Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kawoszka1111

MOJA SUKNIA ŚLUBNAD

Polecane posty

Gość fgbhncncj
pokaż całą ;> ale mnie i tak nie podoba się gdy jest taki materiał na spódnicę.. ale kwestia gustu :)

Gość uuuuuuuuuuuuuuppppppppppppppp
Chwalisz się czy żalisz?

Gość 0 oh eh ah
piękna ! ;) Widze, ze pani ma identyczny gust jak ja :)

Gość Kawoszka1111
Chwalę:). Bo jest śliczna:)

Gość Kawoszka1111
A nie mogę znaleźć zdjęcia całej sukni, swoich niestety jeszcze nie mam;/

Gość już mi niedobrze
Taaa... A na sąsiednim temacie pisze, że za szybko kupiła i inna ładniejsza...

Gość już mi niedobrze
:D :D :D :D :D A kolor ma taki, jakbym ją wyprała w wodzie po skarpetkach męskiej części mojej rodziny :D

Gość Kawoszka1111
Tak, ale tamta nie ma takich zdjęć. Dlatego wyszukałam innej sukni, która ma bardzo podobny tył, w przypadku sincerity to nie jest trudne, bo wiele ma taki sam:)

Gość Kawoszka1111
Twoja pewnie tak:P. Moja jest biała, tu chciałam akurat pokazać krój

Gość już mi niedobrze
Czyli właściwie cholera wie, jak wygląda Twoja suknia. Rzeczywiście, było się czym chwalić...:-O

"Bardzo podobny", a "ten sam" to kolosalna różnica. Diabeł zawsze tkwi w szczegółach. Suknia kompletnie nie w moim guście (oceniam tylko pierwsze zdjęcie).

Gość Kawoszka1111
Czytając resztę Twoich wypowiedzi, wątpię, aby cokolwiek Ci się spodobało. O co chodzi? Może tak strasznie chciałabyś wyjść za mąż, że wchodzisz na takie fora i jedyną przyjemność daje Ci krytykowanie wszystkich, którym się spełnia Twoje marzenie:P?

Gość Kawoszka1111
Poprzedni komentarz był do tej, co jej ciągle niedobrze - radzę zrobić test może:P. Oczywiście, każdy ma swój gust i dzięki Bogu. A mi się moja sukienka podoba:). I wyglądam w niej świetnie:D

Gość już mi niedobrze
Nie napisałam nigdzie, że Twoja sukienka mi się nie podoba. W dodatku, nie umiesz czytać :D

A to mój czarny nick, zamiast już mi niedobrze. Niektóre dziewczyny go kojarzą, bo pokazywałam też swoja suknię, a za mąż wychodzę 15 sierpnia. Z miłość;-)

Dajesz sukienkę do oceny, a potem kwitujesz temat "każdy ma swój gust". Śmieszne to troszkę... ;) Nie mniej jednak, pozdrawiam.

Gość Kawoszka1111
To chyba logiczne, że nie spodziewam się samych zachwytów, tylko ocen właśnie. "Było się czym chwalić" - to raczej jest już jakaś opinia. A suknię widać dokładnie z przodu, i z tyłu - chyba, że wyjaśnienie, że "ma taki tył" jest zbyt skomplikowane:). No, ale jeśli to jest taki problem połączyć sobie dwa zdjęcia, to rzeczywiście możesz nie wiedzieć, jak wygląda:P. Gratuluję w takim razie przyszłego zamążpójścia:P

Nie widać jej dokładnie z przodu, bo modelka siedzi, a tył jest od innej sukni. Więc do końca nie wiadomo jak wygląda Twoja i dlatego stwierdziłam, że czym się chwalisz, jak tej Twojej sukni w sumie niewiele widać. Nie oceniłam samej sukni. Rozumiesz teraz. Osobiście podoba mi się sukienka na podstawie pierwszego zdjęcia, ale dla Ciebie i tak to nie ma znaczenia, bo sama napisała, że gusta są różne. O mojej też różnie mówili, ale wisiało mi to, bo dla mnie jest najpiękniejsza i piękniejszej nie widziałam przedtem ani potem :P Tyle, ze ja nie dawałam jej do oceny, tylko porównywałyśmy ceny i fasony, ale zawsze ktoś ocenił.

Gość Kawoszka1111
A mogłabyś pokazać tą sukienkę? Pytam bez złośliwości, jestem ciekawa:P

Nie, bo to nie topic o mojej sukience. Zresztą jest w zupełnie innym stylu. Ogromna beza.

Gość Kawoszka1111
Aaaale jestem zaskoczona, że nie pokażesz:P. Pozdrawiam

Gość Kawoszka1111
Zwykle nie cieszę się na widok sukienek, ew. mi się podobają:P. Ta jest ładna, nawet oglądałam podobne, tylko przy moim wzroście czułam się za duża, tym bardziej, że mój przyszły mąż jest mojego wzrostu. Ślub biorę 25 lipca. I raczej nie należę do tych panien...chyba wręcz odwrotnie, do ślubu 3 tygodnie, a ja nie mam jeszcze kupionych dodatków, np. biżuterii, bo uważam, że starczy mi na to jeden dzień. I staram się nie zamęczać znajomych tematem ślubu, ew. siedzę na forum:P

Ja w ogóle o tym nie gadam ze znajomymi, bo staram się raczej zdystansować do tego dnia. Ma być wyjątkowy, owszem, ale jak coś się nie uda i nie będzie idealnie, to trudno. Najważniejsze jest całe życie. A nie rozmawiam jeszcze o tym dlatego, że trochę robimy gościom niespodziankę. Nie do końca wiedzą, jak będzie wyglądała sala i parkiet i mam nadzieję, że im się spodoba. Ja dodatki obejrzałam, przymierzyłam i kupiłam połowę taniej na allegro;-)W tym tygodniu, bo akurat mi się urlop zaczął. A ponieważ moja mama choruje poważnie, to dopóki się dobrze czuje, załatwiam co się da.

Gość Kawoszka1111
Ja też planuję załatwić wszystko w czasie urlopu, ale wypada on dopiero na tydzień przed ślubem. Tak czy inaczej nie mam zamiaru z tego powodu panikować, nawet najpiękniejsza kolia na szyi mnie nie ozdobi, jeśli będę się ciągle wściekała, że coś jest nie tak:P. Ale to jest moje zdanie, niestety nie podzielane przez wiele - drażniących mnie swoją drogą - panienek, które kłócą się non stop ze swoimi facetami, bo Ci nie chcą im kupić butów ślubnych za 500zł ("on nic nie rozumie" - grrr). Dla mnie traci na tym znaczenie samego ślubu.. Na czym polega Wasza niespodzianka dla gości? My planujemy zrobić pokaz slajdów - różne zdjęcia z całego związku, najwięcej śmiesznych:P

Gość Kawoszka1111
Co do tych butów - mówię o sytuacjach, gdzie para ma przeznaczone na ślub określone, nieduże pieniądze - jak my:P. Gdybym miała kasy jak lodu to kupiłabym sobie buty za 1000:P

A my... Robimy podłogę do tańców na zewnątrz... Na sierpień zapowiadają upały i wzięła nas taka fantazja:-) Może to nic takiego, ale może być szoke, bo u nas nie robi się już tańców na zewnątrz... A dlaczego to pan młody ma coś kupować do ślubu? Pierwsze słyszę... Ja wszystko sobie sama kupiłam i przez myśl by mi nie przeszło, żeby się prosić...