Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akkdfd

Śmieszy mnie jak koleżanki w pracy otwarły to i ją krytykują !zazdrosne zawistne

Polecane posty

baby są na ogół zawistne, dodzia może jest zbyt sztuczna ale fajnie wygląda, super figura

Gość gana xDD
na 3 zdjeciu jakos niepodobna do siebie..

Gość hkhkhkhjk
tylko, ze ona fajnie tu wygląda , czego one chca ha bym zapytała ich,skoro ja krytykujecie, znaczy sie , ze uwazacie się za łądniejsze i zgrabniejsze od niej tak?? bo jak nie to nie macie prawa jej krytykowac

Gość hkhkhkhjk
a co mowiły konretnie , na jej temat?

Gość akkdfd
mówią ze wyglada jak facet .. ze ma męskie ręce ramiona .brak talii calkowity masywne srrasznie uda a łydki jak patyczki wielki nochal ..wiejskie rysy twarzy i ze jest paskudna ogólnie

Gość a mnie smieszy
otwarły loooooooooooo; otworzyły raczej

Gość ariane84 smieszysz mnie
To jest wg ciebie fajna figura? buhahhaa fajna figura to jest taka jak u bellucci moniki..super kobiece krąglosci a nie sztuczne cycki i super talia..a to coś to facet istny.:plaska dupa ,zero talii,męskie łapska nawet palce u rąk serdelkowate i grube oraz krótkie!!!!oblech. ja widze w krakowie n aulicach teraz tyle lasek slicznych ,że to coś na focie nie ma startu!

według mnie na zgrabne nogi, mam chyba prawo do takiej opinii? ;) nie musi się każdemu podobać

Gość ariane84 smieszysz mnie
zgrabne ...buhaha łydki jak patyczki a uda jak parówki szerokie tłuste..

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bo Doda to koszmar, za nic nie chciałabym wygladac jak ona, nie ma w sobie nic szczególnego

Gość hkhkhkhjk
A ONE JAK WYGLADAJA TE TWOJE KOELANECZKI?

Gość csdscccc
ariane smeisysz mnie co ty kurwa wiesz o zgrabnych nofach i nie ma zadnch grubych gruba to masz morde ;p

Gość A5GBGBH
O matko ale ma grube uda a lydki faktycznie nieproporcjonalne strasznie. zdjęcia tego nie oddają ale ja byłam rok temu na jej koncercie w rzeszowie i stałam zaraz kolo sceny uwierzcie ,że maiala tak chude łydki jak patyczki bylam w szoku ..a uda ogromne w porównaniu do łydek .wygladalo to komicznie.zazdroszcze jej ze nie ma kompleksów.

Gość J_Lo
rany ale autorka to wiesniara, co to za słowo otwarły :o żenada a Doda to paskudztwo

Kompleksy to ona na pewno ma, ale myśli ze zagłuszy je swoim zachowaniem:-D Co do nóg, to są nogi osoby która sporo pakuje:) Podobnie z ramionami.

Gość ech wy balchary
mozecie pomnie jechac ze jestem "zazdrosna" ale uwierzcie ze wasz styl - prostacka tapeta , blond kudly i rozowe wdzianka nie dla kazdej kobiety sa wzorem ;) nie kazda chce robi z siebie tania ulicznice, a jezeli sadzicie ze kazda ktorej ona sie nie podoba jest zazdrosna to gratuluje "szerokich" horyzntow i zeby nie bylo - jedna z piekniejszych kobiet jakie widzialam http://media.photobucket.com/image/liv%20taylor/livtaylor_rox/Mode_Phot-36_Firo0013.jpg ale i tak wam sie nie bedzie podobac - bo nie wyglada jak "fajna niunia" po solarce

Gość o retty rety
ależ ta rabczewska to pasztet o masakra a myslalam ze ona ładniejsza jest niestety wychodzi pomimo operacji ciechanowska wiesniacka geba z niej prowincjonalna..szok.. jak bym byla facetem to bym sie zerzygala jakbym miala ją dotknąć ..sztuczne cyce doczepione do męskiej figury ..to istny trans.. piekna to jest ania przybylska ..kocham ją ..i belucci..to są dla mie sliczn ekobiety którym zazdroszcze jak diabli..

Gość nie jestem fanką Dody
Denerwuje mnie jej zachowanie, sposób bycia, wypowiedzi... Jest pusta i sztuczna. Ale nóg jej zazdroszczę. Gładkie, jędrne, zero cellulitu. Która z was może się takimi pochwalić?

Gość o retty rety
o tak liv tyler tez bóstwo ..

Ja mam jedynie podobnie przypakowane jak ona, więcej podobieństw między nami nie ma:-D

Gość ech wy balchary
o retty rety piatka ;) jak to milo wiedziec ze w tym swiecie tandety sa jeszcze normlane mile i symaptyczne kobiety ;)

Gość o retty rety
matko wiem ze powiecei ze kłamie bo w necie wszystko mozn a napisac ale mam idealne nogi ..dłuuuugie i smukle jak adriana lima ..i zero celulitu !naprawde jes twiele kobiet które maja takie sliczn enogi bo znam takich wiele :)

Gość o retty rety
ozesz kurde sorki za literówki ale spieszylam sie pisząc posty :)wybaczcie mi

Gość tralalallalalalalalla
"Która z was może się takimi pochwalić?" ja na codzien widze przynajmmniej kilka o klase lepszych(ladniejszych) niz doda. poza tym ta prostaczka jest beznadziejna