Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejna załamana

Mój Facet Jedzie Sam Na Wakacje - Jestem Załamana

Polecane posty

Gość kolejna załamana

Gość Klik klak
nie sam tylko z inną naiwniaro.

Gość kolejna załamana
proponował zebym jechała z nim , ale mnie nie stac na wczasy o takim standardzie

To znaczy że mu na Tobie niezbyt zależy niestety. nie zawsze. sa ludzie ktorzy lubia miec swoja przetrzen.

i mimo ze nie masz kasy pojechał sam?? ja wiem, ze niektorzy marza o fajnych wczasch ale powinno sie brac pod uwage uczucia 2 osoby. Mogł pojechać gdzies z Toba tak zebys mogła za nie zapłacić... i co? jedzie sam? kto w dzisiejszych czasach jeździ sam na wakacje? z kim bedzie gadał? spedzał czas??

Gość kolejna załamana
mówil , ze skoro ja nie pojade to chyba pojedzie z kolega

no a proponowal ze cos pokryje jaks czesci kosztow, starał sie, myslal jak to zrobic zebys z nim pojechala ? dla przykladu ja miałam pojechaz ze swoim bylym w te wekacje nad jedzioro, powiedzil ze placi za domek, ja to wiadomo koszt zycia tam przez 10 dni. no ale nie wypalilo bo moi rodzice sie nie zgodzili. ale widzial ze chciał zebym z nim pojechala i to sprawilo ze nie mialam preensji ze pojedzie sam ze znajomymi. kwestia zufania chyba.

Gość piatkowo
sorry, ale facet chyba wolal jechac z kumplem, bo gdyby mu zalezalo, to by ci pozyczyl brakujaca kase:O

Gość slicznotka86
ja bym go olala...ciekawe co bedzie tam robil.......pewnie zarywal inne panienki:-o współczuje......

nie zawsze. sa ludzie ktorzy lubia miec swoja przetrzen. Oczywiście, potrzebują jej by wyrwać sobie jakąś nową laskę na kilka numerków.

Gość kolejna załamana
my oboje studiujemy jemu za wczasy zapłacą rodzice , a moich na to nie stac proponowaał zebym z nim pojechala i ze bardzo chciaby zebym mu towarzyszyla , no ale nie stac mnie na pokrycie kosztów

Gość porucha i wróci
:classic_cool:

Gość slicznotka86
gdbym mu na tobie zalezalo pojechal by gdzies z toba na wakacje na ktore ciebie tez stac

Gość kolejna załamana
on tez nie ma kasy bo jest studentem , jemu za wczasy placą rodzice , no ale jego rodzice nie beda placic za moje wczasy , a moich na to nie stac

Hmm mój facet też ma sporo więcej kasy ode mnie, ale w życiu by nie wpadł na pomysł żeby odwalić coś takiego :-o Na pewno zdecydowałby sie na niższy standard byle tylko jechac ze mną i myślę że większość by tak zrobiła. Także coś tu jest nie tak.

Gość asaAA
o kurcze ten twoj facet to taki niezbyt mily koles...:)

znając kafeterię zaraz dowiemy się, że nie sam, tylko z rodziną/przyjaciółmi, a jej \'facetem\' jest od dwóch tygodni, i główne pretensje są takie, że nie chciał zasponsorowac wyjazdu :classic_cool:

Gość uczucie kluski w gardle
to powinien jechac z Toba chociazby pod namiot ALE Z TOBA!!!!!!!!!!!

Gość kolejna załamana
wcale nie chce zeby sponsorował mi wyjazd , ale mógł wybrac cos o niższym standardzie

zaproponowałaś mu to? powiedziałaś, do jakiej kwoty stac cie na wyjazd? co on na taka propozycje?

Gość slicznotka86
to mu o tym powiedz bo wdze ze z niego jakis dupeek i tyle

Gość moi niektórzy koledzy mówią
że do lasu drzew się nie zabiera :)

fakt. przeciez gorszy standard powinna przyslonic Twoja osoba. ale nie mowcie ze jedzie tylko po to zeby przeleciec kilka panienek :/ i jeszcze jedno .. a Ty mu powiedzialas ze ci przykro itd ?

Gość kolejna załamana
powiedziałam ile mam pieniędzy , on na to , że potrzebne jest tyle i zebym sie postarała o troche więcej , bo" on chciałby żebym z nim pojechała"

Gość kolejna załamana
powiedzial , ze jak nie pojade , to on pojedzie sam albo ewentualnie może znajdzie chetnego kolege

czyli tak troche "pojedziesz to bedzie ok a jak nie to trudno" :/ jemu chyba faktycznie nie zalezy. dodoam ze moj zdcydowal sie pojechac sam i zapewnial ze mu zalezy zebym jechala z nim. ale po rozstaniu czyli jakims miesiacu powiedział ze czul od dawna ze to nie ma szans. czyli wtedy klamał. i robil to z tego co widze w podobny sposobo do Twojego.