Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafkaf

Dlaczego biedni biednieją, a bogaci się bogacą?

Polecane posty

Gość karinuś
super, dzięki

Gość studentka Asia
A ja chcę być bogata i wiem,ze będę. Takie ebooki jak ten są bardzo pomocne i jestem na dobrej drodze

Gość tusk zeby zylo sie lepiej

Gość kwantylka
bogaci się bogacą, bo pieniądze same na nich pracują, a do tego nie wydają wszystkiego, co zarobią

Gość askaq
bo trzeba myśleć jak bogaci, a nie jak biedak. Pieniądze to energia

Gość Nikola tesla junior
Glupie baby dorabianie sobie filozofii ze wszyscy bogaci doszli do tego kradnac itp itd to kpina .... prawda jest taka ze jezeli jestes zaradny , inteligentny i darzysz do czegos w zyciu to zazwyczaj cos osiagniesz a jezeli jestes imbecylem ktory mysli ze wszystko mu sie nalezy , i ze winne temu jest panstwo ktore wszystko zabiera.... Najbardziej smiesza mnie osoby ktore mowia ze za komuny bylo lepiej bo byla praca i nie bylo glodu - twierdza tak dlatego ,gdyz nie moga odnalezc sie w sytuacji gdzie sami musza sobie wszystko zalatwic a nie robic to co im kaza.

Gość tomaszowaty
popieram wypowiedzi 'dsez' - po prostu nie ma zasad. Można ciężko pracować, mieć wiedzę itd. i wcale się nie dorobić lub można mieć po prostu szczęście i nie biorąc wszystkich zagrożen pod uwagę po prostu się w coś wstrzelić.

Gość tomaszowaty
ale najgorsze co można zrobić to myśleć 110% czasu i przy każdym działaniu jak się dorobić. Trzeba po prostu robić swoje, starać się to robić dobrze i może się uda..