Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kriss1234

Czy moja dziewczyna ma racje że ją zdradzam

Polecane posty

Gość kiciu lalko
z literowki przepraszam, spiesze sie i robie pare rzeczy na raz. kiciuuuu a ty? kriss jest za, zdecyduj sie, mozesz sie nawet zastanwic, jesli potrzebujesz czasu, ale jesli sie zgodzisz, nie kotluj w tym, tylko zacznij nowe lepsze zycie z nowa karta dla swojego krissa i nowa da ciebie, zacznijcie od 100%zaufania, 100% milosci. 100% wszystkiego, a jesli ktorej zawiedzie , wtedy wiadomo zalezy co to bedzie, ale jesli bedziesz miala podstawy ze cie zdradza faktycznie to zostaw go, a nie, gadasz , zdradza mnie zdradza,

Gość kiciu lalko
a jesli jestes pewna ze cie zdradzil, nie biadol jak ci zle, tylko zacznij od nowa, bo przeciesz i tak moze cie zdradzac bo z nim jests caly czas,

Gość Kriss1234
kicia i tak co nie powiem powiesz ze jest zle to poco cala ta rozmowa chcialem dobrze ale nie ebde tak przez 2 tygodnie tlumaczyl i wyjasnial. wyjscie do koelznaki ile sie juz o to klucimy 3 tygodnie a przed nami zycie beda rozne gorsze problemy co obrazisz sie na 2 lata ? jak ty to widzisz?

Gość kiciu lalko
zdajesz sobie caly czas pytanie, jak mozna ufac jak mozna, przeciesz sklamal? to po co z nim jestes? odpowiedz? po co?? skoro mu nie ufsz, a moze jednak masz nadzieje ze cie sie pomieszalo cos, ze to nie prawda, i nie dowiaduj sie od kolezanek :O to najgorsze zrodlo informacji jakie istnieje:O

Kicia moim zdaniem dopóki nie będziesz miała dowodów zdrady to nie powinnaś go osądzać... bo to po prostu nie fair :o Co do Ciebie Kris, to z tego co na początku pisała Twoja dziewczyna to niezły z Ciebie krętacz :o dużo naściemniałeś, nie dziwię się jej, że Ci nie ufa, więc nie wiem po co się burzysz, zamiast przeprosić i odbudować to wszystko, ale naprawdę odbudować,a nie na boku coś kręcić..

Gość kiciu lalko
nawet jak poszedl do kolezanki, i nie powiedzial to coooooo mial ci powiedziec? zebys sie z nim klucila jak teraz, bo ys miala retensjeze ci od razu nie powiedzil przed faktem, a mowi dopiero po fakcie, co by nie bylo, bylo by zle, ale tyyyyy kriss, powienienes do niej zadzwoni, i owiedziec, sluchaj kicia , zosia mnie poprosila zebym zrobil jej kompa, idziesz ze mna? poczekasz na mnie? czy ma isc zrobic? albo moze umowie sie z nia na inny dzien , pujdziemy razem, wy pogadacie a ja zrobie co mam zrobic?

kiciu lalko Może przeczytaj pierwszy post o kici to się dowiesz więcej, ona tam napisała dużo więcej rzeczy, które stawiają krissa w nie najlepszym świetle :o

Gość Kriss1234
chcial bym aby tak bylo. ale ona nie ustopi tak z dnia na dzien

Gość kiciu lalko
kriss ja wiesz ze masz zazdrosnice, mow jej wszystko, jesli bedzie sie czepiac ze wogole gdzies idziesz to uciekaj gdzie iprz rosnie, a ty kiciu jesli bedziesz lapac go na klamstwie to zostaw go, bo znaczy bedzie klamal, teraz wie ze ma mowic parwde, ale iadomo, czasem sie cos sciemni, dopuki nie beda to powazne rzeczy takie jak ta z ta kolezanka, to nie masz sie czym martwic jesli zas bedzie klamal w takich sparaw nie zawracaj sobie ani jemu dupy..bo to nie milosc, klamsto i brak zaufania nie sa po jedej stronie z miloscia:o

Gość kicia22
to ostatnia juz ktoras tam szansa obietnice trzeba dotrzymywac jedno klamstwo i idz w pokoju tam gdzie bedzie ci lepiej bo zabawa w kotka i myszke mnie nie interesuje a jesli chcesz chodzic to ok tylko nie chce jazdy ze ja mam siedziec w domu bo tobie wolno wszedzie isc i dzwonienia do mojej mamy czy ja na pewno jestem w pracy dokladnie facet musi miec jaja i umiec dotrzymywac slowa

Ja też jestem zazdrośnica, dlatego rozumiem jego dziewczynę, ale mój chłopak nie chodzi do koleżanek naprawiać kompa ;) itp. , itd. :P Dajcie sobie najlepiej ostatnią szansę, przekonacie się ile wart jest Wasz związek i wasze słowa.

Gość kiciu lalko
monis, przeczytala, ale miej na uwadze ze i ona on pisza to co ich stawia w lepszej sytuacji, a jesli jest tak jak pisze kicia, ze kalmal, ze mu nie ufa to nie rozumiem co ona z nim robi? coo meczennica lubi byc, podnosi sobie libido jak on skamle? nie rozumiem, ja jesli bymwiedziala albo czula ze facet nie zdradza to bym niebiadolila tylko cos z tym zrobila, //rozstalam sie z facetem po 3 latach zwiazku i jakos zyje, spotkalam meza i jestem szczesliwa/// wiec o co chooo, albo tak albo srak. a nie jak jakas malolata chce zeby ja przepraszac tygodniami, w koncu mu sie znudzi, i cooo wtedy?? co wtedy zrobisz kicia jak sie zbuntuje? jestes pewna ze tak chcesz? ja tu go nie bronie, tylko po co biadoloc jak sie z tym nic nie robi, albo wybaczam daje czysta kartke, nie wracamy do tego, albo dowidzenia. ni ma juz o czym mowic

Gość kiciu lalko
zycze wam wszystkiego dobrego dobranoc

Gość kiciu lalko
nie ma za co buraki

Gość Kriss1234
kicia co ty na to zgadzasz sie zeby byla oa czysto z dnia na dzien?? a z tym zdradzaniem to lekkak przesada nigdy jej nie zdradzilem .

Gość kiciu lalko
to nie ja:O ale o tam, hehehheehhe nie m za co;)

po prostu czasem tak się kogoś kocha, że chcemy mimo wszystko dawać szanse i szanse drugiej osobie... Ale to nie w porządku jak np. on może gdzieś iść, a ona nie ma prawa, no chyba coś tutaj nie gra? Ja widzę bardziej winę tutaj po stronie Krissa, jeżeli to wszystko jest prawda co pisze kicia, no bo jak kompromis to kompromis, też bym była zazdrosna na jej miejscu :o Zresztą, ja to bym już dawno związku nie miała, bo ile można kłamać, ale oni mogą to odbudować jeszcze, to zależy przede wszystkim od tego czy on się zmieni..?

Gość kiciu lalko
jesze jedno, teraz nie gadajcie nie, rozmawiaj cie do rana, niech kazde z was napisze list w wyjasneneiem wszystkiego co chce, wymienicie sie jutro czy kiedy tak sie spotkacie, przeczytacie i nie ocenicie, kazde poprostu przeczyta to co czuje ta druga strona, co mysli jak to widzi, i nie komentujcie tego, ale bedziecie wiedzieli co zrobi zeby druga strona czula sie lepiej. i juz normalnie nie rozmawiajcie o tym. kicia to nie polega na tym zeby mowic " masz ostania szanse a jak nie to/.... " bo to chore;/ szantarz, itd.. poprostunnie on ma ostatnia szanse tylko WY DAJECIE SOBIE NA WZAJEM SZANSE! nie traktuj go jak psa, bo kiedys tego pozalujesz a bedzie juz za puzno. teraz juz dobranoc.

Gość GLOWA GO GÓRY
A najlepiej to w takiej sytuacji powiedzieć dziewczynie "no to pa, skoro zdradzam to idę" i wtedy albo wróci albo odejdzie. jak wróci to ok. Jak nie to TEGO KWIATU JEST PÓŁ ŚWIATU!!! Coś o tym wiem. Ciągle mi wmawiała że ją zdradzam a tu nieszczęście się stalo- sam ją przylapałem na gorącym uczynku (dosłownie w łóżku z innym facetem). Tak więc nie pokazuj dziewczynie że Ci zależy bo dopiero się zacznie. Olej ją Kris!!!

Gość kiciu lalko
nie monis to nie tylko on ma sie zmieniac, ale i ona, i on powinien brak pod uwage je potzrzeby i ona jego, ale ona daje mu szanse a jak nie to... bez sens, tak ie nie robi, oni oboje daja SOBIE szanse tak to powinno wygladac w zdrozym zwiazku. wiem co mowie naprawde, moja praca na tym polega:O

Gość Kriss1234
Dobranoc Dzieki wam mysle naprawił się moj zwiazek :)

Gość jewen
Kris, powiem tak. Mam faceta, ale nie zniosłabym jakby łaził do jakiejś laski, to po pierwsze. Do tego jakby mi o tym nic nie mówił, to po drugie. Jakby ta laska proponowała mu jakieś spotkania, to po trzecie. Twoja dziewczyna ma prawo robić Ci wyrzuty, Dupek. Zastanowisz sie kolejnym razem niz pojdziesz do jakiejś suczy

Gość kiciu lalko
kicia a ty co na to? jak masz ochote nie zjebac to zjeb, ale odpowiedz cos? co myslisz o tym co napisalam? jstem naprawde ciekawa?

Gość kicia22
powiem tylko tyle dokladnie zawsze mu mowie potrzeban jest rozmowa i trzeba mowic o tym co boli ale on uwaza ze nie,ze ma byc odrazy dobrze bo nic zlego nie zrobil wiec potem ja dusze to w sobie az przy kolejnym klamstwie wybucham jak wulkan z podowjna sila

Gość kiciu lalko
kiciu mm nadije ze kriss wezmie do siebie to wszytsko, i naprawde moze wydawac sie to dziecinne ale napiszcie listy do siebie, i tam nie obinijcie drugiej osoby tylko nqpiszcie co czujecie, przeczytajcie nie komentujcie wezcie dosiebie, daj mu czysta kartke, nie wracaj do tego a ppotem sama zobczsz czy bylo waro, ale i riss musi byc konsekwentny w tej obietnicy! zycze wam powodzenia i naprawde duzo duzo milosci. czasem warto powaczyc ale podstawa to konsekwencja w postanowieniach, to dla was i jeszcze raz zycze dobrego... http://www.youtube.com/watch?v=n8j5z9VuVyw

Gość Kriss1234
Dziekuję bardzo :)

Gość kiciu lalko
aaaa i kicia ma racje, nawet male drobiazgi trzeba na bierzco omawiac, bo tem jest burza, a moglo przejsc malym deszczem..

kiciu lalko ciekawi mnie kim Ty jesteś, że tak od godziny już masz iśc a tu siedzisz i czekasz na każdego posta :P ale w sumie nie wnikam :D powodzenia wam.

Gość kicia22
no mam nadzieje,dziekuje i milej nocki zycze dobranoc

Gość kiciu lalko
monis-heheheheeheh bo juz powinnam dawno zajac sie robota, ale jakos ciezko mi to idzie, a takimi przypadkami zajmuje sie zawodowo, heheheheheheheheheh, i jakos zboczenie zawodowe mnie przyciaga na uczuciowy, ehheheehehee a ty monis, kim ty jestes, skoro tak uparcie czytasz co pisze:classic_cool: