Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamietacie moze

pamietacie z dziecinstwa jakies

Polecane posty

Gość pamietacie moze

smieszne wyliczanki itp?? :D bo mi sie jedna przypomniała: "ja jestem ciu ciu co poma luciu zbieram kamyczki do zapalniczki" :D :D :D :P :P :P

tak.. zajaczek zajaczek bez nozek i bez raczek a za nim idzie piesek i niesie garsc pinezek a za nim idzie kotek i niesie w garsci mlotek zajaczek zajaczek bez nozek i bez raczek wisi na galezi ledwie rzezi z brzucha leci jucha mlotek wystaje z ucha i smieje sie haha ze jeszcze oczka ma! :D

wpadła bomba do chałupy, rozwaliła niemcom dupy, niemiec myślał, ze to smalec i do du[y włożył palec-bez sensu, ale zawsze tak wyliczałam:D albo to: ene due ...

Gość ja znam takom
onse madonse flore omade omade omadeo deo riki tiki deo deo riki tiki łan tu fri ;)

Gość ja znam takom
alobo taką: Pani Zo Zo Zo Pani Sia Sia Sia Pani Zo Pani Sia Pani Zosia męża ma A ten mąż mąż mąż bije wciąż wciąż wciąż bije mnie bije cię bije nas obydwie

Gość pamietacie moze
tego o zajączku nie znałam :D :P

a ja znam inna wersje pani zoo zoo zoo pani sia sia sia pani zoo pani sia pani zosia meza ma a ten maz , maz maz pije wciaz wciaz wciaz troche wina troche wodki i do tego jest malutki :D

Gość pamietacie moze
a ja znam inaczje:D pan pierdołka spadł ze stolka złamał noge o podłogr przyszła zmija dała w ryja przyszedł lew wypił krew pan pierdołka zdechł :D :P

Jeśli czarny kot przejdzie ci przez drogę, nie myśl, że to pech. Wyrwij kotu z dupy nogę, żeby szybciej zdechł. To nie wyliczanka, ale podchodzi pod wasz styl :P

4 słonie, zielone słonie, każdy kokardę ma na ogonie. Ten pyskaty, ten kudłaty, kochają się jak wariaty :)

a ja znam jescze ianczej:D Pani Zo Zo Zo Pani Sia Sia Sia Pani Zo Pani Sia Pani Zosia męża ma A ten mąż mąż mąż Pije wciąż wciąż wciąż Przepił dom Przepił wóz Na patelni żonę wiózł :D