Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NAMOSKA

Czy No-Spa mi zaszkodzi??

Polecane posty

Gość NAMOSKA

Cześc! W tym roku planuje wybrać się nad morze termin wyjazdu jest taki sam jak termin okresu mojego okresu mam 14 lat warze 56 kg i podobno wzięcie 2 tabletek nospy pomaga na przyspieszenie go ponieważ działa rozkurczowo. i właśnie chciałam się zapytać czy nospa mi nie zaszkodzi jak wezmę 2 tabletki bez powodu??

Gość spadajcie stad frajerzy
nie powinna, ale okresu nie prxzyspieszy :O małe szanse... lepiej idź pobiegaj, zmęcz się fizycznie, bo to może jak juz przyspieszyć go

Gość herbata saga
lepiej nie bierz. a nad morze w czasie okresu idealne sa tampony;) mozna sie normalnie kapać :D

Gość nail
po pierwsze ci nie zaszkodzi...a po drugie nie wiem kto ci naopowiadał takich głupot ze leki rozkurczowe przyspieszają okres

Gość NAMOSKA
No dobrze, powiem wam. Tak naprawdę jestem w ciąży, i zastanawiam się jak najszybciej spędzić płód... Czy ktoś może ma jakieś doświadczenia?

nospa to największe gówno świata, nie pomaga radze wziąć ibuprom, kiedy będzie bolał brzuch, nigdy bez powodu:)

Gość gemin1960

Gość NAMOSKA
Po pierwsze NAMOSKA No dobrze, powiem wam. Tak naprawdę jestem w ciąży, i zastanawiam się jak najszybciej spędzić płód... Czy ktoś może ma jakieś doświadczenia?

Gość NAMOSKA
Po pierwsze NAMOSKA No dobrze, powiem wam. Tak naprawdę jestem w ciąży, i zastanawiam się jak najszybciej spędzić płód... Czy ktoś może ma jakieś doświadczenia?

Gość NAMOSKA
to nie ja napsiałam to na góże ;o

jak jej weźmiesz zbyt dużo to zaszkodzi...wszystko w nadmiarze szkodzi.Umiar przede wszystkim!!!