Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość remember the time

DO FACETOW. PREZENT DLA MEZCZYZNY.

Polecane posty

Gość remember the time

Panowie, gdyby ktos chcial przeznaczyc na prezent dla was okolo 500-600 zl, to co byscie chcieli otrzymac? prosze sobie darowac prostytutki itp.:P pytam powaznie:)

mysle, ze zajebiste perfumy albo zajebsity zegarek, mozesz kupic zegarek:D:), albo jescze tak sobie myzle, ze cos z bizuterii? jakies fajny łancuszek z wygrawerowanymi inicjałami?

Gość remember the time
dostal juz zegarek i perfumy:) a ja od niego bizuterie z wygrawerowana mysla, wiec nie chcialabym kopiowac. masz moze jakis inny pomysl? zupelnie mnie to dobija, ze na nic nie moge wpasc.

Gość vvxxx
moj tez lubi miec wlaczone cb radio

Gość remember the time
moze nie cb radio, ale myslalam o radio samochodowym albo gps. ale dziekuje za pomysly:)

to nie wiem, a moze jakas koszulke taka drozsza, albo okulary od gucciego?

albo kup mu cos z burdelu zapros na fajna kolacje i do hotelu jakiegos:D, kolesie lubia takie prezenty:D

Gość vvxxx
to moze ten gps ,chociaz z radia wieksza frajda..

Gość remember the time
wiem, ze wydziwiam, ale nie jest tak latwo mu cos kupic. ma juz duzo, niczego nie potrzebuje. dlatego chcialabym cos pomyslowego, oryginalnego. z okalarami jest o tyle problem, ze dobrze byloby je dopasowac do twarzy, a chcialabym mu zrobic niespodzianke.

Gość remember the time
moze rzeczywiscie hotel:D to jest calkiem dobry pomysl!

Jak dla mnie cb tez lepsze rozwiązanie, ale decyzja nalezy do Ciebie:) Lula_90 powiedz mi dziewcze jakich to zakupów można w burdelu dokonać??

kolekcja ulubionych filmów, muzyki. Wiem ze teraz można wszystko sciągnąc z neta, ale takie oryginalnie zapakowane to zawsze lepsze.

Gość czy faceci lubia
hmm pakiet na jakies masaze? albo cos? zalezy czym zajmuje sie twoj pan?? czy uprawia jaksi sport? bo jka moze jest pilkazem to wyyypasione korki do gry albo cos takeigo

chodzi mi o jakas sexi bielizne , zeby zaprosiła chłopaka do hotelu ewentualnie do domu i sie fajnie zabawili:D

Gość remember the time
zmotoryzowany jest srednio:) jego pasja jest poker, poswieca wiele czasu na to. zanim nabawil sie kontuzji uprawial koszykowke i gral w noge. z tym hotelem to fajny pomysl, tylko musze sie jeszcze pobawic w organizacje. ewentualnie zdecyzuje sie na radio samochodowe lub gps. dziekuje za wszystkie pomysly. macie cos jeszcze?:):)

Gość remember the time
dzieki Lula!:D ubawilam sie ogladajac toaletowy nawigator:D

albo moja ciotka ma takie cos do grania w pokera z tymi zetonami takimi jak sa w casynie, noc chyba ze ma juz cos takiego i to kosztuje około 200 zł, ale wtedy mozna cos do tego

Gość remember the time
golarke ma, zestaw do pokera ma... problem w tym, ze on to wszystko ma:O i teraz badz madra i pisz wiersze:O bardzo trudno jest cos dla niego wybrac. ostatnio wspomnial cos o wiertarce, ale juz jego mama 'zabookowala' sobie ten prezent a mnie jak zwykle zostalo myslenie:P

Gość remember the time
mysle ze ten toaletowy nawigator najbardziej do niego przemowi:) pokaze mu cala moja milosc;) ale czemu zaden pan sie nie wypowie?:O

wiesz mi sie wydaje ze w takiej sytuacji to mozesz pomyslec o jakims wypadzie na weekend. Zaplanowac wszystko i postawic Go przed faktem dokonanym. Za nocleg duzo nie zapłacisz a na pewno miło spędzicie czas tylko we 2. Ja bym sie z takiego prezentu ucieszyła bardzo, nawet bardziej niz z jakiegos gadzetu.

Bo oni z wszytskiego sie ciesza a własnie najabrdzij z takich gadzetów typu toaletowy nawigator:D, kobiety wola bardzij przydatne prezenty a faceci zabawki:D