Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość toni24

bole brzucha po owulacji,ciaza?

Polecane posty

Gość Bajkaaaa
Ja zawsze rano pije, ale nie pamiętam czy pytałam vzy pora dnia ma znaczenie, ja wam powiem że po tym inofoliku bo narazie to pije to mam ewidentnie złe dni przed okresem gdzie nigdy nie miałam humorkow a już wiem że to na okres bo właśnie zrobiłam test i też nic jedna krecha i żadnego śladu drugiej:-( więc @ niech przychodzi najszybciej jak może, a wczoraj aż dziw popłakałam się gdzie nigdy nie płakałam z tego powodu aż mąż zapytał sir co się stało i czy to naprawdę jest powód? Ehh chyba nie jest mi dane być mamą szybko :-(

Gość gość
Gosc1: Przytulas baw sie dobrze oby pogoda dopisala:) Bajkaaa zawsze jest nadzieje dopoki @ nie ma spokojnie wiem jakie to rozczarowanie ta cholerna jedna kreska ale nie zawsze test pokaze ciaze przed @ takze glowa do gory... a dziwne te Twoje nastroje czytalam ze przepisuja ten inofen zeby wlasnie nie bylo nastrojow ani bolow przed @... ja Ci powiem ze w ciazy mialam takie wlasnie napady tu wesola a zara placz z byle powodu tylko nie powiem czy tak bylo na poczatku ciazy czy tylko pozniej bo nie pamietam juz... takze spokojnie zekaj jeszcze;)

Gość Bajkaaaa
Dziękuję za miłe słowa chociaż nadzieji już nie mam że to ciąża :-( poprostu mam typowy zespół napięcia tylko dziwią mnie te żyłki na jednej piersi że się pojawiły zawsze była tylko jedna a teraz jest ich więcej i wybaczcie za bezpośredniosc ale wokół sutka mam taką żyłe ciemna że zrobiło się praktycznie fioletowe obrzegowanie :-) no ale widocznie nawet to potrafiłam sobie wyczarować :-) ehh... Chyba potrzebuje urlopu a tu trzeba czekać do sierpnia :-(

Gość Amoniek
Przytulas cześć :) NIe odzywałam się bo jakoś jestem załamana, że muszę iść na tą operację i boję się "starać" żeby nic złego się nie stało, więc co najmniej do lipca mam miesiące stracone. A koło mnie coraz więcej dzieciaków a sił na walkę o kolejne spokojne miesiące bez napięć i bez tych dołów jest coraz mniej. Poprostu chciałabym tak normalnie już być w ciązy.. przecież to zaraz 2 lata i nic :( 13 czerwca wizyta u gin z wynikami badań nasienia mojego...no ale co? jak one są dobre to chyba nic mi nie przepisze przed operacją? Pozdrawiam wszystkie staraczki, nowe i "stare" i te, które już przeszły na wyższy, szczęśliwszy poziom... Tak bardzo chciałabym już być choćby po operacji, może wtedy pojawi się jakiś cień nadzieji...

Gość Bajkaaaa
Hej dziewczyny nic nie piszecie to chyba dobrze bo tzn ze nie myślicie na temat @ bądź jej braku:-) ja dziś kupiłam mój inofem uuu ale się ucieszyłam bo to udało się w drodze powrotnej z imprezy rodzinnej gdzie tesciu oficjalnie przy wszystkich powiedział że ja nie pije alkoholu bo jestem w ciąży i nie czekając na moją reakcje powiedział " no co? Masz męża możesz być w ciąży" a ja ledwo wydusilam z siebie ze nie jestem i uwierzcie mi walczylam ze sobą żeby się nie poplakac a puls skoczył mi chyba na 150 nie wiem czemu tak reaguje chyba mnie to przeroslo wszystko :-( muszę wziąść na wstrzymanie ale chyba uda się dopiero jak dostanę@ to emocje mi opadną i znowu zacznę myśleć jak człowiek

Gość gość
Gosc1: Amoniek bardzo przykro mi sie zrobilo jak napisalas ze tyle czasu czekasz na kochane malenstwo i od razu bez namyslu pomyslalam ze oddalabyc Ci swoj miesiac zebys miala tak kochana dziecine jaka ja mam juz teraz... i z calego serca zycze Ci zeby tak sie stalo i zeby opracja szybko i bezpiecznie przebiegla...!!! Dzis mama wyprawiala zalegle imieniny i od lat pijemy jednego szampana i gdy napilam sie od razu powiedzialam ze jest gorzki niewiedzialam co to a odrazu wszystkie ciotki ze jestem w ciazy bo to ten sam co zawsze, to ja tlumacze ze nie jestem, przeciez wszystkie wiemy ze @ przyszla i testy robilam ale az tak im sie nie spowiadalam... gdy potem nalala mi mama wina tez bylo gorzkie i moj maz mowi ide po test a ja sie tak zagotowalam bo wiem ze w ciazy nie jestem chocbym chciala a oni mnie tak wkurzaja takimi slowami i to 10 osob siadlo na mnie ehhh i slysze ze okres mozna miec i w ciazy a ja wiem ze robilam po @ i nic z tego a oni dalej mi cisnienie podnosza glupimi slowami.... ehhh ostatnie mam nadzieje okazje do opicia urodzin imienin itd trzeba wykorzystac a zaraz dluuuuuuuugga przerwa w apstynencji; )

Gość Bajkaaaa
No to widzę że kolorowo Gościu u Nas było :-) ludzie nie zdają sobie sprawy jak bardzo to jest irytujące a nawet bolesne takie gadanie... U mnie dziś będzie starcie rodzinne nr 2 obym i dziś nie musiała nic nikomu tłumaczyć

Gość gość
Hej. Czy to możliwe że u mnie była owulacja pomimo że tem nieznacznie skoczyła? Miałam sluz płodnych krostki na twarzy ale zwykle moja temp to 36.2 teraz około 36.4

Gość gość
Gosc1: do gosc- mozliwe jesli dalej utrzymuje sie wyzsza o te 2 stopnie to tak. Mi skacze z 36,3 na 36,6-36,7 ale kazda kobieta ma inna temp

Gość Amoniek
Gość 1 - wiem, co przeżywasz, mi też każdy mówi "zajdź bo coraz starsza jesteś, a co wy dzieci w ogóle mieć nie chcecie? no, to chyba niedługo będziecie bawić dzieci nie?" to jest irytujące bo nie wiedzą co przeżywamy i nawet nie myślą, że może nam się nie udaje a nie, że brak potomstwa jest naszym świadomym wyborem. Dziękuje za ciepłe słowa :) mam nadzieję, że już za niedługo wszelkie moje cierpienia związane z czekaniem pójdą w niepamięć....

Gość gość
Gosc1: Amoniek na pewno tak bedzie jeszcze troche i my bedziemy pisac kiedy kolejna wizyta u gina zeby posluchac bicia serduszka:)

Gość Bajkaaaa
Dziewczyny rozumiem was doskonale nawet dziś musiałam usłyszeć kilka razy o tym że jestem w ciąży :-( że musimy kupić rodzinne auto bo to przecież niedługo... Czasem mam ochotę powiedzieć im żeby zajęli się swoim życiem i ich rozpieszczonymi dziećmi a nie brakiem dzieci u mnie... Dziewczęta jak sobie przypomnę to na tym forum co jakiś czas ktoś informował że się udało zajść w ciąże a ostatnio nie widać tych wiadomości więc jestem więcej niż pewna ze następny miesiąc będzie dla którejś z nas owocny więc cieszcie się waha ostatnia w tym roku @ bo już jej nie zobaczycie :-)

Gość Przytulas
Czesc dziewczyny ja odpoczywam u mamy na wsi po wczorajszej wyprawie w Bieszczady pogoda byla ladna ale w trakcie wychodzenia na szczyt zaczelo padac i wyszla burza jak to w gorach:( ale zadowoleni jestesmy chociaz dzis lekkie zakwasy:). Amoniek nie przejmuj sie nikim zobaczysz bedzie dobrze:) a jakbys poszla gdzies jeszcze do innego moze udaloby sie farmakologicznie ta torbiel usunac. Zobaczysz lada moment po wszystkim zajdziesz tego ci zycze z calego serducha:):)

Gość Bajkaaaa
Dziewczyny badała któraś z was męża? Chodzi mi o to jakie konkretnie badania trzeba zrobić (nazwa) bo zastanawiam się czy czekać na wizytę u lekarza i dopiero się zapytać? No w tej klinice co nam poleciła są różne badania a za komplet ich trzeba dać 600 zł i zastanawiam się czy robić komplet? Bo nie ukrywam że to sporo pieniędzy wg mnie za badania i nie wiem czy na początku może jakieś podstawowe badania by wystarczyły

Gość 25lenka
Amoniek głowa go góry ja mam bardzo duży torbiel na prawym jajniku który trzeba będzie usunąć razem z nim i jak na razie dałam na luz.W poprzedniej ciąży miałam duży torbiel na tym samym jajniku i się wchłonął a ciąża zdrowo się rozwijała więc nie ma reguły bo masz jeszcze jeden zdrowy jajnik.Zobacz teraz jest 7- miesiąc jak się staramy w tym cyklu w dniu owulacji miałam plamienie a po niej bolał mnie cały czas brzuch i lewy zdrowy jajnik i ukłucia miałam więc cień nadziei mam że może się udało choć nadzieję nie mam :-) ;-) Mnie już prawie rok gonią na operację ale ja się nie daje bo jednak cuda i marzenia się spełniają ;-)

Gość zukejka
Można tu przeklinać? Jak mi się chce przeklinać... 1dc Miałam być na to przecież przygotowana Ech...

Gość Przytulas
Zukejka uda sie zobaczysz:):) nastepny cykl twoj:) zamow sobie testy owu na allegro moze owulki nie masz lub jest pozniej?? Mowie ci super sprawa:) pozdrawiam:)

Gość Bajkaaaa
zukejka pozytyw z tego jest taki że masz nowy cykl :-) ja też przeklinam tylko że u mnie @ jeszcze nie przyszła więc dziś m 30dc i cały dzień czytam w internecie a już bym chciała @ bo byłabym spokojna a tak to wmawiam sobie że testy się pomylily hehehe sama się z siebie śmieje :-) miewalam w tamtym roku cykle nawet 37 dniowe ale teraz ten inofolik nie powinien takich sytuacji robić no a jednak to tylko suplement... No nic nastawmy się na czerwiec a potem w marcu dzieciaczki to będzie wiosna :-)

Gość zukejka
Smutno mi okrutnie... teraz ... w każdym razie Maz raczej weekendowo w domu...to tak nijak wychodzi na czerwiec 5,6,7dc albo później 12,13,14dc....przy moich krótkich cyklach to jedno za wcześnie...drugie za późno....ale i tak podejrzewam inna przyczynę mojego niezachodzenia.....chyba brak owulacji :( ...ale któregoś cyklu może się pojawi....I wtedy zajdę ....może się tka zdarzy.....ale wkurzam się jak.muse znowu walczyć i odliczać od tego zasranego 1dc......tak daleko do tego końca ....a potem koniec znowu się okaże poczatkiem i się znowu wku.....

Gość Bajkaaaa
zukejka doskonale cie rozumiem u mnie mąż pracuje na dwie zmiany praktycznie i czasem w dni płodne wypadają na jego nockach i technicznie nie mamy kiedy i teraz tak właśnie będzie jak jeszcze nie dostanę jutro @:-( każdy mówi wyluzuj wyluzuj ale ja się pytam jak? Jal można przestać myśleć o tym że chce się zostać mama? Nie wiem co można powiedzieć by było chociaż troszkę ci lżej może to że w końcu musi się udać?:-) mi na moje nieszczęście przyplatala się chyba infekcja bo coś czuję że nie jest tak jal powinno być na dole niby nie piecze aleam takie wrażenie że wszystko jest za wrażliwe i pulsujace:-( jeszcze tefo mi brakowało :-(

Gość Liliak
Cześć dziewczyny. Nie pisałam ale codziennie Was czytałam :) u mnie juz po @ i o dziwo była krótka i raczej skąpa ale baaaaardzo bolesna. A dzisiaj 5dc i znowu zaczynam łykać CLO. Bajkaaa ja w tamtym cyklu też miałam wszystkie objawy ciąży. Cycki wielkie z żyłami na wierzchu, mleczny sluz, nudności, rozdraznienie a dzień przed @ wszystko zaniklo. Ale mam nadzieje że u Ciebie pozostaną na dłużej :)

Gość 25lenka
Liliak zrób lepiej test dla pewności skoro była skąpa @ bo można mieć tak do 3-miesiaca ciąży. U mnie dziewczyny jaja się dzieją w tym miesiącu @ powinna być 4 maja a przyszła 6 maja ale co najlepsze to tak jak powinnam mieć owulację z dnia 4 maja była 18 i plamilam do tego byl ból piersi i bolał cały czas brzuch jak na @ dwa ni spokoju i dziś znów do tego mam tem.37,1 i wypieki na policzkach jest mi gorąco i duszno strasznie.Oczywiście przytulanie było 18,19 i z moich obliczeń skoro miałam owulację 18 to @ powinna być 1 czerwca a z @ 4 czerwca.Co Wy Kochane myślicie o tym wszystkim? Bo ja to już zglupialam a tem. nigdy nie miałam przed @

Gość Bajkaaaa
Jeśli dzień przed @ objawy ustępują to Jeszcze jutro @ mieć nie będę chociaż czuje że jest blisko ale jakby nie może zaskoczyć :-) ogólnie mam dzień do d.... A ta pogoda mnie dobija bo za gorąco jak dla mnie jest i apetytu nie mam w sumie to najchętniej poszlabym spać ale nie dlatego że jestem senna ale jakoś humor mi nie dopisuje już mogłaby przyjść @ bo inaczej z każdym wejdę na wojenna ścieżkę tak mnie wszystko irytuje :-( A może u ciebie Lenka to dobry znak takie dziwne zjawiska :-) w najbliższym czasie wszystko się okaże zresztą tak jak mówiłam dawno nie było tu pozytywnych wiadomości więc pewnie lada moment któraś z was dowie się że nosi pod serduszkiem mała fasolke :-)

Gość Bajkaaaa
No to powiem wam że los chyba jednak czasami wie co robi że nie obdarzył mnie dzieciatkiem właśnie dowiedziałam się że czeka mnie mega ogromny stres i lepiej że @ przyjdzie bo nie wybaczylabym sobie że z powodu mojego stresu coś by się stało... :-( ja jednak mam intuicję... Wiedziałam że coś się w moim życiu zepsuje i właśnie się stało :-(

Gość Przytulas
Do Bajkaaa co sie dzieje???? Co to masz za problem i stres???

Gość Bajkaaaa
Powrót do problemów sprzed roku... Problem o którym mówiłam że wolałabym nigdy nie mieć dzieci ale żeby ten problem nigdy do mnie nie wrócił... Właśnie w najbliższym czasie w najbliższych dniach dowiem się czy moje życie zmieni się o 180 stopni oczywiście negatywnie... Jak mówiłam w życiu zawsze mam pod górkę ale teraz to już przesada :-( nie chce o tym pisać co to konkretnie jest ale najważniejsze dla mnie teraz żeby @ przyszła szybko żebym nie myślała chociaż o tym chociaż mój aktualny stres spowoduje najpewniej brak @ a już czuję że chyba będę musiała zwiększyć dawkę leków na serce żebym mogła funkcjonować w pracy...

Gość Przytulas
Do Bajkaaa Kochana nie przejmuj sie bedzie dobrze moze wszystko sie ulozy wazne ze masz dla kogo zyc nie wiem meza czy chlopaka:) bedzie dobrze

Gość Bajkaaaa
Sęk w tym że gdyby to było takie proste... Niestety nie jest i dziękuję Przytulas za miłe słowa i wiele bym dala by znów jedynym moim problemem było brak ciąży... Przynajmniej tak mi się wydawało że to mój główny problem przy którym inne nie mają znaczenia bo są do rozwiązania... Poprostu to co właśnie się wydarzyło jest całkowicie niezależne ode mnie... Dziewczęta czemu życie musi być takie okrutne? :-(

Gość Przytulas
Kochana zawsze jwst pod gorke a przewaznie my kobitki tak mamy:( no ale pomysl sobie ze wszystko sie ulozy:) moze moge jakos pomoc???

Gość Przytulas
Dobrej nocki dzoewczyny:):)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się