Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blyskawiccaaa

Czy to jest regula, ze

Polecane posty

Gość blyskawiccaaa

przeciwienstwa sie przyciagaja? czy np cichy, niesmialy chlopak moglby byc z cicha i niesmiala dziewczyna? czy taka wogole by go zaafacynowala? czy faceci wola pewne siebie, rozgadane laski?

Gość 089
w milosci wszystko dozwolone.

Gość rasmus
wszystko, nawet zdrada, bo inaczej to nie milosc, zwlaszcza dzisiaj...

Gość 089
mialam na mysli charatkery. Osobiscie znam baaaardzo rozne pary. A co do tej zdrady- luzne zwiazki tez sa. Osobiscie jednak preferuje seksualna wylacznosc.

nie do końca. Fajnie jest, kiedy ludzie w związku się różnią pod pewnymi względami, bo wówczas są dla siebie interesujący, łatwiej ustalić stronę dominującą, można fajnie podyskutować, czegoś się od siebie nauczyć, itd., ale ten dominujący trzon osobowościowy (że go tak umownie nazwę ;) ) musi być jednak zbieżny - co do tego nie mam żadnych wątpliwości :)

Gość ale wy sie nakrecacie
w miłości nie ma reguł

Gość heh ja mam meza spokojnego
i spokojni faceci sie mnie czepiaja , i spokojnych przykowam uwage tym ze jestem szalona i spokojni sidza i mnie sluchaja i podziwiaja ,a ja nie mam sie z kim powydurniac tylko sama debila srugam haahhah :D:D:D

Gość huncez
a ja za to nie jestem wychowany na bankietach... ale szalony trche jestem... i spokojny od czasu do czasu... tez nie pasuje do wymogow://///