Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotana83

czy mimo wystapienia 2 okresow moge byc w ciazy??

Polecane posty

Gość zaklopotana83

czy mimo wystapienia 2 okresow moge byc w ciazy??

Gość zaklopotana83
no chyba tak wlasnie jest...2 okresy, co prawda pierwszy z opoznieniem 5 dniowym... objawy ciazowe nie ustaaly...a ja sie psychicznie koncze, testy negatywne, jestem chyba chora psychicznie

Gość kiniaa15567
a moze zrob test BETAhcg jest w 100% pewny i juz nie bedziesz sie zadreczac :)

Gość macie czy nie
moja szwagierka dowiedziała sie ze jest w ciazy jak była w 4 miesiącu bo przez pieprwsze 3 miesiace miała normalny okres...sama była zdziwiona.....to nie było zadne plamienie tylko normalnie kwawiła jak zawsze tyle samo dni...

Gość do ciebie umieram nie martw si
Dziewczyny juz nie raz słyszałam,ze miałam przez 5 miesięcy okres i byłam w ciązy. To ze było np 3 razy pod rząd w okreslonym odsepie krwawienie to nie było okresem. Jezeli jest okres to znaczy ze nie doszło do zapłodnienia i jajeczko zostało wydalone, więc fizycznie jest to niemozliwe by był to okreas. Pytałam lekarzy tez o tym. Sa to takie cykliczne plamienia, ale nie nalezy nazywac tego okresem, miesiączką tylko normalnie krwawieniem, . często sa krwawienia na poczatku na znak poronienia samoistnego i kobieta nawet nie wie ze była w ciązy bo przychodzi to krwawienie. Jezeli jednak jest to krwawienie co miesiąc ale nie jest okresem to trzeba się udac do lekarza bo sa tam rózne tego przyczyny..ale na litosc boska nie nzaywa się to okresem. Okres to wydalone jajeczko po nieudanym zapłodnieniu powtarzam. jezeli sie jest w ciązy to jak moze byc wydalone jajeczko? no jak?

a czy beta hcg równie dokładnie szacuje, który to tydzien ciąży? Nie ma możliwości, żeby sie pomylił np. o miesiac? Z ciekawości pytam :)

Gość saleminka8
GŁUPOTA I GŁUPIE PYTANIE SAMA SOBIE ZAPRZECZASZ JAK MOZESZ BYC W CIĄŻY I MÓWIĆ O OBJAWACH CIAŻOWYCH JAK PISZESZ ZE TESTY NEGATYWNE LUDZIE IDZCIE PO ROZUM

Gość saleminka8
klaudka 27 proszę Cię,skad te pytanie wyciągłaś? :P :) jak badanie może sie pomylić i to o miesiac-nie realne ! badanie beta hcg robi się by sprawdzić stężenie hormonu ciążowego,do tego są normy wg tygodni. nie może się pomylić ,nie ma takiej opcji

Gość saleminka8
jak sie jest w 4 tygodniu ciąży to jest na to norma i nie ma opcji,ze test ci wykryje np.4 tygodndiową ciąże a będziesz w 8 tygodniu albo wogóle nie bedzie sie w ciaży a badanie wykryje ciaże 4 tygodniową hehehe hehe

hej ja tez mam pytanko...Spoznia mi sie okres juz 3 dzien,boli mnie podbrzusze,mam hustawki nastrojow....do tego przestala mi smakowac kawa i sam zapach mnie odrzuca,ale..Mam regularne okresy i ostatni jaki mialam spoznil sie tez o ponad 5-6 dni...Kiedy juz dostalam nie byl taki obfity jak zawsze i byl o polowe krotszy.Musze powiedziec,ze zrobilam test po spoznionej tamtej miesiaczce i wyszedl negatywny a dzis tez wyszedl negatywny.Ja juz sama nie wiem co myslec-dodam,ze nie biore zadnych tabletek antykoncepcyjnych, i nie bylam chora,....Czy mimo tego moge byc w ciazy???