Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prof. nadzw. dr hab. A.B.

ale jaja

Polecane posty

gratuluje takich osiagniec, jesli to prawda i wspolczuje tak plytkiej oceny!:) pisalam, ze jestem po alkoholu, jesli napisalam, ze mam 21 lay, to byla literowka tak zwana, ale co to kogo obchodzi! jeszcze raz gratuluje, rowniez spostrzegawczosci, prosze pani! haha

nie musisz tu az tak sie popisywac, doskonale wiem, co to faux pas, choc pewnie mi nie wierzysz. wiesz... jakbys byla madrzejsza, to wiedzialabys, ze nie mowie akurat o tobie, ze mi zazdroscisz, nie bylo cie tu wczesniej, wiec jak moglabym te slowa kierowac do ciebie? nie mowie tez, ze jestes glupsza, brzydsza czy biedniejsza. ciesz sie, ze masz swietne zycie, tak, jak ja sie ciesze ze swojego. ty nie zamienilabys sie ze mna, a ja z toba. i jest zajebiscie! inne mamy charaktery, ty pewnie jestes lubiana, superfajna. ja nie, ale wcale mi to nie przeszkadza. ja na swojej drodze nie spotkalam dobrych ludzi, dlatego mam ich gdzies. cale moje zycie kreci sie wokol nauki, narzeczonego i moich pasji. czy ja musze sie przejmowac innymi? jestem narcyzem i co kogo to obchodzi? po co marnowac czas na komentowanie tego, co pisze? tum bardziej, ze ja naprawde mam to w dupie! powkurzam sie przez 15 minut czy godzine, a jutro bede w swoim raju, z moim ukochanym! naprawde, to wy jestescie wszyscy zalosni, ci, co mnie tu krytykuja! ZAJMIJCIE SIE SWOIMI SPRAWAMI!

Gość różaburger
ej! ja chciałam pogadać z autorką tylko mi sieć zerwało , bo była burza !! czemu ktoś się pode mnie podszyl godzina 00:31. to podszyw. ludzie nie piszcie za innych :/ wcale nie uważam autorki za zadufaną, myślę , że to spoko dziewczyna, która chce tu po prostu z kimś pogadać na luzie, a wy się zaraz oburzacie.

Gość rzecziwiście spoko
szkoda, że głupia jak but :D