Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja mam komputer

moze juz ten temat był...

Polecane posty

Gość a ja mam komputer

ale po 2 operacjach została mi pamiatka w postaci 44 szwów na plecach...:( 33 sa wzdłuz kregosłupa od szyi do bioder a 11 na prawej łopatce tak skosem....jest ciepło...wszyscy jeżdza nad jeziora,nosza bluzki na ramiączka a ja?? eh....przeciez nie rozbiore sie na strój kapielowy na plaży...mam 18 lat...a blizny juz od 13 roku zycia..eh...tak poprostu chciałam sie komus wyzalic....nawet nie o czekuje zadnych komentarzy ani wpisów..tak poprostu...:(

Gość a czym tu się przejmować
😴

Gość a ja mam komputer
tak ale męczy juz mnie to jak ludzie pytają co mi sie stalo...a chciała bym chociaz w zyciu troche "normalności" ... :(

moj brat wpadl miedzy pszczoly i do dzis ma pelno ran na rekach. wyglada to bardzo nieciekawie i czasem slyszy pewne komentarze i jest mu bardzo przykro. sa takie masci na korekte skory itd ktore nie zacieraja wszystkiego, ale ancznie lagodza. probowalas?

Gość a ja mam komputer
eh...maści miałam nawet sprowadzane z \Niemiec... i nic;( a zabiegi odpadają bo lekarz mi powiedział ze to nic nie da bo mam skóre skłonna do bliznowców a jedynie moze pogorszyc sprawe...:(

Gość a czym tu się przejmować
jak nie zaakceptujesz siebie to nikt cie nie zaakceptuje... mam akurat dwie kolezanki ktore maja duze blizny po calej linii kregoslupa i sie tego nie wstydza. a jak ktos zapyta skad one, to po prostu odpowiedz, to zaden wstyd, ze mialo sie operacje...

Gość Studioska
Cześć, może moglibyście wypelnić ankietę do mojej pracy magisterskiej, za wszystkie wpisy i odpowiedzi będe bardzo bzardzo wdzięczna, podaje link: http://webankieta.pl/ankiety/w1hptq91mwjq za wszystkie odpowiedzi serdecznie dziękuje i pozdrawiam cieplutko