Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kriss1234

Czy moja dziewczyna ma racje że ją zdradzam

Polecane posty

Gość pomoc drogowa
Regres, brawo :)! Facet musi mieć jaja, kurcze, przepraszam za wyrażenie, a nie trzymać się spódnicy dziewczyny:)

Gość Kriss1234
Chlopaki!!!! W moim przypadku albo masz jaja albo nie masz dziewczyny!

jak sie nie zgodze albo sprzeciwie to sie obrazi na tydien wiec tak zle i niedobrze " Kris wiec wypatruj juz dni konca tego zwiazku .... takimi postawami przybijasz juz ostatnie gwożdzie do trumny w której spoczywa 'wasza (pseudo)miłosc"

Gość pomoc drogowa
moim zdaniem warto mieć jedno i drugie :) przecież to nie jest sytuacja nie do wyjaśnienia, a u was zaczęła się taka robić uwierz mi, czasami warto zagrać w otwarte karty:)

Gość Kriss1234
A i jescze jedno, kiedys jak bylem z dzewczyna nad jeziorem dostałem sms o tresci ''spotkanie?'' ona to rpzycztala i sie wkurzyla. napisala to ta koleznaka u której bylem komputer robic. Jakis czas po tym zaczeła dostawac sms ze ja zdradzam.

Gość pomoc drogowa
czyli jesteście ze sobą a ona tobie nie wierzy? musisz zrozumieć, że na braku zaufania daleko nie zajedziecie Poza tym nie rozumiem grzebania w czyichś telefonach, z tego zawsze rodzą się problemy.

Gość Kriss1234
Ciezko to wsyzstko tak opisac . ale ona to czyta ale sie nie odzywa ogolnie wiązac wszystko w całosc to ''czy bedac w zwiazku mozna miec kolezanki''?

Gość pomoc drogowa
w zdrowym związku wszystko można

Gość pomoc drogowa
ja np mam samych kolegów, tak jakoś zawodowo się złożyło i mimo, że mój facet nie jest z tego powodu szczęśliwy, jeszcze nigdy nie zrobił mi afery a bywały już dosyć ciężkie sytuacje, kiedy jego mina wyraźnie sugerowała "nie idź". Dzięki temu, że nie ulegałam wszystko u nas gra

Kriss ja podejrzewam ze musisz byc mega ciotowatym facetem o i le w ogóle mozna takim byc :) masz cholernie duzo estrogenu w sobie zadajac sobi trud tłumaczenia swojej dziewczynie wszystkiego na co ona zareaguje... :D typowo . ona co to było ? ty ....es ona....od kogo ? ty ....i tutaj 15 min twojego litania o tym kim ona jest , co robi i czy ma chłopaka,i kim jest dla ciebie po czym ona..... zdradzasz mnie !!!! ty .....znowu 30 min litania w stylu ( kotku ale ty jestes najukochansza, najlepsza i wiesz ze twoj misiu kocha tylko ciebie i robi wszystko bys była najszczesliwsza po czym ona.... no !!!!!!! zeby mi to było ostatni raz ty ....tak kotku .... tak to widze :P

Gość kicia22
tylko jak ufac komus ,kto ciagle klamie i komu koleznaki pisza smsy kocham cie itp ?i kto sam nigdzie nie puszcza swojej polowki gdziekolwiek tlumaczac ze facet moze a dziewczyna musi siedziec w domu? latwo dawac rady jak sie tego nie doswiadczy ZAUFANIA NIE ZDOBEDZIE SIE KLAMSTWEM!

Gość Kriss1234
pomoc drogowa a jak to wyglada w twoim zwiazku?

Gość Kriss1234
regres hehehe cos w tym stylu:)

Gość pomoc drogowa
to ja decyduje co i kiedy mogę - i za to odpowiadam pójdę z kolegą do kina, na obiad, nawet na jakąś mini wycieczkę i zawsze mówię prawdę. Dla mnie to podstawa

Gość Kriss1234
kicia Ale jakies zaufanie trzeba miec to podstawa fundament bez tego wszystko sie zawali

już masz nauczkę zeby mówić jej o wszystkim :) Ale ona zachowuje się jak jakaś małolata, a może nią jest. :o

Gość kicia22
NO ALE POWTARZAM JAK UFAC SKORO KLAMIE?po prostu sam nie daje podstaw zeby mu zaufac a to chyba od tego trzeba zaczac

Gość kiciu lalko
ja bardzo bym chciala zeby moj facet zdobyl sie na przepraszanie mnie na forum:P to slodkie:classic_cool:

Gość Kriss1234
a moze klamie z jakimis piedolami bo boi sie 2 tygodniowej ''jazdy za szczerosc''

Gość pomoc drogowa
załóżmy że facet robiłby mi takie zarzuty wytłumaczyłabym jeden raz a porządnie - każdemu należą się wyjaśnienia może wytłumaczyłabym drugi raz i trzeci ale przy 10 postawiłabym sprawę jasno nie wiem jak jest z facetami, ale na kobiety twarda rozmowa działa znakomicie, nawet jeśli cię rzuci na jeden dzień a przy okazji poleje się fontanna łez

Gość kiciu lalko
albo tak albo srak, o co ci kurwa chodzi?? nie chcesz byc z nim, nie ufasz mu to go zostaw i daj mu szanse ulozyc sobie zycie? zachowujesz sie jak meczennica:O

krissie: wiem jak to jest miec zazdrosnego faceta:)jestem z nim ponad 3 lata bardzo go kocham wiem ze nie lubi gdy spotykam sie ze swoim przyjacielem znam go o wiele dłuzej niz mojego chłopczyka;) jednak jego zazdrosc jest naprawde okropna czasami wole nie mowic ze kogos (obojętnie jakiego faceta)widzialam bo zacznie sie jego mowa:) wiem ze to moze wydawac sie glupie ze on jest jakis nie ten tego:) ale ja go kocham i juz:) Mysle ze milosc opiera sie na zaufaniu i własnie Twoja dziewczyna powinna to zrozumiec:) pozdrawiaM:):)

Gość pomoc drogowa
wiesz kriss, też masz prawo do swojego życia osobistego powiedzmy ty wychodzisz do koleżanki ale jednocześnie pozwalasz spotykać się swojej kobiecie z kolegą Jeśli się kocha to pułapki są nierealne, zwłaszcza w tak młodym wieku

Gość kiciu lalko
skoro tak kategorycznie mu nie ufasz to go zostaw, daj szanse na inne zycie sobie i jemu, a jesli go kochasz daj mu sznse i zaufanie, tabula rasa, mowi ci to cos? bez sensu, nie ufam mu, nie kocham go, robie mu 2 tygodniowe akcje, ja pierdoooole, to bez sen su, w koncu zacznie c ie zdadzac bo i tak juz dostal zjebe, wiec co mu szkodzi dostac druga. przeciez i tak go nie zostawisz jak cie zdradzi, gdyby tak bylo juz bys go zostawila, a ty kris, wiecej wyrozumialosci , my kobiety potrzebujemy " upewniaczy" zaswiadczen"" ze kochacie ze myslicie i ze jestesmy jedyne, i miej sobie te kolezanki, ale spotykaj sie znimi razem ze swoja dziewczyna , nie chcialabym zeby moj maz chodzi po kolezankach;/ chyba ze to nasze wspolne, i nie ukrywa tego przedemna, opanujcie sie oboje, i podejmijcie decyzje, jesli kiciu zdecydujesz sie zostac z nim, to nie wracaj do tego tylko tabula rasa, jesli nie to idz precz i poznaj kogos i daj jemu poznac. nara

Gość kiciu lalko
kocia kriss? i co wy na to?

Gość kiciu lalko
halllllo wiem e tam jstescie, i zapewne przy jednym kopie, ehehheeh, podejmijcie decyzje jak nalezy i badzcie konsekwentni w postanowieniu i obietnicy , a reszta sie uloy, a jesli ktorej bedzi eodstepowac od uowy, tabula rasa---- zwiazek nie ma sensu, bo bedzie juz tak zawsze...... ps. wiem co mowie

Gość Kriss1234
ja jestem za a ty? kicio

Gość kiciu lalko
a jesli potrzebujecie mediatora to dajcie namiar na siebie i chetnie sie z wami spotam w jakiejs kawiarni i pomoge wam.pogadamy, kazde powie co mysli i jak to widzi. agiemba@gazeta.pl

Gość kicia22
ze ta historia ma dwie strony dwie wersje probujesz ufac i na poczatku ufalam jak nikomu ale ciagle klamstwa zrobily co zrobily i w tym jest sedno ze sam to schrzanil po co mam sie dowiadywac od jego kolezanek nie prosciej od niego samego?