Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Najpiekniejsze piosenki.... o milosci

Polecane posty

Iron & Wine - flightless bird american mouth Abba - honey, honey Andreas Johnson - Show me love Akcent - Let's talk about it Alizze - Moi loloita Arash - Pure love

Smak słów - tez ją uwielbiam, kiedyś słuchałam jej kilda dni pod rząd, ciagle tylko tej jednej, myslałam, że zeświruje, ale nie, ylko trochę mi się znudziła, ale teraz znowu ją kocham ps. zaraz podam resztę repertuaru z mojego mp3 (tylko te romantyczne)

Artur Rojek - Cisza i wiatr Brainstorm - French cartoon Cake - perhaps, perhaps... (wersja dla kobiet, bo spiewa facet) Chris Brown - Witch you Daniel Bedingfield - If you are not the one Manchester - Dziewczyna gangstera Fool's garden - lemon tree Jordien - Tatoo

Gość serduszkoooooooooooooooooo
LISTEN TO YOUR HEART, nie pamiętam wykonawcy ale jest po prosru piękna... śpiewa ją taka kobieta, tak powoli i aż ściska za serce jak tego słucham albo z innej beczki - hh :P Peja - tak bardzo chce... Refren do bani, ale zwrotki są naprawde piękne...

a znacie takie piosenki ktore sa smutne , ale mroczne? hmm.. cos w stylu sea of sin depeche mode. taka niby smutna, niby nie ale sprawia ze pozniej nie mozesz przestac o niej myslec.

Gość 220V
http://www.mp3.krolnet.pl/ ->stąd też możesz sciagać jason wade-you belong to me goo goo dolls-iris lamb-gabriel dirty track-nie zostawiaj mnie

my immortal nie za bardzo, ale evanesence ma swietne kawalki... ten pierwszy link jest super. poza tym lubie jeszcze missing i surrender razem z within temptation. (ktore notabene tez jest niezle)

Gość Czarny Olek Z bagien
Karamba - pocałuj mnie w dupe