Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karrrinka

co lepsze pedagogika resocjalizacyjna czy zarzadzanie?

Polecane posty

Gość karrrinka

Gość karrrinka
hih no ja tez nie bardzo, ale slyszalam ze potem mozna isc do policji lub zrobic aplikacje na kuratora - ciekawe ile taki zarabia?

Gość wiecie co prosze was
zdecydowanie resocjalizacja-masz konkretny zawod. A marketing i zarz. juz dawno poszlo do lamusa bo absolwentow tego kierunku jest full.Co? wszyscy beda zarzadzac???:D watpie ;) po pedagogice mozesz zrobic kursy, doszkolic sie i pracowac w roznych placowkach:)

resocjalizacja... hymm zależy czy nadajesz się do takiej pracy. Byłam wolontariuszką w świetlicy opiekuńczo wychowawczej gdzie pracują głównie panie po resocjalizacji i pochodziłam tam cały tydzień. Praca z ludźmi jest ciężka, a szczególnie w tak bliskich kontaktach

Gość bzdury gadam
tez bym stawiala na resocjo-ale mysle ze praca do bani... ja bym takiej nie chciala.

Gość karrrinka
aha, a co z policja, mysle ze w tych czasach to dobry zawod i dla kobiety?

tak policja to dobry zawod tylko nie jest tak latwo sie dostac z tego co wiem sa specjalne szkoly dla policjantow kolezanka poszla na studia na reso zaocznie zeby w tygodniu moc chodzic do tej szkoly dla policji to szkola z internatem w Katowicach, miala pozdawane wszystkie testy sprawnosciowe ale i tak sie nie dostala. zabrakło miejsc? dostali się ci co mieli znajomości. a po samej resocjalizacji moze byc ciezko zalapac sie w policji. jest duzo osob na tym kierunku. z tego co nam mowili na studiach to jest 2 pracownikow na jedna osobe

Gość karrrinka
hmmm aha to chyba lepsze zarzadzanie, zreszto i tak wole isc na to, moj chlopak studiuje 2 rok zaocznie, biedak wiecznie nie ma czasu prac porobic, sciagi mu robie wiec troche wiem czego bede sie uczyla, odpowiada mi to, oczywiscie boje sie tylko matematyki ktira mam tylko 1 semestr ale slyszlam ze na dziennych duzo osob odpada wlasnie przez nia:(

Gość karrrinka
no to kurcze ja juz nie wiem, zalamka:( chcialam na te zarzadzanie ale skoro pracy nie ma to juz nie wiem ale i tak wykreslilam wszystkie kierunki humanistyczne typu politologia socjologia administracja stos miedzynarodowe - bo slyszalam ze to lipa jak nie wiem a znam kielka osob z zarzadzania - tylko z zaocznego i sredniej uczelni i maja prace nawet mozna powiedziec ze dobra

Gość la mam ba P
ja chce isc na resocjalizacje na uniwerek szczecinski albo tez na USce bezpieczenstwo narodowe a potem chce sie starac do policji

Gość karrrinka
to co z tym zarzadzaniem?

Gość Studioska
Mam ogromna prośbę, do wszystkich kobiet odwiedzających forum czy mogłybyście wypelnić ankietę, do której link znajduje się poniżej: http://webankieta.pl/ankiety/w1hptq91mwjq ankieta dotyczy stereotypu polskiego bezrobotnego; jeśli moglybyście pomóć będe bardzo bardzo wdzięczna. Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Gość Studioska
ankieta potrzebna jest do pracy magisterskiej:)

Gość Studioska
Mam ogromna prośbę, do wszystkich kobiet odwiedzających forum czy mogłybyście wypelnić ankietę, do której link znajduje się poniżej: http://webankieta.pl/ankiety/w1hptq91mwjq ankieta dotyczy stereotypu polskiego bezrobotnego; jeśli moglybyście pomóć będe bardzo bardzo wdzięczna. Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Gość karrrinka
wypełniłam:)

chcialam pomoc i odpowiedziec w tej ankiecie..ale to jest beznadziejna ankieta..kto ja wogole zrobil? to do pracy magisterksiej? watpie..straszie niski poziom

kochani pedagogika resocjalizacyjna a resocjalizacja to troszke rozniace sie pojecia. ja jestem na pedagogice i chce studiowac podyplomowo pedagogike resoajclizacyjna

Gość Studioska
Ta ankieta to pomysł mojego promotora, ale i tak dziękuje wam bardzo serdecznie za pomoc, to dla mnie bardzo wazne:)

Gość karrrinka
no wlasnie ja pisze o pedagogice resocjalizacyjnej nie resocjalizacji Ikkunaprincessa i co mozesz powiedziec o tym kierunku, co zamierzasz robic w przyszlosci?

pedagogika resocjalziacyjna to praca przede wszystkim wychowawca w osrodkach , swietlice dla patologicznej mlodziezy, kuratela sadowa, opieka nad malymi zbirami:) zlodziejaszkami:) itd:) praca w poradni psychologiczno-pedag, mozna byc policyjnym pedagogiem oczywiscie ale nie mundurowym tylko cywilnym:) praca generalnie z dziecmi :)

Gość karrrinka
to ja tez do warszawy na wyszynskiego zlozylam tylko a reszte na zarzadzanie

Gość Studioska
zapraszam wszystkie kobietki do wypełnienia:)

Gość karrrinka
hmmm ja w sumie nie wiem czy sie nadaje, chyba za wrazliwa jestem Ikkunaprincessa - to nie można iść po tym kierunku do normalne policji? myślalam ze mozna, no i slyszalam ze mozna zostac kuratorem, trudno jest nim zostac? jakie sa zarobki jesli wiesz?