Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lula_90

Jakie polecicie mi ksiazki?

Polecane posty

Chciałabym cos poczytac, np , cos miłosnego albo jakis kryminał , tylko bardziej lajtowe rzeczy. Jak znacie jakies fajne ksiazki to dawajcie tytuły i jak mozecie to opiszcie krotko o czym to jest:D;):classic_cool:

Gość agatannnnnn
Biała masajka

coś miłosnego... przeminęło z wiatrem, mi się podobało. a kryminały z wątkiem miłosnym np, to proponuję Norę Roberts rożne tytuły.

TO MUSISZ W TAKIM RAZIE PRZECZYTAC! " P.S. Kocham Cie" Cecelia Ahern Ja nie moglam sie oderwac!

Gość 874873yth
ktoś obcy - Kaiser R. J. Hillary Bass budzi się w szpitalu i uświadamia sobie, że nic nie pamięta - nie wie, kim jest i jak się tu znalazła. Od lekarza dowiaduje się, że uległa wypadkowi i cierpi na amnezję. Ale to nie koniec złego: na jachcie, gdzie doszło do nieszczęścia, towarzyszył jej kochanek, i wszystko wskazuje na to, że to ona jest winna jego śmierci. Może więc właśnie tego nie chce pamiętać? Może amnezja stanowi obronę organizmu przed przyznaniem się do smutnej prawdy o sobie? Hillary, myśląc z odrazą o swojej przeszłości, zaczyna akceptować przerażające fakty... A jednak... Jest przecież mąż, którego kocha. Jak mogła go zdradzać? Jest niejasne wspomnienie o mieście, w którym podobno nigdy nie była. Jest jeszcze ten dziwny, wciąż powracający sen... lekka, łatwa i przyjemna

takich topików było już trylion :o dobra , to ja polecam od siebie : Lolitę - V.Nabokov, Samotnosc w Sieci , Bramy Raju, "i nie było już nikogo" A.Christie