Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuba K.

Odmówilem kobiecie sexu

Polecane posty

Gość Kuba K.

Odmówiłem swojej dziewczynie sexu :classic_cool: Pamiętam jak o nią zabiegałem i sama kilka razy mi odmowiła, myślała chyba ze jest jakąś boginią :o Stopniowo zaczeła sie we mnie zakochiwać, a ja tylko czekałem na ten moment :D Teraz nie wyobraza sobie beze mnie życia. Zebyście widzieli jej minę jak to zrobiłem :D:D Chyba ją rzucę, ale jeszcze trochę się pobawię 🖐️ Radzę kobietom ktore to czytają więcej pokory, to że interesują się wami mezczyzni i macie wielu adoratorów nie oznacza, że możecie sobie igrać z uczuciami. Znam takie suki, ktore nie narzekają na branie i potrafią w chamski sposob wysmiac goscia ktory probuje o nią zabiegac, tylko po to zeby dowartosciowac swoją osobę :o. Bez nas jesteście ZERAMI i umieracie z rozpaczy, jesli jestescie same....

Gość karierowiczka
poczekaj jeszcze chwile:p przestanie ci stac a my nadal bedziemy boginiami:p

Gość lechu87
Aleś chłopie pusty, jad z pyska leci, ktos cie skrzywdzil i atakujesz tera innych

Gość Kuba K.
lechu - naucz sie najpierw pisac, a potem wypowiadaj na forum publicznym przygłupie "tera" buhahaha farmazonka - nie ma to jak wypowiedz poparta argumentami, wykurrwiaj 🖐️))))) karierowiczka - mezczyzna czesto do konca zycia jest sprawny sexulanie, a kobietami po 40-tce interesują sie tylko desperaci. Boginie :o hahahaha

Gość Kuba K.
farmazonka nie wiem skąd u ciebie ten dobry humor :o Jak bym był tak głupi jak Ty zakopałbym sie pod ziemie. Potrafisz chodz raz napisac wiecej niz jedno zdanie na temat i poprzeć to argumanetami??

Gość koreczek od szampana
do autora tematu : " Chyba ją rzucę" No i dobrze ... RZUĆ JĄ :D to bedzie najlepsza rzecz jaka kiedykolwiek dla niej zrobisz :D Pozna lepsze, zakocha sie a ty bedzie, jak to ujełeś "ZEREM dla niej :D :D :D

Gość Kuba K.
*choć :o

Gość Fajowy -Wolny
odpierdol sie od farmy kutafonie,nie znasz jej wiec spadaj buraku

Gość Fajowy -Wolny
farmazonko ❤️

" Bez nas jesteście ZERAMI i umieracie z rozpaczy, jesli jestescie same...." ohhh jakie to piękne .... aż sie wzruszyłam :) :P

Gość Kuba K.
Poczytalem pobieznie tematy tutaj i widzę samą rozpacz i użalanie sie na sobą... w sumie nie wiedzialem, że jest az tak zle z samotnymi kobietami :classic_cool:

Łączymy sie z toba w bólu :)

Gość Fajowy -Wolny
tak,tak uzalaj sie dalej buraku hehe

Gość Kuba K.
Fajowy - wykurrwiaj świnskim truchtem z mojego tematu spedalona cioto 🖐️))))) Jaki normalny facet przebywa na forum dla niedoyebanych ksiezniczek :o

TY!!!

Gość Fajowy -Wolny
kur.wa jakbym cie teraz za szmaty wzioł to bym ci chyba nogi z dupy powyrywał wredoto,tak do kobiet??pojebało cie na maxa!! fakaj sie cycku mamusi

musisz być strasznie zakompleksionym facetem, że zwykła odmowa kobiety aż tak Ci zryła mózg i nastawienie to zupełnie naturalnych spraw :P

Gość Kuba K.
kulturka - o to chodzi, że cieżko będzie się pozbyć tej co mam. Pewnie będzie do mnie ciagle wydzwaniala znając ją :o koreczek - oho juz widzę pierwsze oznaki zdenerwowania moim ignorowanie Twoich wypowiedzi :D

Gość Czarna_Dalia
hahaha dziękuję, że mi uświadomiłeś że umieram z rozpaczy :D do tej pory nie zdawałam sobie z tego sprawy :D:D:D aż się popłakałam....ze śmiechu oczywiście :D

Puki co to sie nie denerwuje ... jakos mi sie wcisneły te wykrzykniki. Ale widze ze ty chyba sie denerwujesz :P

Gość Kuba K.
Fajowy - mowilem wykurrwiaj 🖐️)))) idz popierdziec gdzie indziej Klaudka - zakompleksione to są kobiety, patrząc na to ile czasu spedzają przed lustrem, chodzą na jakieś aerobiki, fitnessy. Wszystko dlatego, że sie sobie nie podobają i szukają wszędzie wad w swoim wyglądzie. Ja nie muszę na nic narzekać :classic_cool:

Czarna_Dalia dobrze mówi :) Tez sobie nie uswiadamiałam tego ze jestem zerem :D

Gość Kuba K.
kulturka - tak, żeby ja poruchać, ale sprawy zaszły trochę za daleko i zostalismy parą 🖐️

Oj chyba ci niezle jakaś za skóre zalazła ze tak jadem plujesz.