Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama mateuszka 23

Nie wiem dziewczyny co mam o tym wszystkim juz myslec...prosze wejdzcie

Polecane posty

Gość mama mateuszka 23

Witam. Zaczne od tego ze jestem mezatka 23 lata, a takze matka 1,5 rocznego Mateuszka. Z mezem zyjemy raczej w zgodzie, owszem jak w kazdym malzenstwie zdarzaja sie i klotnie ktorych nie da sie uniknac..jak to w zyciu...Dotad myslalam ze maz mnie kocha, ze mnie szanuje i nie oklamuje...przynajmniej tak mi sie wydawalo...maz ma siostre cioteczna, rok starsza od niego (ja jestem 3 lata mlodsza od meza), mieszka w innym miescie, rzadko sie widuja, glownie na uroczystosciach rodzinnych. Wczoraj przez przypadek (chcialam wyslac sms do mojej kolezanki z jego tel) przeczytalam sms jaki do niej napisal o tresci "czesc kochana, nie wiem czemu ale ostatnio teskni mi sie do Ciebie, co u ciebie slychac jak zyjesz kiedy przyjedziesz ?" . W odpowiedzi na to otrzymala od niej wiadomosc " czesc slonce, az sie milo na sercu zrobilo po twoim smsie, u mnie w porzadku, planujemy z mama was odwiedzic wiec sobie poplotkujemy ". Na to on odpisal : "Juz nie moge sie doczekac". Strasznie mi sie przykro zrobilo kiedy to przeczytalam, bo dawno on takich rzeczy do mnie nie pisal, ze teskni za mna...:( Nie wiem co mam o tym wszystkim myslec... powiedzialam mu o tym ze zrobil mi przykrosc i sie poplakalam, powiedzial ze przesadzam... Nie wiem moze ma racje...a moze miedzy nimi cos jest...??? Pamietam ze na naszym weselu wiecej czasu spedzal z nia niz ze mna...:( Dlaczego on mi to robi ??? Co zrobilybyscie na moim miejscu ? Nie wiem co robic...Zapomniec i udawac ze nic sie nie stalo ?

Przesadzasz....to jego kuzynka!Nie sądzie aby ich cos łączylo....widocznie jest z nią bardzo zżyty i tyle.......i traktuje jak rodzoną siostre........nie rozumiem dlaczego masz obawy???

Porozmawiaj z nim, wyjasnij o co ci chodzi. Po c masz robic sobie glowe, jak mozecie o tym pogadac?

Gość mama mateuszka 23
nie wiem...przez tego smsa nie mam do niego juz tyle zaufania co kiedys... pytalam sie czy nadal mnie kocha i czy nie zrobil mi zadnego swinstwa, odpowiedzial ze owszem oglada sie za dziewczynami jak kazdy chlopak ale nic nie zrobil...:( zapewnial ze mnie kocha...:(

Nie dziwie Ci sie, ze tak zareagowalas. Ja z pewnoscia poczulabym sie tak samo lub nawet gorzej. Intuicja, intuicja i jeszcze raz intuicja. Ja bym stracila zaufanie po tym, ale to ja. Pewnie bardziej bylabym ostrozna i bardziej spostrzegawcza. Moim zdaniem nie powinien pisac do kuzynki w ten sposob. Najwyrazniej ona go pociaga, moze mysli o niej. To sa tylko i wylacznie moje przypuszczenia. Ale ja to taki maly psycholog, wiec glowa do gory! Zapros ta kuzynke do siebie lub idzcie razem na kawe, wybadaj sytuacje. Zmyl ich troche. :) Badz dzielna i sprytna.

nie tęskni za tobą- bo cię widzi codziennie ja też mężowi nie mówię , że za nim tęsknie- natomiast mojego kuzyna nie widziałam całe lata i owszem chętnie bym go zobaczyła bo zawsze byliśmy pokrewnymi duszami dziewczyno szukasz problemów gdzie ich nie ma czy twój mąż nie może tęsknić do własnej kuzynki? nie może mieć przyjaciół? ma widzieć tylko ciebie? żonkę? a klatkę, łańcuch i smycz już kupiłaś ?

tak weprzyjcie dziewczynie , że mąż z kuzynką ma romans:D

Moim zdaniem najlepszym wyjściem jest SZCZERA rozmowa z nim. Przez takie niedomówienia będziesz się denerwować. I po co ????? Nie lepiej wyjasnić sobie konkretna sytuacje?

? Co zrobilybyscie na moim miejscu ? Nie wiem co robic...Zapomniec i udawac ze nic sie nie stalo nie udawać przyjąć do wiadomości , że nic się nie stało bo nic się nie stało

a jak mąż mówi własnej mamie że ją kocha- to też jest podejrzewany o romans??:D tak autorko szczera rozmowa na pewno wam się przyda przedyskutujcie jego uczucia do całego drzewa genealogicznego :D

Gość mama mateuszka 23
mozna...ale wydaje mi sie ze do kuzynki nie powinien pisac w ten sposob...on pisla jak nie do kuzynki niestety...:( tylko jak do innej dziewczyny...:(

co ty sobie wkecasz? z tych cytatów nic nie wynika i owszem ludzie, którzy się lubią, których wiążą więzy rodzinne jak najbardziej tak piszą a jak ma pisać ? urzędowo?

Jasne. Najlepiej byc slepa i slepo ufac i wmawiac sobie, ze nic sie nie stalo. A potem dziewczyna zalozy topik pod tytulem: "Mojego meza jara kuzynka" i dopiero bedzie. Ja bym radzila zachowac ostroznosc mimo wszystko.

Gość w ogole po co
istnieja te malzenstwa glupie jak i tak wszystko wygasa po gora 3 latach moze 4 ;/ ja pamietam poczatki mojego zwiazku- bajka , a teraz po dwochi pol roku - hmmmmmm no coz....

nie lepiej podejrzewać męża absolutnie o wszystko iec na niego oko 24h na dobę i żyć tylko przypuszczeniami czy zdradzi? kiedy zdradzi i z kim zdradzi:D

Gość mama mateuszka 23
wydaje mi sie ze ona go jakos pociaga, ze mysli o niej... dlatego tak mi sie zrobilo przykro ze takie rzeczy pisze do niej a ja nawet nie pamietam zebym dostala od niego takiego milego smsa...:(

Gość gagagahjajancuc
ale to jego siostra cioteczna-bardzo bliska rodzina-jesli wczesniej byli ze soba jak brat z siostra to calkiem normalne. Czlowiek teskni za starymi przyjaciolmi-to chyba normalne

jak za dobrze układa się w związku to kobieta zawsze znajdzie pretekst żeby się do czegos przyczepić. Jak ma do niej pisać ? Szanowna Pani XY:P Normalny zwrot do kuzynki, może razem sie wycoowywali, spędzali duzo czasu jak byli nastolatkami. W końcu sa rodziną i pewnie traktują sie jak rodzeństwo to dziwne zeby pisali do siebie jak 2 obce osoby. Ja proponuje przestać doszukiwać sie czegokolwiek bo nic sie nie dzieje na pewno.

Gość mama mateuszka 23
w tym sęk ze oni nie wychowywali sie razem, mieszkali w dwoch roznych miastach, nie przyjezdzali do siebie, nie byli przyjaciolmi, spotykali sie jedynie na uroczystosciach rodzinnych i tyle...

u mnie w porzadku, planujemy z mama was odwiedzic wiec sobie poplotkujemy :D:D autorko to taki tajny kod:D tak naprawdę umawiają sie na sex:D bosz aż nie wierzę, że można w ten sposób się zachowywać będąc w miarę dojrzała już osobą

Gość mama mateuszka 23
i w smsie pytala sie co u "niego" slychac, nie u "nas", nawet nie zapytala sie o naszego synka....

Chyba przesadzasz...I co z tego,że do kuzynki napisał ,,kochanie''??? żeby tak pisał do jakieś obcej kobiety to zrozumiem twój niepokój ale za kuzynką chyba może tęsknić:*