BabkaBożyBelmondo 82 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, nocna.zmiana napisał: No u mnie tez stare dzieje i obyło sie ostatecznie bez pena tylko był lokowany tak ze proszę z Elżbieta mnie nie porównywać a raz chyba libeda dodałam do konwersacji hahah to było bekowe jak dołączył Nie wiem co ty za fale złapałaś z libedem jak tych wysrÿwow bez bólu gałek ocznych nie da się ogarnąć w całości. No ale każdy ma jakieś iszuz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nocna.zmiana 28 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożyBelmondo napisał: Nie wiem co ty za fale złapałaś z libedem jak tych wysrÿwow bez bólu gałek ocznych nie da się ogarnąć w całości. No ale każdy ma jakieś iszuz. Ja mam dysleksja iszuz naprawiam dyslektyków tak jak Klaudia świrów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 82 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, libed666 napisał: on to doskonale pamieta bo juz raz mu wkleilismy te prosby o zaproszenei do trojkata i dostal ataku szalu Tylko jaki jest sens gadki z ćpunem? Ci ludzie funkcjonują poza czasem i przestrzeniom na obrzeżach swojej glowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UNA MADRE NORMALE 12 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, libed666 napisał: on to doskonale pamieta bo juz raz mu wkleilismy te prosby o zaproszenei do trojkata i dostal ataku szalu Słuchaj lipedź, ja wiem że masz autyzm, bystrością też nie grzeszysz, ale to że przez 20 lat na kafe nikt nie sprawdził czy faktycznie morda nie szklanka nie oznacza, że to się nigdy nie zmieni. Mamusia nie obroni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 700 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, nocna.zmiana napisał: O Jezu dzieki ze to mowisz bo żyłam w ciągłym stresie ze do ciebie odejdzie I tym miłym akcentem Bajo bo mam szychte na 6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 43 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, BabkaBożyBelmondo napisał: Ale co jak jest? Że muszę szukać potwierdzenia swojej atrakcyjności w oczach jakich koniotrzepow zamiast w jego? To współczuję Magdaleno xD być może jesteś uzależnionom atencjuszkom i żaden chlop na to nie pomoże. Ale, że nic. Nie wrzucaj wszystkich kobiet do jednego garnka. Ja nudesów nie wysłałam. Wrzuć troszkę na luz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nocna.zmiana 28 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, BabkaBożyBelmondo napisał: Ale zobacz jaki se obrał sposób na wybielenie. Wypiera się w żywe oczy albo takie styki porobione ze serio amnezja. On zawsze tak robi nie on nie jego ręce dawno i nieprawda:) ale nie wolno tego prostować bo dolaryna zazdrosna o najbardziej chuujowa atencję zarzuca ze to z dumy sie pisze tak jakby to był jedyny koleś który tu chóje rozsyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 82 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Ale, że nic. Nie wrzucaj wszystkich kobiet do jednego garnka. Ja nudesów nie wysłałam. Wrzuć troszkę na luz. Nie chodzi nawet o nudesy. O sam fakt że muszą was jakieś incele oglądać. Jestem luźna. Nie wiem czemu zawsze to piszecie do mnie. Jestem zayebiscie wyluzowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nocna.zmiana 28 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: I tym miłym akcentem Bajo bo mam szychte na 6 Eee nie drocz sie przecież będzie monitoring Kafe 12-godzinny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 6 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożyBelmondo napisał: Tylko jaki jest sens gadki z ćpunem? Ci ludzie funkcjonują poza czasem i przestrzeniom na obrzeżach swojej glowy. sens tylko taki ze cie omija i mecza sie z nim inni. mnnie mecza menele cpuni etc. wole jak sie trzymaja z dala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 82 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, nocna.zmiana napisał: On zawsze tak robi nie on nie jego ręce dawno i nieprawda:) ale nie wolno tego prostować bo dolaryna zazdrosna o najbardziej chuujowa atencję zarzuca ze to z dumy sie pisze tak jakby to był jedyny koleś który tu chóje rozsyła Zauważyłam że zawsze sobie tak kobiety tłumacza ze chodzi o zazdrość. Nawet jeśli to miałaby być zazdrosc o szczerbatego pokemona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nocna.zmiana 28 Napisano 6 godzin temu Dolaryna nie mow ze nigdy fjuta tu nie dostałaś bo zwątpię. Tyle sexy pi aru opowiesci o sebiksach weselach i nie wyczuły chamy aury ze i tobie warto wysłać kiełbasę? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 82 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, UNA MADRE NORMALE napisał: Słuchaj lipedź, ja wiem że masz autyzm, bystrością też nie grzeszysz, ale to że przez 20 lat na kafe nikt nie sprawdził czy faktycznie morda nie szklanka nie oznacza, że to się nigdy nie zmieni. Mamusia nie obroni Lilped ja wymyśliłam pamiętaj papugo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nocna.zmiana 28 Napisano 6 godzin temu A mieczu nie wysłał ci swojej podsuszanej? Przynajmniej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 700 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, nocna.zmiana napisał: Dolaryna nie mow ze nigdy fjuta tu nie dostałaś bo zwątpię. Tyle sexy pi aru opowiesci o sebiksach weselach i nie wyczuły chamy aury ze i tobie warto wysłać kiełbasę? Ło Jezu co za wulgarne babsko. Złap trochę dystansu, przyda ci sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 6 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, UNA MADRE NORMALE napisał: Słuchaj lipedź, ja wiem że masz autyzm, bystrością też nie grzeszysz, ale to że przez 20 lat na kafe nikt nie sprawdził czy faktycznie morda nie szklanka nie oznacza, że to się nigdy nie zmieni. Mamusia nie obroni jak ci koledzy cos dojechac niie moga ? niebawem ide spac wpadna czy bedzie jak z kolegami widmoka ? uwazaj uwazaj bo cie ktos tam pogodni kiedys po parku gadowskim to nie wiem czy ci bedzie wesolo ja na dluzsze dystanse dosc szybko biegam a ty gruby na sprawnego nie wygladasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 82 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, nocna.zmiana napisał: Ja mam dysleksja iszuz naprawiam dyslektyków tak jak Klaudia świrów Czy wy zawsze musicie naprawiać kiełbasy męskie? I potem innych na terapię wysyłacie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 82 Napisano 6 godzin temu Człowiek beke se kręci od lat a oni piszą by dystans złapał xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nocna.zmiana 28 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: Ło Jezu co za wulgarne babsko. Złap trochę dystansu, przyda ci sie Czyli nie dostałaś kurde czyli sprawdza sie porzekadło krowa która dużo ryczy mało mleka daje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dyskutant dla deebili 6 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, libed666 napisał: parku gadowskim a to nie tam ostatnio biegał chłop z kvtem na wierzchu i wlazł do jeziorka a późneij milicja go musiałą wyciągać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 700 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, nocna.zmiana napisał: Czyli nie dostałaś kurde czyli sprawdza sie porzekadło krowa która dużo ryczy mało mleka daje W naturze może spróbuj poprzebywac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nocna.zmiana 28 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożyBelmondo napisał: Człowiek beke se kręci od lat a oni piszą by dystans złapał xD Dystans na kafeterii który ma sie przejawiać brakiem beki z qwertyny. No nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 82 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, nocna.zmiana napisał: Dystans na kafeterii który ma sie przejawiać brakiem beki z qwertyny. No nie I z Magdaleny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nocna.zmiana 28 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: W naturze może spróbuj poprzebywac Coś ci sie płytka zacięła i słabe te twoje riposty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 82 Napisano 6 godzin temu Pewne rzeczy zrozumiemy dopiero gdy zechce nas jakiś chlop. Wtedy otwierajo się bramy za którym czeka oświecenie i sens życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nocna.zmiana 28 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, BabkaBożyBelmondo napisał: Czy wy zawsze musicie naprawiać kiełbasy męskie? I potem innych na terapię wysyłacie xD Zartuje ja nie naprawiam mam wyyebane polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nocna.zmiana 28 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożyBelmondo napisał: Pewne rzeczy zrozumiemy dopiero gdy zechce nas jakiś chlop. Wtedy otwierajo się bramy za którym czeka oświecenie i sens życia. I jak wyśle minimum 4 kielby na kafeterii wtedy można odnalezc sens zycia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 700 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożyBelmondo napisał: I z Magdaleny. Do samego rana. Masz ją całą dla siebie, te zwariowana wariatkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 6 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, dyskutant dla deebili napisał: a to nie tam ostatnio biegał chłop z kvtem na wierzchu i wlazł do jeziorka a późneij milicja go musiałą wyciągać? nie wiem nie znam historii to takich chaszcze ja tam bajora nie kojarze zeby bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 82 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, nocna.zmiana napisał: Zartuje ja nie naprawiam mam wyyebane polecam No ja też nie żyje naprawianiem dorosłych ludzi. Bo nie po to zyje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach