Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwagi do serca

Z tej strony fajny facet. Przedstawiam wam ideał kobiety. Panie wezcie sobie te

Polecane posty

Gość uwagi do serca

1. Wzrost 170 ( + - kilka cm) 2. Waga 55 kg ( + - kilka kg) 3. Długie nogi proporcjonalne do reszty ciała, delikatne kobiece kształty - nie jakis tam babo chłop ani anoreksja 4. wymiary 85-60-88 6. włosy długie do łopatek, gęste, czyste, kolor złocisty ciemny blond ewentualne jasny brąz. Kobiety mające taki kolor wlosow kojarzą mi się z delikatnoscią i kobiecością. bo platyna = pustak, czarne = pustak (pasemka tez sa odpychające) 7. prosty nosek nie za duzy nie za mały, taki w sam raz. nic w stylu haczyka ani zatartego do gory ze wszystkie gile widac 8. Ładne oczy w kolorze zielonym ewentualnie brązowym 9. Karnacja raczej jasna, delikatnie opalona ( nie jakas bladz ani solaryjny skwarek) 10. Skóra gładka i nawilzona bez zadnej skazy typu tatuaz, kolczyk, nie daj Boże tradzik 11. Skora twarzy rowniez gładka, bez tradziku itp., i aby się nie swieciła na 10 metrow 12. Zadbane dłonie i stopy, paznokcie pomalowane na jakis delikatny kolor - jasny rozowy albo pomaranczowy 13. dopuszczalne delikatne podkreslenie swojej urody - błyszczyk, czy jakies inne malowidło ( ale prosze bez tych wyciskanych płynnych podrów czy czegos tam) 1. Potrafi gotować, prać, sprzątac, zmywac, prasowac i inne domowe obowiązki 2. Jest miła, wrażliwa, ma dobre serce, chetnie niesie pomoc i nie zazdrosci Asi ze ma wieksze cycki i nie uskarza sie, nie marudzi 3. Jest mądra i wykształcona 4. chce miec dzieci i potrafi sie nimi zajmowac 5. ma w sobie klasę i styl, zna dobre maniery i dobre zachowanie 6. ma pasje, ktore dzieli z męzem np. sport, koncert itp. 7. jest szczera i prawdomowna, nigdy nie zdradzi jezeli taka istnieje niech się do mnie pilnie zgłosi pozdrawiam :D

Gość madziattt
a ciemny brąz,ale naturalny :P

Gość
nic sie nie zgadza 🖐️ :O

Gość Wodospad róż
O, wygląda na to, że jestem ideałem, hehe :) No ładnie. :)

Gość uwagi do serca
wiek do trzydziestki :P im mniej tym lepiej :D

Gość uwagi do serca
najlepiej 25 latek :D

Gość jolanta zwana koniem
autor topiku,,to autorka zazdroszcaca urody innym

Gość
a nie sorry waga :classic_cool:dobrze ze chociaz w jednej dwudziestej jestem idealna :O 🖐️

Gość uroda jest względna
a piękno w oku patrzącego

Gość chodzący ideał to ja
Ogólnie przyjemne te Twoje standardy, ale zaręczam Ci, że gdybyś zobaczył u dziewczyny pomarańczowe paznokcie, uciekłbyś gdzie pieprz rośnie. Śmieszą mnie trochę takie męskie eksperckie opinie na temat spraw, o któych nie mają pojęcia :D Większość nawet nie podejrzewa, na ile uroda ich dziewczyn jest \"zrobiona\". Istnieją dla nich tylko dwa bieguny makijażowe - albo błyszczyk, albo Jola Rutowicz :P

przerwa nikt nie jest idealny a poza tym to jego ideał co nie oznacza że wszyscy tak myślą ;)

Gość ojdadana
ech, kolejny pajac z roszczeniami, który nie ma niczego do zaoferowania...:/

Gość uwagi do serca
chodziło mi o jasny rozowy albo jasny pomaranczowy - nie wiem jak sie profesjonalnie nazywa taki kolor beżowy albo brzoskwiniowy heh :P nie pociągają mnie oczojebne kolory na paznokciach i odrazu napiszę ze długie szpony tez odpadają.

Gość uwagi do serca
i duzy biust tez mi sie nie podoba ;o

Przerwa, przecież jesteś mądra i od dzisiaj wykształcona - to juz 1/10 :) Szukajmy dalej ;)

Gość jestem idealna
na 14 punktów z 20 możliwych, nieźle :)

Gość róbb co chceszALE
nie ma ideału na swiecie przynajmniej ja go nie spotkałem,,jak buzia ładna to nie ma figury,,albo jak wszystko ok to np nos jak hak

Gość
yyyy.. moze tu.... albo tutaj...hmmm koniec poszukiwan ! :O 🖐️

Gość uwagi do serca
jestem idealna -> a co do Ciebie nie pasuje ?? :P

Gość ojdadana
Przy 60 cm w talii, pod biustem wychodzi ok. 65 cm; przy 85 w biuście wychodzi nam zatem 20 cm różnicy. Wielkość miseczki określa się poprzez różnicę między obwodem w biuście a obwodem pod biustem. 12 cm - A 14 cm - B 16 cm - C 18 cm - D 20 cm - E - maleństwo:)

Gość theoryy
no to ja jestem chyba takim twoim ideałem, z tym że mam niebieskie oczy. nie moga być? to tak na zewnątrz a tak poza tym to: mam pełno włosków na piersiach, strasznie duze wargi sromowe, wystają na 4cm. po goleniu mam pełno czerwonych krostek. ale poza tym to mam wszystkie te cechy ideału :) to jak?

Gość chodzący ideał to ja
Hehe no z grubsza wiadomo, że chodzi Ci o naturalny efekt :P Trochę się czepiam, bo oranż na paznokciach to właśnie oczojebny efekt daje :D

Gość taki jeden facet_40
jak to jest ideał to ty jesteś zdrowo walnięty

Gość lmlmlmlmlm
Ten opis pasuje do mnie w 100%. Mówię o wyglądzie. Aż się zdziwiłam. :)