Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KubekKawy

Schudnąć do 25 lipca

Polecane posty

Kubek Kawy, a nie uważasz, że lepiej, żeby te kalorie poranne pochodziły z czegoś lepszego niż mieszanka tłuszczu, soli i różnych interesujących E? Poza tym, z tego co pamiętam z opakowań, serek topiony ma raczej niewiele ponad 200 kcal w 100 gr, więc ta gigantyczna porcja śniadaniowa ma góra 150 🖐️

W pierwszej lepszej tabeli z kaloriami w necie mam, że ser topiony tłusty ma 222kcal/100gram.

Hmm...może i macie rację. Tak było w diecie, ale zamienię serek na jogurt truskawkowy

Gość carrro
kalorie tak- równie dobrze można zjeść pączka, który ma ok 300 kcal, ale nie ma żadnych innych wartości. Należy wybierać żeczy które mają i kalorie i sa lekkostrawne i które choć na jakiś czas zapełnią żołądek

Gość carrro
*rzeczy:)

Jogurt truskawkowy - lepiej, owszem, pomijając cukier, aromaty, barwniki... Radziłabym zamiast szalonego 8kg/3 tygodnie poczytać trochę o zdrowym odżywianiu, i zmienić dietę na racjonalną po prostu.

Gość carrro
wybierajac posiłki lekkie, Twój organizm szybciej je spala, nic nie zalega, nie odkład aie tłuszcz... a jeśli jogurt, to najlepiej naturalny, te owocowe są okropnie słodkie:(

Te verde zrezygnowałam z 8 kilogramów na rzecz 5. Zdrowo odżywiać się to ja będę, ale dopiero po weselu. Teraz muszę zastosować coś niezdrowego i drastycznego, bo mam wesele przyjaciółki.

No tak, lepiej zmagać się z większą nadwagą i spowolnionym metabolizmem w przyszłości, niż nie daj boże na weselu ważyć o 3 kg za dużo :o

Gość carrro
te verde- masz rację, ja właśnie głównie takowej przestrzegałam- może i przekraczałam słono te 1000kcal, może i nawet 1500 dziennie, ale jadłam lekkie rzeczy, po czym brzuch szybko mi sie spłaszczył- nie chce sie chwalić, ale jako pierwszy:)

Carrro - bo właśnie takie 1500 kcal to bardzo fajna liczba kcal dziennie [no, może nie dla filigranowych kobietek, ale ja jestem wysoka, ważę sporo, to i zapotrzebowanie kaloryczne mam niezłe, co bardzo mnie cieszy]. No i są dużo większe szanse, że wytrzymasz na diecie 1500 kcal, niż na 500.

Problem w tym, że sukienkę kupiłam zanim tyle przytyłam i muszę schudnąc co najmniej 5 kilo :/

Gość carrro
w zasadzie to schudłam 9 kg po miesiącu... tak w nawiasie;)

Gość everybody_kombinerki
Ej! Odchudzaj się ze mną. też mam 8 kg do rzucenia : (

Około 177cm, ważę w granicach 67-70 kg [70 w etapach 'rozwiązłości dietetycznej'], ale chyba wyglądam na odrobinę mniej, nie odchudzam się, tylko mobilizuję co jakiś czas do ćwiczenia i nieobżerania się ;)

Gość carrro
Kubek Kawy- trzymam kciuki, wiem- naprawdę wiem co kobieta przeżywa w pierwszych dniach diety... to jest istne piekło, kiedy wszędzie jest jedzenie a tobie pozostaje tylko kontakt wzrokowy i węch:) ale uwierz, im większe widzisz efekty, tym lepiej sie z tym czujesz, jest coraz lepiej, poprawia Ci sie humor, czujesz sie bardziej sexy i to pomaga w dalszej diecie. W dniu dzisiajszym, przymierzam spodnie rozm. 34 i aż nie mogę uwerzyć... ze ostatnią sukienkę na wesele miałam rozmiar (uwaga) 40:o a dziś mieszczę sie w s:)

;( ;( ja też tak chcę...hehe No moze nie 34, ale 36. Na chwile obecna nosze rozmiar 38 :)

te verde może i masz naturę złośliwca, ale tutaj nie musisz jej ujawniać

Gość carrro
no w zasadzie nie żaden dramat, ja zawsze była chudziutka w szkole średniej, ale jak poszłam na studia to sie trosze przybrało na wadze. a taraz tak sie czuje jak za dawnych lat:) mam 166 wzrostu i 49 kg:) czego Wam dziewczynki również życzę:)

Gość carrro
moze juz nigdy taka chuda nie będe;) trzeba korzystać:P

Kubek - ja po prostu nie rozumiem, jak ludzie mogą świadomie i celowo robić sobie krzywdę z powodu takich, hmm, nie chcę Cię urazić, niskich pobudek. U grubych osób diety rozumiem, nawet poniekąd te głupie, ale na boga, dlaczego osoba szczupła może chcieć się głodzić? [Ile masz wzrostu?]

kubkukawy! Nie zamieniaj topionego serka na jogurt! Dieta amerykanska jest ulozona na podstawie diety bez weglowodanow! Tluszcz zawarty w serku syci i wcale nie jest az tak ciezkostrawny, zwlaszcza rano, kiedy zoladek po calej nocy nic-niejedzenia jest pusty! Ta dieta jest bazdzo dobrze ulozona, bazuje sie na bialkach, eliminuje cukry (poza jablkiem ktore zjadasz i tak dosc wczesnie, i ktore zawiera pektyny niezbedne do unikniecia zaparc!!!) Kieliszek wina wieczorem sprawia, ze wszystko ulegnie strawieniu i rano obudzisz sie z pustym brzuszkiem i glodna (i znowu - serek jest po to zebys szybko sie nasycila!!) kochana, nic nie zmieniaj w diecie!!! Ona naprawde dziala! (i nie sluchaj verde ktora swoje wiadomosci czerpie z lat 60\' hehe kiedy to sie liczylo kalorie.) Teraz sie liczy wegle!!!

Ting dziekuję Ci serdecznie za informację :) Dzięki temu wiem teraz co i jak no i na czym ta dieta sie opiera :)

Ting, kochana, wiem, że się liczy węgle, a kalorie liczyłam tu tylko dlatego, że koleżanka podała dość rażąco nieprawdziwą informację. Też uważam, że jeśli już dieta, to niskowęglowodanowa, ale nie tak głupia i desperacka, jak ta dieta'.

te verde to już akurat nie jest Twój problem. Niech każda pozostanie przy swoim i tyle

Zycze powodzenia i bede wpadac cie dopingowac! Jak kobieta chce to moze!!! (nawet i 8 kg :) )