Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spadająca gwiazdkaaaa

Czy ja go kocham??

Polecane posty

Jestem z facetem od prawie 3 lat. To była miłość od pierwszego wejrzenia.. Zakochałam się do szaleństwa, on był moim ideałem. Gdyby ktoś zapytał mnie czy go kocham i jest mężczyzną mojego życia, jeszcze parę dni temu bez zająknięcia wykrzyczałabym mu w twarz "TAK!" i skakała z radości. Ostatnio nie działo się między nami najlepiej. Małe kłótnie, sprzeczki, wielkie wojny.. I dzisiaj po kolejnej kłótni poczułam w sercu taką pustkę.. Zaczęłam się zastanawiać czy chcę z nim być i szczerze, jeśli teraz powiedziałby że to koniec nie wiem czy bym się przejęła.. Może jestem po prostu wypompowana tymi kłótniami, zmęczona..? Czuję się jak wyprana z wszystkich uczuć wyższych. Złapała mnie totalna znieczulica. Nie tylko względem niego, względem wszystkiego. Czy to prawdziwa miłość? Nigdy przez te 3 lata nie byłam nim znudzona, nie czułam monotonii, nawet jeśli codziennie robilibyśmy to samo.. A teraz? Zastanawiam się jakby to było bez niego. Na pewno źle.. Ale czy gorzej niż jest teraz??

Gość pani mecenasowa
odpocznij od niego przez 2 tygodnie i zobacz jak sie czujesz i najwazniejsze czy zmienilo sie jego/twoje postepowanie. a o co te klotnie jesli mozna wiedziec?

ehh widzę że niestety nie poznam opinii innych..

o wszystko i o nic. drobne sprzeczki, zazdrość..

Gość pani mecenasowa
a mieszkacie razem? ile macie lat? czy jest 'kocham cie misiu' piec razy dziennie i na opisie na gg? napisz wiecej to cos pomozemy, bo tak bez informacji to trudno bedzie

Gość Szyma..
Może to głupie ale pomyśl że on nagle umiera w tragicznym wypadku. Co czujesz? Też miałam takie poczucie jak Ty, ale...kiedy pomyślałam w ten właśnie sposób zrozumiałam, że gdyby umarł, poszłabym za nim...

pamitaj ze nawet te wspaniale i prawie idealne zwiqski maja zle dni i zle chwile..nie znam pary ktora by sie nie klucila ....wiec glowa do gory:)

nie, nie mieszkamy razem, ale widzimy się po kilka h dziennie. w sumie rozstajemy się tylko na noc (nie zawsze) i na czas pracy. Mamy po dwadzieścia parę lat. A co do "kocham cię", owszem bardzo często to sobie mówimy, piszemy, dzwonimy po to tylko by to powiedzieć. I podkreślam że mówię to gdy naprawdę mam taką potrzebę i czuję to całą sobą..

Gość tycia1111
to jesteś szczęściarą... prawdziwe uczucie zdarza się bardzo rzadko. W dorosłym życiu bywa różnie. Szanuj to uczucie i pamiętaj że nie ma idealnych związków, trzeba się starać i jest coś takiego jak kompromis, czasem trzeba spasować. Chyba, że on traktuje wasz związek nieco inaczej niż ty, kłótnia często bywa tematem zastępczym np. w sytuacji, gdy druga strona ma kogoś innego ...., ale szczerze Ci tego nie życzę. Powodzenia !

nie, nie. temat zdrady odpada kompletnie. To dobry i uczciwy człowiek. Bardzo dobrze wychowany i ma swoje zasady. Ja również. Zdrada jest w moim przypadku wykluczona. To brak szacunku dla samej siebie..