Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anioł i diabeł w jednym

Nie ma ludzi inteligentniejszych ode mnie!

Polecane posty

Kablu a gdyby po ekranie komputera chodziła mała muszka, utrudniając Ci czytanie postów na kafe, to zabiłbyś ją?? czy poczekał aż łaskawie przejdzie??

Gość bifvbow
Wydaje mi sie, ze temat powinien brzmiec tak "Nie ma czlowieka inteligentniejszego ode mnie" Nigdy nie mow nigdy

:D ....czasem zdarza mi sie w podobny sposob odpowiedziec ....ale nigdy przy kupowaniu biletu :classic_cool: ale sie usmiecham ilekroc slysze : normalny ? :D

Kablu a gdyby po ekranie komputera chodziła mała muszka.... tylko w tej chwili chodza ze dwie :D... zabicie muszki na ekranie nie przysporzy mi chwaly nie ta waga

a twoja stopka diable??? zimny prysznic by ci się przydał raz piszesz że kochasz wszystkich, że nawet zabójca ma szansę, a teraz że się brzydzisz?? opanuj się, z tobą coś nie tak

Gość lililililii
KBELKU!!!! ZOBACZ JAKĄ MA STOPKĘ ANIOŁ!!!POMOCY!!

Niezależy mi na tym.. ale lubie czytac jak o mnie piszecie.. kiedyś może zamiast tego nicku umieszcze tutaj swoją imie,nazwisko a na stopce umieszcze adres :) numer komórki i telefonu stacjonarnego oraz dam swoje foto... - fotke moge wyźle ci w tym tygodniu magnolciu... jeśli jeszcze chcesz? ;)

:D ps. hinatka to niepełnoletnia logówniara jest :P niech się zajmie zjebanym autorem topiku. a ja się zajmę tobą kabelku :classic_cool:

robaczek41, ale ja także jestem zdania, że dla kabla są przeznaczone kobiety starsze, w jego wieku :) autora to ja jestem niestety projektem tylko :classic_cool: