Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prof. nadzw. dr hab. A.B.

ale jaja

Polecane posty

Gość ekhm ekhm
Autorka to widzę niezła ciota Oh jestem blondynką zakochaną w swoim królewiczu...weź się laska ogarnij bo wiochą zalatuje. Być zbyt cukierkowym to też nie za dobrze. "kto lubi lay's paprykowe? własnie jem'' - niesamowicie ciekawe, a ja dzisiaj zwymiotowałem pierogi ruskie, dlaczego? Nie wiem. "tematy preferowane przez moja wielce wykszalcona osobe ograniczaja sie do: 1. zarcie 2. kafeteria i ploty 3. seks" - ambitna jesteś, nie ma co. "kupetka, opowiedz o swoim Ksieciu" - widzę, że bardzo Cię kusi aby pochwalić się nam swoim życiem osobistym i koniecznie posiadaniem partnera! Ah, powiedz ma droga, czy Twój luby goli nogi? Mówi do Ciebie "misiu pysiu"? A może zdarza mu się ubrać skarpety nie do pary? opowiadaj, to wielce interesujące:) eh kolejna głupia laska sie przypałetała na kafe...

Gość hahahahahaha
ekhm ekhm, lepiej nie mogłeś tego wyrazić :D Mnie też powalił tekst o królewiczu i blond włosach :P

hahahahaha, kurwa, ale z was glupki:D sluchajcie, ja jestem po ciezkich egzaminach, pije wlasnie piwo, jem czipsy i chce pogadac o pierdolach! czy wy naprawde myslicie, e te tematy to moje glowne zainteresowania? to swiadczy o was, ze nie macie poczucia humoru! a nawet jesli bylabym tak pusta i to wszystko bylaby prawda, to czy warto tracic czas na komentowanie takiej proznej lali?:)

Gość ekhm ekhm
O tej porze i tak nie mam nic lepszego do roboty I tak nie wymigasz się od swojego tekstu o królewiczu. Bardziej wioskowej gadki dawno nie czytałem. No dalej, opowiadaj o tym księciu z bajki. Przecież sądzisz, że wszystkich interesuje Twój amant. Dawaj dawaj, nie żałuj sobie ;)

Gość MłotkiemWbaczuna
"jestem 21 letnia studentka, mam blond wlosy, lubie jesc i jestem bardzo zakochana w swoim Krolewiczu" - muhehehe.:D opis tygodnia

ehhh... jak wy nie macie pojecia o ludziach... to taka wasza pseudointeligencja, troche wiecej w glowie niz zwykly margines... i juz uwazacie, ze nalezycie do elity, wiec trzeba kogos zjebac! wiecie co, gdybym ja miala 50 lat i faktycznie tytuly jak w moim nicku, a z nudow albo do jakiejs pracy porobila prowokacje i nasluchala sie takich glupot, to niezle jaja, jak w temacie! to wam sie nudzi, wy pokazujecie tu swoja glupote, tracac czas na komentowanie glupot solaryjnej słitaśnej blondi! wszystkich tak probujecie skomentowac i resocjalizowac?

ojej, nie no zaczne wam pieprzyc o moich zainteresowaniach sfera sacrum, wszystkimi parapsychologicznymi sprawami, muzyka, ktorej pewnie malo osob slucha oraz o psychologii poznawczej, neurokognitywistyce! gratkiii! hahahaha, ludzie, ja chce sie odstresowac po sesji, czy to jest takie dziwne?! a wy, madrale, co robicie? czym sie interesujecie? mozecie nie mowic, ale to rowniez bedzie swiadczylo o was!:)

Gość ekhm ekhm
hahaha, nie gadaj że studiujesz psychologię?:D To tylko utwierdza mnie w moim zdaniu na twój temat, królewno :D

sluchaj, ale konkretnie mi mow! o co ci chodzi? moze powiedz, co ty ambitnego robisz w zyciu? co cie tak porazilo? moje glupie zarty? uwazasz, ze to naprawde swiadczy o mnie zle? a nie sadzisz, ze akurat zachowywanie powagi i mowienie o sobie tak, aby nikt nie pomyslal o mnie zle, wlasnie na kafeterii swiadczyloby o mnie, ze jestem idiotka? bierzesz pod uwage, ze to jest moj 4 czy 5 raz tutaj i ze chce zobaczyc, co wyjdzie z moich glupot?

Gość pierdzibąki
Materdej, czemu ludzie mają tu na kafe takie ciągotki do dzielenia się info o swoich związkach, bądź po prostu o tym, że się aktualnie zakochali...to faktycznie przecież nikogo nie obchodzi...może w dalszej dyskusji, ale tak na wstępie wypalić "mam 21 lat i jestem zakochana w kimś tam"...wygląda to co najmniej żałośnie. Ehh... takie czasy, że ludzie mając kogoś uważają, że są w tym wyjątkowi...A mi by nigdy nie przyszło do głowy chodzić i gadać, że za kimś szaleje...to moje prywatne sprawy

Gość Jolanta45
Już chciałam obronić autorkę, ale widzę, że niczym się nie różni od swoich partnerów w rozmowie/sprzeczce... "ale tepaki, ch*j wam w d**e, i tak jestem lepsza!" Gdzie się podziała kultura dzisiejszej młodzieży? :(

Gość pierdzibąki
Dopiero teraz zdradzasz swój niski poziom...Słowo krytyki i od razu erupcja wulkanu...przykre. Z pewnością nie muszę Ci niczego zazdrościć, jestem pewna w 100% ale dlaczego - zachowam dla siebie. Nie mam parcia na publikę ;)

Gość ekhm ekhm
Całkiem zabawnie obserwować jak się pogrążasz autorko. Heh, mogłaś się popisać wyższym poziomem ale już zaprzepaściłaś swoją szansę;) Wątpię by teraz ktoś pragnął z Tobą rozmawiać. Lecę

ja tu nie musze zachowywac kultury! jestem kulturalna, gdy musze! obrazilo mnie to, co oni napisali o mnie! ok, bylo to glupie, ale ja juz mowilam, ze to zarty, a krytyke odebralam tak osobiscie, jakby ktos mi dal w twarz, znajac mnie! ja mam do siebie duzy szacunek, do reszty raczej maly, czytaja kafeterie, a wy wlasnie poobrazaliscie naprawde powazna i porzadna osobe! echhh, jaki chaos, upilam sie tym jednym piwem, co chyba dobrze o mnie swiadczy... na codzien studiuje psycholigie, wlasnie skonczylam prawie 4. rok na UW, wiec chyba nie jestem tepakiem, za jakiego mnie macie. oczywiscie mam blond wlosy, jestem ladna, mam wymarzonego faceta. to wszystko przez zazdrosc?:(

Mogłabym się wtrącić niby, ale szkoda na taką ...słów. :) Dzielę się z wami tą wiedzą, żebyście sobie odpuścili, widać, że nadwrażliwa i nadpobudliwa ta nasz...autorka :D

Aha, no i jeszcze zadufana w sobie, choć nie słusznie, po psychologi... :D

no to idz sobie, Boooze, myslisz, ze ktos czyta ten topik i w ogole interesuje sie moimi czy twoimi wypowiedziami? ja zabijam nude, odstresowuje sie, tak chcialam ty- marnujesz czas, bo mam w dupie twoje komentarze, wiem jaka jestem i mi z tym najlepiej a ta swoja krytyke, naprawde wsadz sobie w kieszen, bo takimi zarzutami, nie pokrywajacymi sie z prawda i nie opartymi na zadnych powaznych dowodach, to mozesz sobie obrazac nawet najwybitniejszych ludzi! tak, jak ja moglabym napisac, ze Einstein to idiota! jakby mnie skrytykowali - nie napisalabym nic. tak wlasnie robisz. gratuluje, baj, baj:)🖐️

Gość pierdzibąki
Poważna i porządna osoba się tak nie zachowuje... Poza tym emanuje z Ciebie arogancja a tego nie lubię. 'Być Może' też jestem ładna, 'Być Może' również mam ukochanego faceta, 'Być Może'... ale co z tego? Nie wiem jak inni, ale uwierz, ja nie muszę Ci zazdrościć, pomijając, że zazdrość to nie coś co mnie dotyka. Z reguły Cieszę się, gdy komuś się powodzi. Ale nie lubię tej tendencji u niektórych osób, które wpadają tu na forum, tylko po to, aby popisać się swoim znakomitym życiem. Może dla tego, że ja z tych osób co konsumują szczęście w kameralnym gronie zainteresowanych ;) Pozdrawiam Cię panno Mądra, Wykształcona (błeh, psychologia :D), Piękna. Żegnam z uśmiechem na ustach

Gość różaburger
Z początku chciałam podyskutować z autorką ale to chyba jednak jakaś pusta, zadufana w sobie 'psycholożka' ;)

Gość piedzibąki
Proszę, wywal mnie :D Siłą jeśli łaska. Eh. Poziom sięgający dna. Ale faktycznie dziwie się, bo zwykle trafiając na brodzik intelektualny, staram się nie dyskutować. Poniosło mnie, może przez to, że dziś chora siedzę, nie mam co robić...widocznie nudą zawiało. Ale w te pędy się hamuje i kończę polemikę z jakże (zapewne) cudowną istotą. Moja strata;)

witaj na forum pani prof. nadzwyczajna habilitowana przez nas niejednokrotnie..... jolanta 45.....ach te malolaty co????:P

Gość Pragnę zauważyć
Że psychologia to akurat nie studia, którymi warto się chwalić...mam masę starych znajomych którzy wybrali się na nią bo nie mieli pomysłu na swoje życie a takie studia wydawały się łatwe i przyjemne. I rzeczywiście, z tego co słyszałam to takie były i są zapewne. Popyt na nie jest równie silny co na marketing i zarządzanie, oraz stosunki międzynarodowe (wrzucam do jednego worka jeśli chodzi o poziom trudności). Teraz jest cała masa psychologów, specjalistów od marketingu, stosunków międzynarodowych, anglistyki, i prawie żadne z nich nie ma pracy. Po Twoich postach autorko, jestem pewna, że jako psycholog to Ty dość marnym towarem będziesz. heh. Także nim zaczniesz się chwalić kierunkiem, wiedz, że dziś każdy może mieć magistra, na o wiele trudniejszych studiach. Pozdrawiam.

pewnie, IV rok, psychologia na UW ze srednia ponad 4.5 nic nie znaczy... to to samo, co na prywatnej uczelni marketing na samych trojach, hahaha niezle, niezle, ciekawe, co wy robicie w zyciu, ciekawe, co powiecie za kila lat, jak pokazalabym wam, ze jestem doktorem... ale wlasciwie to jebac to, ja nie musze tu byc lubiana, swoje zdanie mam, osobowosci odpowiedniej tez nie musze miec, bo nie zamierzam byc psycholgiem z zawodu... robie to, co lubie! naprawde mam zajebiste zycie, mam kupe kasy, jestem ladna, madra, wyksztalcona, elokwentna, inteligentna, mam cudownego faceta i za 3 tyg. wyjezdzam na majorke:) nudzilo mi sie, pogadalam sobie... kogo zdenerowalam? glupkow. wlasciwie, to wspolczuje, pozdrawiajac jednoczesnie. CIAO!

Gość Maciek89
dsm vmfsn mvfmv mfdnvmfd,nv i tak powiem!:p