Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna i samotna i mam dość

Zostawił mnie chłopak...i całe wakacje przesiedzę sama w domu

Polecane posty

:(jest mi bardzo smutno jak o tym pomyślę...on mnie zostawił 2 miesiace temu:( po 1,5 roku cudownego bycia razem . Ciągle nie mogę się do tego przyzwyczaić...mamy kontakt ze sobą a nawet czasem się spotykamy ale to nie to samo bo on juz nie mowi ze mnie kocha...

Gość poroochal i zostawil
ta proza zycia panienko

Gość ..**..=kicia=..**...
strasznie Ci współczuję :( Mój się na mnie obraził, serce mi pęka kiedy jest taki zimny , nieczuły. wolałabym żeby mnie tu nie było nawet na tym świecie:( też tak masz ?

tez tak mam :( jest mi smutno,..ale juz nawet płakac nie moge :( było nam cudownie...mielismy spedzic reszte zycia razem a teraz on sie bawi ze znajomymi a mnie ma w dupe ...pisze do mnie jak mu sie chce "seksu"

Precise - to nie takie proste...okazuje sie ze ja go zupełnie nie znam...zawiodłam sie na maksa;(

A chcesz kolejne 2 lata użalać się nad sobą bo on cię zostawił? Nie ma co zamykać się w czterech ścianach. Trzeba patrzeć w przyszłość.

Staram sie !! ale to nie takie proste !! to bardzo cięzkie i wymaga czasu...

nie dość że jestem sama w domu to jeszcze nikt mnie nie chce wyciupciac

nie żartujcie sobie ze mnie w ten sposób

Umów się z jakimś facetem, spotkaj się z przyjaciółmi, zrób coś dla siebie. Podstawa to pozytywne nastawienie. Poradzisz sobie, bo jesteś zawsze kilka lat przed nim.:D Musi być dobrze. Czasem musimy się po prostu ogarnąć

Gość ..**..=kicia=..**...
czuję się identycznie. nie mam na nic siły ani ochoty. wszystko przypomina mi jego. też mówił o reszcie życia itp. a teraz się obraża o byle drobiazg :( to moja wina, bo się zaangażowałam, powinnam była go trzymać na dystans.faceci zawsze muszą nas tak ranić :( :( :(

Ale ja to wszystko wiem...powinnam sie wziąć w garść umówić sie z kimś...ale ja go tak kocham ,że nie jestem w stanie tego zrobić !! Jak sie z kimś umówie to bede czuła ze go zdradzam...ehh to jest bardzo skomplikowane

kicia - mi tez wszystko go przypomina mam tyle rzeczy od niego...tyle zjec na kompie gdzie nie jestem to sobie przypominam go :( ostatnio byłam na chrzcinach i tam kazdy był do pary...a ja sama..bez niego...i tez płakałam z tego powodu :((