Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwagi do serca

Z tej strony fajny facet. Przedstawiam wam ideał kobiety. Panie wezcie sobie te

Polecane posty

Gość lmlmlmlmlm

Gość jestem idealna
np.1, 4, 4, 6, 8

Gość uwagi do serca
chodzący ideał to ja - chodzi mi o delikatny i jasny pomarancz, cos w stylu brzoskwiniowym taki jeden facet_40 - nie przypominam sobie od kiedy jestesmy na Ty :) analizując ten nick stwierdzam ze mozemy miec zupelnie inne poglądy ze względu na wiek :)

Gość uwagi do serca
no oczywiscie z tym pustakiem to zartowałem :) bo na typ pustaka składa się rowniez wiele wiele innych elementów, nie tylko kolor wlosów .. z gory przepraszam jesli kogos uraziłem swoją opinią :P

Gość a kląc pewnie
też nie może ? Za chuja miłego do tego opisu nie pasuję i tak :O

Gość uwagi do serca
maniery i dobre zachowanie wskazują na to ze nie moze przeklinac :) ah jeszcze zapomniałem o tym że ta kobieta musi mieć proste, zdrowe i białe ząbki :D

Gość Tak sobie siedze i mam to gdzi
Teraz połowa się podnieca bo pasuje do jakiegoś durnego ideału :) bleh... :D żal ... tak samo tępe jesteście jak autor... :) Ideał mężczyzny :) Uwaga :) -Babo-gej który wypowiada się na kafe :) - Szuka dziewczyny na kafe :) -Na real nawet nie chce go pustak o czarnych włosach. Może coś dopiszecie dziewczyny ? :):D

Gość żal mi ..
autora tematu jaki musi być pojebany w ten sposób weryfikujac partnera życiowego

Gość uwagi do serca
dziękuję za wyrazy wspołczucia kochane ale jeszcze go nie potrzebuję :) za to was musiało spotkac w zyciu cos przykrego skoro obrazacie obcych ludzi na forum :)

Oj chłopie jakiś ty pusty. Idź sobie szukaj tego swojego ideału, tylko nie licz na za wiele bo możesz się bardzo rozczarować. aaa... i pokaż kiedyś tego posta swojej (przyszłej, o ile takowa w ogóle się urodzila) dziewczynie i jestem ciekawa czy \"nie zarobisz w dziób\". Dam sobie rękę uciąć, że spełni max 3/4 tych kryteriów. :)

Gość dsddf
jesteś totalnym IDIOTĄ

oj no nie przesadzajcie, facet może chyba mieć swój ideał co nie? nie ma się co tak pieklić ;) co prawda ja do niego nie pasuję ale nie o to chodzi ;)

Gość nie taka idealna
widze ze tu wiekszosc dziewczyn za bardzo sobie pochlebia - pewnie kompleksy:) ja wcale nie jestem idealna, brzuszek za duzy, niebieskie oczy, maly tylek itp. Na pewnie nie spodobala bym Ci sie:D ale uwazam, ze nikt nei jest taki idealny jak Ty opisujesz:) po prostu idealow nie ma:)

Gość OSTRA zmija
dobra A SWOA DROGA AUTORZE CO TY MASZ DO ZAFEROWANIA? CZY SAM JESTES TKIM IDEALEM??

Gość OSTRA zmija
a ty jak wygladasz??

Gość dwks
"A ja jestem pustak bo mam czarne włosy Bynajmniej waga się zgadza haha... xP" to teraz pustaczku sprawdz, co oznacza slowo bynajmniej

Gość nie taka idealna
ostra zmija----> zgadzam sie z Toba, moze autor sie pochwali swoimi zaletami? tylko nie tymi wymyslonymi:D

Gość uwagi do serca
Zalezy co chcecie o mnie wiedziec drogie Panie :)

Gość OSTRA zmija
a tak wogole to 55kg przy 170cm i chcesz zeb byla z kobiecymi ksztaltami? to musisz dodac te kilogramy na cycki i inne partie ciala bo z tego co napisales to 55kg same kosci waza przy takim wzroscie

Gość Eva0000
nie wiedziałam, że jestem idealna:)

Gość OSTRA zmija
najlepiej fote wklej albo podaj nam tutaj swoje wymiary idealnego mena i opisz sie, zawsze to facice wymgaja od kobiet a sami maja im do zaoferowania miesien piwny ...

ja jestem tym ideałem , tylko czy może byc francuski manicure no i pare centymetrów więcej w biuscie i biodrach

Gość Ave 666
to jest ideal!!! masz racje:) gdyby nie to ze 170 wzrostu i 55kg wagi oraz niektore elementy charakteru to bylabym idealem:P a wy co tak krytykujecie...a co?!wg was ideal to skwara po solarze,z krzywym ryjem,wielkimi warami,ogromnymi cycami,tipsami i zolta sieczka na lbie?jestescie jebnieci...:-O

Daj swoje zdjęcie bo chcę zobaczyć czy zasługujesz na dziewczynę, do której pasuje choćby 1 z tych punktów:)