Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicia kicia

staż w urzedzie

Polecane posty

Gość kicia kicia

miał ktoś staż w urzedzie? ja zaczynam od jutra, troche się boję:( nie wiecie ile teraz pieniedzy sie zarabia na stazu?

Gość dwudziestoparolatka ...
niestety grosze...ale może u ciebie będzie lepiej

Gość na stażu
dostaję się ponad 700zł, nie pamiętam dokładnie. Staż to fajna sprawa, jeśli jest w fajnym miejscu i fajnymi osobami ;) nie masz się czego bać :D

Gość kicia kicia
tak tylko tam gdzie ja bede beda same starsze panie:p wlasnie cos słyszałam ,ze sie bierze ponad 600 ale nie wiem, bo moja siostra byla 3 lata temu i brała cos ponad 400

Gość ponad 600

Gość Studioska
Cześć, może moglibyście wypelnić ankietę do mojej pracy magisterskiej, za wszystkie wpisy i odpowiedzi będe bardzo bzardzo wdzięczna, podaje link: http://webankieta.pl/ankiety/w1hptq91mwjq za wszystkie odpowiedzi serdecznie dziękuje i pozdrawiam cieplutko

Gość rftyui
ja miałam 500 zł na rękę. Na początek zamiast przy komputerze tak jak było w umowie to służyłam jako przynieś, podaj,pozamiataj ;) Po misiącu wdrożyli mnie we wszystko i odwalałam grubsza robotę niz stałe pracownice. Ogólnie było w porządku

Gość ja dostalam decyzje
o stzzowym ze dostane 791 zl ale nie wiem czy netto czy brutto a jesli brutto to ile dostane na reke. musicie pisac jakis dzienniczek bedac na stazu?