Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karola1988

jestem w 32 tc czy jest sens zaczynać szkołę rodzenia???

Polecane posty

Gość Ale ja wlasnie poszlam..
do szkoly rodzenia pod koniec ciazy. Oczywiscie, ze tak.

ja jestem po szkole i tam mówili że najlepiej skończyć ja na miesiąc przed porodem, ja radzę iść :) bardzo fajne i przydatne rzeczy tam mówią , ile dasz radę to pochodzisz :)

zależy jaki jest program w danej szkole - znam takie szkoły, do których kobiety własnie zaczynają chodzić po 30 tygodniu ciaży (32-34 tc). Około 5 spotkań. Ja planuję chodzić od 28 tc - 15 spotkań dwa razy w tygodniu zależy zatem, czego oczekujesz i co to za szkoła

ja zaczynam szkole rodzenia w 31 tygodniu, skoncze ja na okolo 4 tygodnie przed porodem :)

Gość jestem w 34 tc
To zalezy na jaka szkole z iloma zajeciami sie zdecydujesz. Jak chodzilam do szkoly, gdzie bylo 10 spotkan i 11 jest we wrzesniu juz z maluchami, wiec musialam zaczac wczesniej, ale jest tez kilka szkolek, ktore maja w ofercie 5-6 spotkan. Ja np. bardzo polecam szkole rodzenia, bo mozna sie wiele nauczyc, takze generalnie mysle, ze jak najbardziej jest sens.

Gość Cristopher
Looking for a job estradiol (estrace) 1 mg tablet Domenico Rancadore, 64, is wanted in Italy to serve a seven year jail term for his role as "a man of honour" in mafia group Cosa Nostra, collecting bribes from builders in Trabia near Palermo.