Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stokrotka3333

załamana pieprzony rozjasniacz helppp

Polecane posty

wczoraj farbowalam włosy farba palette rozjasniacz 320 mialam wczesniej naturalny ciemny blond wyszedł mi jasno rudy do tego dzisiaj czytam ze rozjasniacza sie nie zmyje ze pigment wyzera i nie beda mi rosnac naturalne wlosy co rbic??

Gość pierdyknąć na czarno
poważnie

Gość grenadinne
no bo rozjasniacz to nie jest farba, ktora "malujesz" wlos, tylko substancje, ktore go rozjasniaja od wewnatrz i chocbys nie wiem jak dlugo probowala to zetrzec - nie uda sie. to jest rozjasniacz, anie farba.

Gość fhfg
idz do fryzjera, nie maluj czarna farba jak ktos radzil bo kto wie jaki kolor ci wyjdzie. jak ja rozjasnialam wyszedl mi marchewkowy to zaraz w ten sam dzien pomalowalam farba blond i bylo juz w miare ok... a po miesiacu fryzjer

Tak to sie dzieje, gdy ktos farbuje włosy an własna rękę nie majac pojęcia o farbowaniu... Ile trzymalas farbe an włosach? Równomiernie ja nałożyłas? Rozjaśniacz sie nei zmywa :D ale spokojnie, odrosna ci włosy naturane. Puki co proponuje wizyte u fryzjera, który pomożę CI uzyskac naturalny kolor włosów poprzez ponowne zafarbowanie ich :D

Gość bzykumikufiku23
bierz szampon i farbuj na ciemny , nie masz wyjscia :/ chcoiaz i tak bedzie Ci sie szybko kolor zmywal,ale lepsze to niz rudy z blondu

Gość fhfg
farba blond -w sensie jasny blond z rozjasniaczem (wlosy na szczescie mam..)

Gość tsh
Znajdz farbę w kolorze naturalnych włosów i ufarbuj - innego wyjścia nie ma.Moze być szampon koloryzujący, rozjaśnione włosy dobrze przyjmują wszelkie kolory.

Ps. Rozjaśniacz jak nazwa sama wskazuej ROZJAŚNIA włosy farba nie malluje włosów, tylko wnika w nia a szampon koloryzujacy oblepia włos, dlatego wypłukuje sie do jakiegoś stopnia

Gość masaA
rude wlosy Ci napewno nie beda rosnac,jestem fryzjerką więc wiem sporo na ten temat rozjaśniacza nie zmyjesz ponieważ on wżera się w Twoj naturalny pigment włosa, a co wogóle chciałaś uzyskać rozjaśniając włosy??

Gość fhfg
tylko jak pomaluje na ciemniejszy grom wie co jej wyjdzie , bo rozjasniacz ciezko zakryc...

trzymałam ok 30 min ... wyszedł mi taki jasny rudy ...;( brzydko w nim wygladam i ja juz ni chce zadnych jasnych blondów chce moj ciemny blond ..kurde i teraz jestem w kropce.. naprawde moj stary kolor juz nie odrosnie??

Powtarzam : OROSNIE :D Idz do fryzjera, niech zobaczy co ci wyszło i doradzi, bo nie widząc cię cięzko ejst cokolwiek powiedziecć. CHybaze dasz fotke

To nie kwas solny, zeby nie odrosły :D Czyli sądzisz, zę wszystkie te kobiety, które rozjasniaja włosy zawsze bedą miały blond? :D :D :D Przeciez wtedy nie musiałaby farbować włosów :D

Gość masaA
ale rozjaśniacz wżera się w pigment włosa a nie w cebulkę!! więc jakim cudem niby maja Ci rosnąć rude? Możesz spróbować sama zafarbować na ciemny blond lub najlepiej idz do fryzjera jeśli nie chcesz mieć znowu niespodzianki na głowie :)

Gość fhfg
dziewczyny maja racje ,gdyby wlosy odrastaly takie na jaki kolor umalowalas to nie byloby odrostow...

czyli beda mi rosły naturalnego koloru takiego jak mialam przed farbowaniem?? uff chociaz jedno mnie uspokoiło.... a czy moge ufarowac na ciemny blond teraz czy musze odczekac??

no tak rozumiem po farbach ale przy rozjasniaczu kolor trwały nie byłam pewna jeszcze po tym ze wzera w pigment to myslałam ze wzera i zmienia kolor i ciagle takie rosna

Gość bzdury gadam
musze cie ostrzec ze jak zafarbujesz na ciemny blond to wyjdzie ci na bank jakis brzydki odcien,ktory dodatkow bedzie bardzo szybko sie zmywal.... bedziesz musiala farbowac wlsoy dosyc czesto zeby miec je ciemny blond. najlpesza w tym wypadku jest wziyta u fryzjera.

Spokojnie, bedzie dobrze :) Ale teraz proponuje ci wizyte u fryzjera, bo jak juz pisałam nie widząć cie cięzko powiedzieć co zrobic. Poza tym nawet jak lupisz blond farbę taka jak uważasz,z e masz kolor włosów, moze sie róznić, wiec lepiej podejsc do specjalisty.

Współczuję na wstępie. Jeśli kupisz farbę w kolorze ciemny blond wyjdą brąz. Więc proponuję średni blond. Farbę wybieramy zawsze jaśniejszą o ton niż chcemy uzyskać. Tak jest bynajmniej z farbami sklepowymi. U mnie się to sprawdza. Jak kiedy sobie rozjaśniłam pasemka i wyszedł kolor jak u ciebie i pofarbowałam brązem wyszedł czarny. Polecam jakiś średni zimny np popielaty blond

Gość bzdury gadam
ja mialam taka sama sytuacje jak u ciebie i mi wyszedl zielonkawy- alez mnie wkurzalo jak koledzy z klasy sie mnie pytali co mi sie stalo ze mi wlsosy zzielenialy,wiec odradzam ciemny blond.

ale nie chce zeby znowu wyszedł mi jakis brzydki kolor;(( dosyc juz sie tym załamałam musze sie zapisac do fryzjera dobrego i zobaczy mi te włosy... najgorsze jest od góry.. grzywka i włosy u góry sa istnie rude taki jasny pomarancz pod spodem moje bo brakło farby 2nie starczyły

Tak jak dziewczyny mówią najbezpieczniej fryzjer i już więcej nie eksperymentuj w domu z rozjaśniaczem ;)