Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Murzyn z Luizjany

Dzieci Jacksona, nie są dziećmi Jacksona

Polecane posty

Gość Murzyn z Luizjany

Żadne z trójki dzieci Michaela Jacksona nie jest jego biologicznym potomstwem - informuje serwis tmz.com. Także Debbie Rowe, była żona piosenkarza, która urodziła dwoje z nich, nie jest ich biologiczną matką. Wszystkie dzieci zostały powołane do życia metodą in vitro dzięki anonimowym dawcom.

Gość Karolinka jestem
dajcie już spokój! teraz się oczernianie zacznie :(

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvvvvv123456
On był szalony - zemściło się na nim to, że nie chodził do szkoły. MOJA OPINIA. Już od godziny słucham sobie bez sensu Smooth criminal. No wiecie... to wyszło.

Może tak - on był chory umysłowo. Po prostu. On się miał leczyć z tego dzieciństwa swojego. Wiecie co - jakby nie było jakichś festiwali. Musieli w burdelach zaczynać? A ten jego ojciec? Czy on nie powinien w kiciu siedzieć za taki proceder? Może jakiś sąd rodzinny powinien był mu tych chłopców odebrać? No żałosne. :( Bo miałm 10 dzieci. Ale on je rodził? Bez sensu.

Wiecie - on ma pełno CIEMNYCH piosenek. O ciemnej stronie życia. Się uwziął na tego Disneya, a to tylko kasa. TYLKO... żebym ja ją miała. Ale ja zawsze będę biedna. Ja to wiem. Przynajmniej na tym świecie. No ale nic - trzeba żyć dalej.

Gość mam w dupie jacksona
niech sie piecze w piekle

No szkoda, że nikt go nie skierował do doktorat Freuda - możeby jeszcze pożył. Niby był normalny, ale 3 dzieci z probówki... Boże. Po co mu te dzieci z probówki? Coś strasznego. Zeby zarobił? Pewnie tak. Bilety sie sprzedały od razu. A on? Łóżko na scenie. Lecz...

Gość xyz7
moim zdaniem MJ za zycia powinien totalnie olac opinie i komentarze ludzi te negatywne oczywiscie, mial tyylu fanow to nimi powinien sie zajac a innych miec gleboko, ludzie sa zli i zawistni lubia niszczyc innych , np. tu na forum zal mi was za wasze komentarze, skoro go nie znosicie to po co tu komentujecie ? zal mi was ludzie

do doktora Freuda tak miało być. No piecze się w piekle. Miał iść do szkoły. US - najlepsze szkoły na świecie, a on po burdelach łaził. Poza tym towarzystwo. Lubił chyba te burdele bo fanów miał w tyłku. Czy on lubił muzykę? Nie wiem. Chyba nie. Sinatra, Presley i on. No ale on sie porównywał do Disenya. A czy Sinatra przepraszam też się porównywał do ...Disneya? Hmmm... góra Disney mimo wszystko, nie?

Gość byl wspanialym artysta*
oby twoje zyczenia wrocily do ciebie!

Nie wiem. Pies na dwóch nogach - kolejny jak dla mnie. No szkoda, że nie chciał iść do psychiatry. W sumie tyle osób podpłacił. A psychiatry nie. I to wszystko, nie? Może by mu ktoś wytłumaczył czemu jest taki głupi. A teraz wrzeszczy ZASŁUŻYŁEM NA TO CO MAM. TO WSZYSTKO JEST SPRAWIEDLIWE. NIENAWIDZĘ BOGA. Tak się wrzeszczy w piekle.

Gość klown z cyrku tez jest
artystom.... bez urazy ale dewianci nigdy mnie nie krecili do kotła z nim!

chciał udowodnić , że kasa jest najważniejsza na świecie. Ale to nieprawda. To KŁAMSTWO. On cały był kłamstwem. Jak dla mnie. Ale niektóre piosenki ma niezłe. Głos taki tam - dziwny. Ale się ruszał nieźle. To tyle. Piosenki pisał sam. Ale od 8 lat niczego już nie stworzył. Brak weny? Mógł jakąś płytę nagrać to może by pożył bo te jego koncerty zdecydowanie go wykończyły. A jeśli wy macie rację to se go wskrzeście. Bo ja go uważam za zero. Ale cóz... świat. takie tam znośne zero to zarobił i jest sławny. O tym pewnie marzył.

MICHAEL JACKSON... is dead... jedyny z całej rodziny. pierwszy odpadł. PU. Może sie przyśnił mamusi. Jak woła Aaaaaaaaaaaa - ale on zawsze tak skrzeczał. Jednak ruszał się nieźle - musiałby jednak balet ćwiczyć bo te jego białe skarpetki. No ale... zarobił. I ZDZICZAŁ. Nigdy nie był normalny ale zdziczał na amen. Tyle jesteśmy warci sami. Bez Boga każdy zdziczeje w końcu. A ten jego tatuś to jest ciekawy. No ale Michael jest już po drugiej stronie...tęczy.

Mnie tylko interesuje czy ten jego tatuś jest ateistą. I więcej nic w sumie.

Ciekawe o czym myślał jak umierał, nie? W sensie przed śmiercią. 4 dziecko z probówki by mu zostało bo co? Piąte dziecko... szóste dziecko... siódme dziecko...

Mnie się wydaje, że on był bardzo zadowolony z siebie itp. Innymi raczej pogardzał. Chyba, że byli wielcy. Sam uważał się za 8 cud świata, a co tam inni myślą? Mało ważne. I pewnie chciał to 4 dziecko z probówki... po koncertach oczywiście...

Ta pielęgniarka to też tylko wynajem brzucha. Dom jej kupił. Straszny. Musiałby mieć białą żonę - pewnie tak myślał. Ale wcześniej. Musiałby sie wcześniej wybielić, ale wtedy nie zrobiłby takiej kariery... e tam... to był Majkel. Ale się oszukiwał :(

No te dzieci musiałyby być mulatami. Ale nie są. Mógł wszystko przepisać na budowę Disneylandu to by mógł sie z Boga śmiać. Ale niestety. Poza tym był muzułmaninem. Też go to zgubiło. Niestety islam to wojny i agresja. A Majkel był pacyfistą pewnie. Agresja na scenie i koniec. Dalej jednak wielka miłość... pewnie tak, nie?

Gość do vvvvvvvvvvvvvvvvvvvv123456
drogie dziecko, Freud zmarl, gdy Michael Jackson nie zdazyl sie jeszcze urodzic.

Gość Karolina01
Coś mi się zdaje, że to nie jest prawda, bo jakby była to by już wcześniej media o tym wiedziały a nie teraz kiedy On już umarł...

Gość Karolinka jestem
kurde nie mogę tego czytać nie byłam jego fanką ale przestańcie tak pisać!

Albo myślał tak - a czarny jestem , dzieci mulaty, po co mi takie? Albo nie - może te dzieci były tej pielęgniarki i kogoś i ona się zrzekła. Trzebaby pobrać ich DNA. No ale babcia sie nimi będzie opiekowac. Gdyby to były dzieci pielęgniary jednak to by o nie walczyła, nie? Pewnie inne geny. Choć w sumie tyle zgarnęła za nie. A kit tam - wszystko kasa...

Gość a Decha De
pewnie,że to nie jest prawda!!! najstarszy chłopiec jest bardzo podobny do Jacko. poza tym Debbie jest ich matką, Paris bardzo ją przypomina

Gość najaraliscie sie czy co
???? ale teksty :o

Wiecie co - mnie sie wydaje, że jak on z tego burdelu wracał a tam wiadomo - różnie było, czasem i policja to musiał dużo bajek Disnya oglądać. to mu pomagało byc normalnym i przez to go tak zniosło. No ale to psychiatra by mu musiał powiedzieć, nie? Chore relacje miał wszystkie od małego. No szkoda go ale zrobił z siebie ufo. Niestety wojnami sie nie interesował i go diabeł wciągnął - taka śmierć to diabelska. Wiem co piszę. Diabeł jest STRASZNY. :(

Gość w jakim piekle
piekło jest na ziemi, a po śmierci nie ma już nic.

macie zdjęcia dzieci? czy tylko w maskach?