Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Scoout Finch

Porozmawiajmy tylko za pomocą tytułów filmów, cytatów z książek,tekstów piosenek

Polecane posty

Scierkę, ścierkę mi wyrwał - moje narzędzie pracy! (co mi zrobisz jak mnie złapiesz)

Wypuśćcie mnie, jestem nieletni! Mam chore nerki! A kto mi przeczyta moje prawa? A gdzie słynne „masz prawo zachować milczenie”? Nikt mi nie powiedział, że mam prawo zachować milczenie! [shrek 2] ps. maleeenstwo skąd twój cytat ? ;)

Wprawdzie nie słuchałem tej piosenki, ale chciałbym powiedzieć parę słów na jej temat(rejs) :-D

lejdis :D a tu kolejny: – Dobra. Powiesz mu, że słyszysz głosy mówiące do ciebie z kibla. – No ciebie, Korba, całkiem pogięło. – Naprawdę... Naprawdę. Dwa lata temu, przysięgam, rura od kibla wpadła mi w rezonans i odbierała Radio Maryja. Ja tu tego..., a z kibla „żałuj za grzechy”.

Gość Lektorkaaa
Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek.

Gość Lektorkaaa
I JESZCZE KUREK DAŁ MI DOWCIPNY NAPÓJ ZE SFERMENTOWANEGO SOKU JABŁKOWEGO, BO BYŁ UPAŁ, I TERAZ CZUJĘ SIĘ CHORY. - Nic dziwnego. Sam go pędzi w lesie. NIGDY JESZCZE NIE CZUŁEM SIĘ CHORY. ANI ZMĘCZONY. - To element bycia żywym. JAK LUDZIE MOGĄ TO ZNIEŚĆ? - No cóż, czasem pomaga sfermentowany sok jabłkowy. Z którejś książki Pratchetta

"-Przecież ja mam dopiero osiemnaście lat! -A ja prawie sto dziesięć. Pora się ustatkować."saga zmierzch

Gość hogata83
"To nas o malo nie wykastrowali a ty se cyganie cycki bedziesz przyprawial"(sexmisja)

"(..)A mi powinno być przykro, że tobie nie jest przykro, ale też nie jest mi przykro(...)" - Jedna Missisipi, Dwie Missisipi... - Widzisz gdzieś tu jakąś powódz? mruknęła Rosalie. - Wiesz, jak utopić blondynkę? - spytałem ją, nie odwracając się za siebie. - Wystarczy przykleić lusterko do dna basenu. " Życie to jedno wielkie gówno , a potem się umiera " - Nie zapomnę ci tego, psie. – Rosalie syknęła. - Och, łatwo wyczyścić pamięć blondynce – rzuciłem. – Wystarczy dmuchnąć jej do ucha. - Poszukaj jakiś nowych dowcipów – warknęła. saga zmierzch :D

hehe wariatka- milo wiedziec,ze sa tez inni fani zmierzchu :D to tak w tym klimacie: "To ja ci mowie, ze potrafie czytac w myslach a ty pytasz, czy cos z toba nie w porzadku" :D

cos ty nie probuj, nie na tym forum. zezra nas zywcem:p powiem ci tylko, ze ze wszystkich 4 czesci to by sie nazbieralo sporo cytatow:)