Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvvvvv123456

wiecie co...

Polecane posty

Jak to jest, ze rodzina, która powinna być dla człowieka oparciem i pomocą - po to ona jest - staje się SZATANEM. Każdy tylko patrzy jak cię zgnoić. Co to ma być. To można depresji dostać tak żyjąc wśród takich ludzi. NIENORMALNYCH. :( I tak sie czuję - straszny ból brzucha od rana.

Kogo najbardziej nie znosicie w swojej rodzinie? ja swojej BABCI. Nienawidzę jej a po przemeblowaniu mam mieszkać WISA WIS jej. NIE!!!!!!!!!!!!!!! A mam już swoje lata. 52 letnia nauczycielka niemieckiego mieszkająca ze swoją matką zabita przez 27 letniego byłego ucznia jadącego właśnie do Dani.

Gość cooo

Gość dlatego ja nareszcie
mieszkam 300kilosow od "kochanej"rodzinki

No to co czytasz. Nie chcę mieszkać z moja babcią. To temat do Ewy Drzyzgi nawet. Kiedyś się zgłoszę tam opowiedzieć o swojej rodzinie. Ale przyjdę w czarnych okularach i czerwonej peruce. Na sobie będę miała czarną balową suknię.

Inaczej mnie zabiją jak wrócę, a do dziś nie kupili mi mieszkania. W sumie tylkoo to mi to chodzi bo mnie już dziś nie ma tu, a tak? :( Ninawidze mojej matki. Przecież zasłużyłam na to mieszkanie. Teraz okrada mnie laska, która ma i pracę i dom będzie miała za peiniądze rodziców, a ja nie mam niczego. Nienawidzę tych świń. Po co oni w ogóle żyją? Mogliby już umrzeć.

Nigdy nie wrócę do domu. Chyba że będzie pusty. Nigdy.

Powinnam dostać swoją część pieniędzy na mieszkanie. Nienawidzę własnej matki. Przykro mi bardzo. Przez pierdoły moich rodziców zostałam w życiu drugi raz na lodzie. Nienawidzę tych gnojów.

Gość palaczka lubia palic
a ta znowu swoje 💤

Jak bedę mieć swoje mieszkanie i sieurządzę to wyślę rodzicom kartkę NIENAWIDZĘ WAS ZA LATA KŁAMSTW I ZNISZCZONE ŻYCIE!!! I to wszystko co mogą ode mnie dostać. Kopa w dupę jeszcze za brak wychowania mnie.

Gość a ja to ne
jak tylko dostanę od złego ślepego losu taką możliwość to się wyprowadzę od rodziny gdzie pieprz rośnie. nawet do domu wariatów, do ośrodka dla narkomanów, bede spac na dworcu byle nie z nimi ;( odebrali mi godnosc , przyjaciol, chlopaka , cala moja radosc z zycia ;( :(

Gość vnvghghh
to ta chora psychicznie,co ostatnio gadała,że jej teściowej gówno wyłazi z gęby?? :D :classic_cool:

Gość a ja to ne
ja do moich się nawet nie odezwę jak się wyprowadzę, umrę dla nich i będą załowac moich dwóch dekad lat niewoli :(

Gość a ja lubię schizofreniczki
nie wiem ,ale ta co wczoraj pisała kilka godzin o Majkelu swój monolog :)

NIEnAWIDZĘ WAS ZA WTRĄCANIE SIĘ WE WSZYSTKO, RZĄDZENIE MNĄ BEZ SENSU, ZA TO ŻE PRZEZ WAS ZOSTAŁAM W ŻYCIU SAMA, STUDIÓW NIE SKOŃCZYŁAM, NA INNYCH SIE MĘCZYŁAM BEZ SENSU. NIENAWIDZĘ WAS. Piosenkę taką napiszę i koniec. Nigdy sie nie zmienię. Nienawidzę was za waszą CHCIWOŚĆ. i podłość, i pychę. I robienie wszystkiego na pokaz. Nienawidzę was.

Nienawidzę was za wasze kłamstwa. Nic nie wynikło z nich dobrego. NIENAWIDZĘ. Po prostu tyle.

Nienawidzę was za to, że przez was zbiedniałam, całe życie mnie okłamywaliście, a teraz - będąc chora muszę iść do fizycznej pracy. PRZEZ WAS!!! I nawet nie mam skończonych studiów. Nienawidzę was. A w międzyczasie jak sieuczyłam JAKAŚ KURWA Z LASU BEZNADZIEJNA mnie jeszcze okradła. Nienawidzę. Jak mam kochać takich rodziców daremnych? Na to można jedynie napluć. Jak sie ma gdzie wynieść. bez przesady.

I jeszcze przez rodzinę miałam 2 procesy i obydawa przegrałam. To było do wygrania, ale wiecie - sami widzicie jak stoją murem po mojej stronie. Raczej mi życzą , żebym się zabiła. Może? Tylko byle mnie PAŃSTWO pochowało. Jak moją matkę. Życzę jej tego osobiście. Żeby ją PAŃSTWO do grobu złożyło jak ją tam wpędziło. AMEN.

Gość fssssssssssss
ty to tak dla siebie piszesz,dla rodziny żeby im pokazać czy dla nas żebysmy ci coś doradzili?

A sam se odpowiedz na twoje pytanie. Musze się brać w garść daleko od nich i już. I więcej do tych gnojów nie wrócę. Przez nich nie mam dzieci. Swinie nienormalne -nawet mnie nie wychowali jak trzeba. A to jest za darmo raczej. Macie tu piosenkę ode mnie: http://www.youtube.com/watch?v=ex30DYwQlHU

W przyszłym wcieleniu radzę im by tak sie przejmowali Waltem Disneyem i swoją dupą jak...dziećmi. Nawet głupi Majkel napisał 100 piosenek dla dzieci, a oni? Tylko kasę zarobili na nas. Chyba odwrotnie powinno być. To na starość dom starców i tyle. Jak dla mnie.

by sie tak NIE przejmowali - miało byc. By sie tak SOBĄ nie przejmowali... niedactwa dwa...sierotki dwie...Boże ... jacy biedni...chli chlip chlip...