Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żuczek pchełka

idę za rdą dziewczyn i pytam chłopaków

Polecane posty

Gość alekopie.
ja też jestem :)

mam nadzieje ze nikt sie nie spuscił czytając moje sprawozdanie... i pomyśleć że nieco ponad rok temu byłam cnotliwą dziewicą. co ci faceci z nami robią...

wracając do tematu lodów to właśnie jem truskawkowe algidy z litrowego pudełka.pychotka normalnie... zapytałam sie mojego czy jest coś w związku z robieniem mu loda czego nie robię a on by chciał żebym to zrobiła i powiedział mi że tak ale nie chciał powiedzieć co to takigo konkretnie. czy jest jeszcze coś czego wczoraj nie zrobilam a mogłabym?

Gość karoolek.........
żuczek pchełka (robaczek15@onet.eu) drodzy mężczyźni!!!! co zrobić żeby urozmaicić robienie loda facetowi? tak żeby mu było super dobrze...macie jakieś pomysły? ------------------ stymulowac gruczoł prostaty równoczesnie z robieniem loda - odleci niczym concorde

no Ciebie erotomanko nawet bym o coś takiego nie podejżewałam ale nie wiem jak docent k. docencie rozumiem że jeśli zazdrościsz to Ci się podobało

Gość karoolek.........
zuczek - tak naprawde nic specjalnego dla starego wyjadacza nie napisalas - ot zwykły normalny lód nwet bakali w nim nie ma

erotomanko przeczytałam i nawet odpisałam karoolku stary wyjadaczu czy jest coś jeszcze co mogłabym zrobić w tym temacie a nie zrobiłam? no i gdzie jest ten gruczoł prostaty?

niedługo będę musiała powiedzieć pa pa bomi internet o 12 wyłączają. ale jak by co to odezwę się jutro rano albo w nocy po północy.

Gość alekopie.
a za mną nikt nie tęskni? :(

docencie chyba ci jutro maila z milym wierszykiem napisze w ramach wdziecznosci za ta informacje.ja nie wiem co tam karoolek lubi, no naprawdę...

alekopie o to czy tęskniła zapytaj erotomanki. ja osobiście nie tęskniłam ale muszę się przyznać że mi cie trochę tu brakowało.

Gość alekopie.
Eruś - nie masz mnie na oku bo nawet nie zauważyłaś że Cię budziłem :(

Gość ale kopie.
żuczek pchełka - dziękuje za miłe słowo :)