawości - dobra dupa jak dorwiesz się do kompa - daj znać czy jesteś rankiem wy*ebana i czy pomogło na kaca ?

Gość TWOJA FANTACJA
Kazdemu po lodziku i z bani :)