Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lula_90

Ludzie opowiadajcie cos !!!!!

Polecane posty

no ale własnie nie chce mi sie spac, w dzien juz spałam i sie wyspałam, a na dowrze leje, nawet nie ma jak wyjsc:o

Gość swieczki polo latwo wchodza
i nie bola :classic_cool: 🖐️

Gość pfffffffffffffffff......
Lulka a opowiedz Ty jak podrywasz chłopaków, albo oni Ciebie :)

z 4, bo nudzi mi sie, nie mam z kim pogadac, miałam nadzije ze z Wami pogadam, nawet nie mam w domu fajnych ksiazek, bo juz trzymam stare ksiazki rok czasu i boje sie isc do biblioteki:o ze na mnie nakrzycza te baby bibliotekarki, cały dzine padało w tv nic nie ma, dlatego spałam w dzien a teraz mi sie strasznie nudzi

to tak po połowie sie podrywamy:D bo jak ktos mi sie podoba:D, to zawsze sie długo na niego patrze:D i zazwyczaj podchodza kolesie:D, a jak nie podchodza to na innego patrze sie tak zalotnie:D ale to jak jestem nachlana, bo jak jestem trzezwa to ide i na nikogo sie nie patrze, jestem starsznie niesmiała i wstydliwa:D

Gość Nastia 99
balsam garnier skóra muśnięta słońcem dla cery jasnej jest dobry??? czy bedzie brudził ubranie??

ubran moze nie brudzic, ale te brazujace balsamy sa du dupy, bo skora tak dziwnie schodzi i pozostaja plamy, to jest taki gorszy samoopalacz

Gość no ja to naprzyklad Ci lula
powiem, otworze sie przed toba ze jak jestem nawalona tak fest, to nawet nie trace czasu na patrzenie, tylko rzucam sie na fagasa, wpycham mu jezor do gardla i ciagniemy se tak sline ile wlezie, czasem dostane liscia od jakiejs maniurki, bo sie okazuje ze to jej koles byl... ale akcje sa przednie :classic_cool:

nie spodziewałam się takiej reakcji po sobie, ale jednak mi smutno w związku ze śmiercią MJ :(

tez sie nie spodziewałam, tak sie czuje, jakbym straciła kogos bliskiego, taka pustke czuje w sercu i ciagle słucham jego piosenek. Gratuluje odwagi, ja sie chyba nigdy nie odwaze, chyba , ze koles zacznie to wtedy zdarza sie, ze na baletach polce grubiej:D

Gość Nastia 99
Lula 90 to jaki bys mi poleciła???

jest zajebisty balsam z ziaji, ale normalny niebrazujacy, jak chcesz byc musnieta słoncem idz raz w tygodniu na solar, skory ci nie zniszczy a bedzisz musnieta słoncem, a balsam to z ziaji z olejkiem jedwabym cos takiego,, swietnie pachnie, taki w niebieskiej tubce jest, a na lato jak długo bedzisz sie opała na słoncu, wezmiesz pozniej prysznic, to radze kupic balsam z dolivy, switnie chłdoiz skore po opalaniu, on jest w aptekach i kosztuje ok. 40 zł, ale opłaca sie bo go duzo jest:D

jak się urodziłam, to on już był wielką gwiazdą nie tak to powinno wyglądać :( nie mogę przestać o tym myśleć, a niby nigdy nie byłam jego fanką :(

tez nie byłam jego fanka, ale jednka chyba byłam, bo płakac mi sie hcce, jak miałam z 4 latka, to rodizce puszczali go ciagle, głownie tata i tanczyłam zawsze do jego piosenke:D

On rozpoczął coś, i z Jego śmiercią to się skończyło oby o nim za szybko ludzie nie zapomnieli, chciałabym, by jego legenda trwała WIECZNIE - w pełni na to zasłużył

M.J byl , jest jak Moda na sukces, kazdy go zna, kazdy czy dziecko 5letnie czy starsi ludzie po 80. a napewno bedzie trwał wiecznie, bo miał swietna muzyke, i napewno słuch o nim szybko nie zginie