Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama mateuszka 23

Nie wiem dziewczyny co mam o tym wszystkim juz myslec...prosze wejdzcie

Polecane posty

ja się tylko z tego śmieję- nie będę odkrywać czegoś czego nie ma:D a autorka po prostu ma ochotę znaleźć dziurę w całym więc drąży niedługo będzie jej przykro, że mąż w ogóle ma rodzinę

Nie napisał "cześć KOCHANIE" tylko "cześc KOCHANA" :O Poza tym przyjeżdza z mama na plotki, wiec to raczej eni trójkacik ;) Przestudiowałam Twój wpis jeszcze raz i zgdzam sie z Twoim mezem, zę przesadzasz

i w smsie pytala sie co u "niego" slychac, nie u "nas", nawet nie zapytala sie o naszego synka.... masz rację powinna była zażądać całego sprawozdania co u synka, co u ciebie co u twojej mamusi najlepiej ze szczegółami- żeby nie daj boże cie niczym nie urazić

''w tym sęk ze oni nie wychowywali sie razem, mieszkali w dwoch roznych miastach, nie przyjezdzali do siebie, nie byli przyjaciolmi, spotykali sie jedynie na uroczystosciach rodzinnych i tyle...'' No skoro tak,to troche dziwne. A jaka ona jest? atrakcyjna?

cioteczne rodzeństwo bardzo często wychowuje się 2 różnych miastach i rzadko się spotyka- co nie oznacza, że nie mogą bardzo się lubić i nie to nie jest dziwne to normalne bardzo normalne

Mówiąc bardzo delikatnie i oględnie kładę laskę na moją rodzinę. Z kuzynkami, które mieszkają nie więcej jak 3 km ode mnie nie widziałem się od kilku lat. Rodziców widuję może raz w roku. Dalszą rodzinę... hm, kuzyna, którego tak naprawdę bardzo lubię, nie widziałem od ponad 10 lat. Przez ten czas były może dwa telefony. Mimo to, wysyłając sms być może napisałbym dokładnie tak jak Twój mąż. Oznaczałoby to absolutnie nic. Mamo Mateuszka - możesz być pewna jednego - jeśli wystarczająco długo będziesz psuła Wasz związek głupim czepianiem się, w końcu Ci się uda. Cześć Ikuś:)

Gość aliaaas
wedlug mnie raczej nie przesadzasz...masz prawo sie czuc zraniona.....

Gość aliaaas
a co cie sie nie podoba ???

Mateusz wajchę przełóż :o imię dobre dla pedała, coś jak Adam, Robert czy Przemysław :o

Gość ja z kuzynem
rozmawam tak samo, bo kocham go ja brata. Znm kuzynostwo co razem mieszka i sa przyjaciółmi a między nimi nic nie jest bo on ma kobietę a ona faceta. Wiem że zrobiło Ci się przykro że do Ciebie się tak nie zwraca a do kuzynki pisze tak słodko ale nie masz owodów do podejrzeń. Postaraj się może o to żeby Wasz związek odżył:)

Gość a slub byl z powodu wpadki
23 lata i połtoraroczne dziecko ,żałosne

Gość siedzi to pewnie w domu całymi
dniami i juz nudow wymysla o co by sie przyczepic