Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umysł kontrolowany

myśle nad pomysłem dla ludzi

Polecane posty

Gość umysł kontrolowany

dobierania osób pod względem charakteru i urody- jak myślicie który atrybut weźmie górę? sam jestem dobrym psychologiem , więc was tylko pytam :)

znaczy ze co? bo ja nie kumam czaczy. co jest wazniejsze czy pod ktorym wzgledem ludzie bardziej sie dobieraja?

Gość umysł kontrolowany
co jest wazniejsze czy pod ktorym wzgledem ludzie bardziej sie dobieraja? pod jakim sie bardziej dobierają lub mogą dobrać , bo co jest ważniejsze wyjdzie w wyniku :)

Gość umysł kontrolowany
ponawiam temat

Dziwnie sam temat skonstruowany. Sadze, ze chodzi o dobor ludzi pod wzgledem urody lub charakteru, czy tak ? Jesli patrzec na urode , to mowia, ze o tym sie nie dyskutuje.;) jesli zas brac pod uwage charakter, to pod tym wzgledem ludzie czesciej sie dobieraja, mimo, ze Ty dopiero \"nad tym myslisz\". :P

Gość umysł kontrolowany
Trykam konia pod zdjęcia prezydentowej :classic_cool:

Gość Gęgacz
to nie mysl bo podstawy naukowe sa juz poracowane. Problem w tym ze chcac cos opisac jestes skazany na opisywane a przedmiot podelga dynamiczym zmianom, wiec jak chcesz jakos na niego wplynac muszi odejsc od innej manki./ Pscyhologiem to ty nie bedziesz. Co najwyzej smutnym zagubionym panem wyrobnikiem z perspektywa na powazny MIDLIFE CRISIS