Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miska_z woda

Wstydze sie go bo jest starszy?

Polecane posty

Gość Miska_z woda

To chore, nie wiem jak sobie z tym poradzic. Mam zajebistego faceta, ja mam 22 a on 33 lata. Uklada nam sie swietnie, podobamy sie sobie, kochamy sie. Ja mam problem (oczywiscie on o nim nie wie). Wstydze sie z nim pokazywac u mnie w miesce. Nie jest brzydki, nie o to chodzi (ja za nim szaleje:) ) ale z twarzy wyglada na swoj wiek a nawet moze wiecej, z kolei ja wygladam na mlodsza. Jak jestesmy na wakacjach czy u niego w miescie to nie mam problemu z okazywaniem mu czulosci na ulicy, chodzeniem za reke, czy w jak mnie obejmuje. Mam gdzies to co ludzie sobie mysla (ze taka roznica-bo jest widoczna, ze moze polecialam na kase itp) ale jak jestemy u mnie to tylko sie rozgladam czy nie idzie ktos znajomy. nie wiem dlaczego tak mam bo opinie ludzi mam gleboko... ale to jest ode mnie silniejsze. Czy ktos tak mial?

Gość Ja mam 20 lat
i starszego mężczyzne o lat 14 i nigdy w życiu nie pomyslałabym nawet przez chwilę o jakimkolwiek wstydzie. Kocham Go nad życie i nie wyobrażam sobie po prostu. Opinia ludzi??? Jaka opinia? Jacy ludzie? Do tego Mój facet jest bardzo zadbany i wygląda młodo. No po prostu chyba taka jesteś:) Walcz z tym kurcze,bo to naprawdę głupie! Nie powinnaś mieć nawet takich odczuć dziwnych...

No, chyba jednak nie masz gdzieś, co inni myślą :O Bo albo masz gdzieś, albo się rozglądasz w strachu. Ale miałam kiedyś to samo. Nie wytrzymałam. Jakieś to dziwne uczucie, współczucia.

Gość my jestesmy w tym samym wieku
a mam tak samo jak Ty ;)

Gość my jestesmy w tym samym wieku
nie rozgladam sie po boku itp... Ale nie lubie przy znajomych okazywac uczuc. Ani nie lubie jak on to robi. Chociaz to zarowno jak ja jestem u niego jak i wtedy jak on jest u mnie ;) i nie istotne czy to sa moi znajomi czy jego ;)

Gość Miska_z woda
Wiem ze nie powinam miec takich odczuc i nie wiem czemu mam. Tymbardziej ze tak jak mowilam on jest przystojny, szczuply, wysportowany, naprawde bardzo mi sie podoba. Nawet jego zmarszczki uwazam za urocze;) A jeszcze jak sie tak extra ubierze to patrze tak na niego i mysle sobie: ale mi sie trafilo;)

Gość Ja mam 20 lat
Walcz z tym!!! Ty jesteś dla Niego,a On dla Ciebie!!! Nic Wam więcej do szczęścia nie potrzebne,macie siebie!!! Po co robić sobie niepotrzebnie problemów i stresów jakaś głupotą??? Nie patrz na ludzi kurcze!!! Albo masz coś do ukrycia przed Nim??? Tam u siebie w mieście??? Dlatego jesteś tak dziwnie czujna,oczy dookoła.... hm?